Wij gebruiken inmiddels meer dan 2 jaar de anti jeuk, complete support en de perfect mouth en het verschil met de periode daarvoor is echt bizar. Teddy heeft een veel betere huid en gebit en ze ka... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Duidelijke website. Snelle service. Snelle levering. Wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. Fijn product, de honden eten het zonder moeite. In afwachting van het resultaat.
L'azienda ha risposto
Bij Healthy Heads gaan we alleen voor het beste. Voor de gezondheid en het geluk van jouw hond of kat. Alles om jouw huisdier in gouden conditie te houden! Onze 100% natuurlijke supplementen zijn een aanvulling op de reguliere voeding en bieden ondersteuning voor de algehele gezondheid of voor specifieke klachten. Zo bieden wij onder andere een oplossing voor vervelende huidongemakken, een slechte vacht, honden met artrose, maag- en darmklachten of voor het verbeteren van de weerstand. Met Healthy Heads lukt het!
Blomsingel, 3755SN, Eemnes, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Zie veel goede referenties ,ik merk nw 5 weken nog steeds geen vooruitgang

Risposta di Healthy Heads Animal Care
Na weten dat mijn honde er diaree van hebben gehad had ik wel wat geld retour verwacht voor een hond dierenarts kosten maar dat niet alleen of ik een beyer reveuw achter wilde laten voor honden met ewitte allergie is dit product niet goed

Risposta di Healthy Heads Animal Care
Ze had eerst wat stijfheid na het opstaan , dit is na enkele weken zogoed als verdwenen

Risposta di Healthy Heads Animal Care
Teddy heeft een veel betere huid en gebit en ze kan sinds een paar maanden weer op de bank springen. We zijn echt heel blij en raden dit iedereen aan.

Risposta di Healthy Heads Animal Care
Gebruik nu voor onze hond Sjef al zo'n half jaar de anti-jeuk chews en merkten echt na 4/5 weken al duidelijk verschil. Hij lustte ze eerst niet maar we breken de chew nu af over zijn voer, dan schrokt hij het zo op. Enorm blij met de chews en zitten te kijken om ook de complete support+ chews te proberen voor zijn gewrichten.

Risposta di Healthy Heads Animal Care
De probiotica natuurlijke basis en anti jeuk hebben op Bollie goede uitwerking.. ..Blij mee

Risposta di Healthy Heads Animal Care
Hij lust het niet echt altijd vechten totdat hij het in zijn mond heeft en hij krapt en bijt zich nog steeds

Risposta di Healthy Heads Animal Care
Superfijne service! Mijn eerste pakket raakte helaas zoek bij PostNL. Jens hield me goed op de hoogte en stuurde uiteindelijk direct een nieuw pakket op. Inmiddels ontvangen en de hondjes vinden de chews heerlijk 😊. Nu benieuwd naar het resultaat de komende weken. Heel blij met hoe dit is opgelost!

Risposta di Healthy Heads Animal Care
Wat zijn wij super blij en te vreden met de Anti-Jeuk probiotica snoepjes van Healthy Heads onze Labrador Luna werd gek van de jeuk en dankzij deze snoepjes is de jeuk zo goed als verdwenen. Ik zou het de volgende keer zo weer bestellen en ik zou het zeker ook aanbevelen bij andere hondenbaasjes.
En ik ben ook super te vreden hoe ze je helpen als er een probleem is.

Risposta di Healthy Heads Animal Care
Onze lieve Kenzi gaat heel goed op de anti-jeuk. Zitten nu op ons tweede potje (4-5 weken bezig) en zien echt een enorm verschil in vergelijking met het begin. Bedankt!

Risposta di Healthy Heads Animal Care
Chloe onze Boston Terriër had veel last van jeuk bij haar pootjes en regelmatig was haar ontlasting.
Chloe krijgt nu sinds 3 weken de probiotica tegen jeuk.
Zij heeft geen jeuk meer en het wit van haar ogen is weer mooie wit.
De ontlasting is vaster en zij moet moet niet meer zo vaak per dag poepen.
Dus chloe blij en wij als eigenaar ook heel blij.
Vandaag meteen 3 potjes besteld.
Tegen jeuk en voor de darmflora en voor haar tandjes.
Groet, Kerstin

Risposta di Healthy Heads Animal Care
Onze hond liep niet goed had pijn bij het opstaan.(artrose)
Zij staat nu op healthy heats support+poeder en ze heeft geen last meer met opstaan lopen enzo.
Wij zijn er super tevreden over echt een aanrader.

Risposta di Healthy Heads Animal Care
Ze namen de moeite voor persoonlijk contact en gaven antwoord op mijn vragen. Levering was ook heel snel

Risposta di Healthy Heads Animal Care
Besteld en de volgende dag bezorgd,probiotica met psyliumvezels,gelukkig bevald de smaak,(ander merk beviel 1 van mn hondjes niet.)