Hvor er det dejligt, når firmaer tænker på langt sigt og ikke bare yder kundepleje, fordi de øjner en hurtig fortjeneste. Jeg henvendte mig til HDC Storkøkkener fordi jeg har ovetaget en cafe med en d... Leggi di più

Bestilte en kagerulle og fik en besked om at der måske ville være forsinkelser på modtagelsen pga jul. Men jeg modtog kagerullen et par dage senere uden forsinkelser…. Dog skal det siges at man havd... Leggi di più

Rigtig fine produkter og gode priser. Jeg bestilte søndag Solex Lena bestil til rigtig god pris, og allerede tirsdag kunne jeg hente det i pakkeshop. Det må siges at være imponerende hurtigt. Og pri... Leggi di più

1. Negozio di accessori di ferramenta
  2. Fornitore di frigoriferi commerciali
  3. Negozio di ferramenta
  4. Negozio di articoli da cucina
  5. Servizio di riparazione frigoriferi
  6. Negozio di frigoriferi

HDC Storkøkken er beliggende i Hjørring og sælger alt indefor isenkram, storkøkkenudstyr og vaskeri. Både til erhverv og private

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

4,2

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Holder ikke hvad de lover

Var for ca. 2 mdr. siden ude for at købe en slange til en sæbepumpe, det vidste hun ikke om de havde ?? Jeg ringer nogen tid efter til Henrik selv, hvortil han svarer at dem har han i bilen, men vil ligge en på kontoret til afhentning. Jeg kører derud 2 dage senere, ingen slange, ringer igen, åh den var glemt, men NU ville han ligge den. 2 dage senere kører jeg forbi, men butikken var lukket, ringer igen og aftaler at han kan putte den i vores postkasse, når han kommer forbi.... 2 uger senere INGEN slange... Heldigvis findes der andre som har med storkøkkenudstyr at gøre

16 agosto 2025

Risposta di HDC Storkøkken

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det er selvfølgelig langt fra den service, vi ønsker at give, og vi beklager oprigtigt de gentagne misforståelser og den manglende opfølgning i forbindelse med slangen til sæbepumpen.
Kære Anker
Vi forstår fuldt ud din frustration, og vi tager din feedback meget alvorligt. Det burde have været håndteret både hurtigere og mere professionelt. Vi vil derfor internt gennemgå forløbet, så vi kan sikre, at noget lignende ikke sker igen.

HDC Storkøkken

Jeg modtog aldrig forsendelsen

Jeg modtog aldrig forsendelsen. Den er helt enkelt ikke blevet leveret til mig. Jeg er ret sikker på, jeg heller ikke har skrevet under på at have modtaget den.

29 maggio 2024

Hej Jakob

Tak for at gøre os opmærksom på, at du aldrig har modtaget din forsendelse.

Her må vi bare lægge os fladt ned - du har helt ret! Skift til ny server, har gjort at din ordre faldt i et sort hul ud i intetheden. Vi har simpelthen ikke fået ekspederet din ordre.

Jeg ville fluks have sendt din vare, men desværre er den ønskede vare i mellemtiden udsolgt og vi kan ikke skaffe flere.

Så lige her må vi sande, at den en-stjernede anmeldelse er på sin plads.

Vi beklager meget og vil bestræbe os på at det aldrig sker igen.

Mvh Maria, HDC

Stort udvalg.

Stort udvalg.
Bestilte varen og havde den allerede næste dag, så super service.

11 giugno 2024

Risposta di HDC Storkøkken

Tusind tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Det betyder meget for os.

hurtig levering

hurtig levering vare ok

21 maggio 2024

Hej Lone

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det er vi glade for :)

God hjemmeside

God hjemmeside

13 maggio 2024

6 maggio 2024

Risposta di HDC Storkøkken

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til det. Mvh Dorte, HDC Storkøkken

Hurtig levering, god pris

6 maggio 2024

Hurtigt

Hurtigt, nemt og billigt.

25 marzo 2024

Fine varer

Fine varer, men godt og hurtig levering.

11 marzo 2024

Hej Helle

Tak for din fine anmeldelse.

super hurtig levering

super hurtig levering, kvalitet passer med oplysninger,
handler gerne igen

27 febbraio 2024

Risposta di HDC Storkøkken

Mange tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at deling din mening. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.
- Dorte, HDC Storkøkken