Had werkelijk niet verwacht dat het hele traject zo soepel zou verlopen. Op tijd hebben we het stookhok leeggemaakt en met egaline een nieuw vloertje gemaakt. Daarna kwam op afspraak de elektricien. H... Leggi di più

Twee weken na installatie had ik een probleem dat m'n warmtepomp in vorstmodus ging. Via de storingsdienst heb ik een monteur gesproken die mij uitlegde hoe ik tijdelijk handmatig de warmtepomp kon be... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hebben prima gesprekken gehad en een up to date offerte. Duurzaamheid staat bijzonder hoog in het vaandel bij ons maar na alles aspecten gewogen te hebben toch besloten nu niet aan de warmtepomp t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
This company sold a service for a hybrid installation but after a year decided that they 'cannot provide service' for a Remeha CV ketel, with unclear reasons. Looks like cherry picking so they only se... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Ditta specializzata in riscaldamento
- Servizio di riparazione fornaci
- Fornitore di impianti di riscaldamento
- Servizi di riscaldamento e boiler
Informazioni su HeatTransformers
Scritti dall'azienda
Bij HeatTransformers doen we het hele proces van interesse tot installatie wel net even anders. We zetten volop in op de digitalisering van het proces en op het slim gebruik maken van data (bijvoorbeeld van eerdere installaties). Hierdoor kunnen we het proces efficiënter en beter maken. Zo helpen we sneller meer mensen om gasvrijer te verwarmen.
Waarom kiezen voor HeatTransformers?
Scritti dall'azienda
- 10.000+ warmtepompen geïnstalleerd
- Met meer dan 10.000 geïnstalleerde warmtepompen hebben we ruime ervaring met het verduurzamen van Nederlandse woningen.
- Samenwerkingen met toonaangevende partners
- We werken samen met toonaangevende organisaties en warmtepompmerken om voor iedere woning een passende oplossing te bieden.
- Bewezen door onze klanten
- Duizenden klanten gingen je voor. Hun ervaringen op onder andere Trustpilot en Google helpen je om met vertrouwen voor HeatTransformers te kiezen.
Pompmolenlaan 10H, 3447GK, Woerden, Paesi Bassi
- 085 048 6107
- info@heattransformers.com
- heattransformers.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Alles is goed en volgens afspraak…
Alles is goed en volgens afspraak geïnstalleerd.

Komen afspraak na.
Op de dag van installatie was er een deskundig monteur die alles kruis geregrld heeft. Of alles goed gaat werken zien we deze winter wel.

Prima
Heattransformers heeft onze warmtepomp goed geïnstalleerd. Prima communicatie tijdens het voortraject en goede ervaring bij het plaatsen zelf.

Risposta di HeatTransformers
Zeer tevreden over het hele traject…
Zeer tevreden over het hele traject v.a. 1e advies, offerte, voorbereiding-installatie-oplevering. Inmiddels hebben we de warmtepomp een half jaar in gebruik, zeer tevreden en hebben we al flink bespaard op gasverbruik.

HeatTransformer review
HeatTransformer is vanaf de start om voor een warmtepomp te kiezen helder en duidelijk; levering en installatie verliepen goed.
Wat echt verbeterd moet worden is de service daarna, met name de bereikbaarheid van de storingsdienst.

Het voorproces ging prima
Het voorproces ging prima, ook het inplannen van de installatie. De installatie werd uitgevoerd door een externe partij. Let wel goed op met je factuur, er stonden een aantal kosten bij mij op die niet waren uitgevoerd. Zoals de belofte dat ze een pompschakelaar zouden meeleveren, deze stond wel op de factuur maar is niet geleverd. Nu zit ik met het probleem dat mijn warmtepomp in storing gaat. Ik heb hier over gemaild en gebeld, maar krijg alleen maar te horen dat ik word teruggebeld. Het is nu 6 dagen verder en heb nog steeds geen oplossing op een vaag mailtje na. Inmiddels heb ik een andere partij ingeschakeld om de storing op te lossen, want dit schiet niet op. Hopelijk komen we de winter wel door zonder storingen..

Goed adviesgesprek
Goed adviesgesprek, passende aanbieding en professionele installatie

Heattransformers, wie anders.
Zeer klantgericht en vakkundige installatie en uitleg

Komt de afspraken na.
Komt de afspraken na. Goed advies,eerlijk en betrouwbaar.

Risposta di HeatTransformers
De warmtepomp doet perfect waarvoor ik…
De warmtepomp doet perfect waarvoor ik hem gekocht heb. Ik verbruik op dit moment, en al vanaf 9april, alleen gas bij de kookplaat en voor warm water. Voor de rest helemaal geen gasverbruik, terwijl het in april en mei nog vaak behoorlijk koud was.

Afspraak is afspraak
Afspraak is afspraak bij Heattransformers. Dat geeft een gerust gevoel. Geen vijf sterren, omdat er ruimte voor verbetering moet blijven.

Risposta di HeatTransformers
Prima installatie nieuwe CV en hybride…
Prima installatie nieuwe CV en hybride warmtepomp van Remeha in 6 uur tijd .
Vooraf 3 telefoon en video gesprekken om alles te controleren en te berekenen
Daarna monitoring service .
Vereniging Eigenhuis heeft alles opgezet

Risposta di HeatTransformers
Deskundigheid en klantvriendelijkheid staat voorop.
De installatie ging in goed overleg en bij aanpassingen werden wij goed betrokken.
Vakkundige installateurs. Werkten netjes. Alles werd schoon achtergelaten. Geen verpakking waarmee we opgezadeld werden.
Niets op aan te merken dus.

Risposta di HeatTransformers
Zeer deskundige en correcte begeleiding…
Zeer deskundige en correcte begeleiding tijdens het aankoopproces van mijn warmtepomp.
Al (on) mogelijkheden voor de installatie doorgesproken en ze nemen ruim de tijd om alle stappen toe te lichten.
Ook altijd snelle reactie op eventuele vragen. Meest gaat via What app, erg prettig.
Na de installatie ook een keurige nazorg in de vorm van mails, instructies etcetera.

Perfect vakmanschap
Perfect vakmanschap. Denken met je mee, zowel wat past bij jou tot het plaatsen van de waterpomp

Alle afspraken netjes nagekomen
Alle afspraken netjes nagekomen. Vlotte levering en installatie.