Absolute aanrader!
Dennis van Hopmans Makelaardij brengt een berg ervaring en kennis van de lokale markt. In het voortraject hebben wij meerdere makelaars gesproken, maar Dennis sprong er vanaf het begin met kop en schouders bovenuit. Hij is deskundig en dacht helder en realistisch mee over onze situatie en de lokale markt.
Dennis is een fijne gesprekspartner. Alles wordt duidelijk en kort uitgelegd, hij houdt je van alles op de hoogte en is altijd bereikbaar voor vragen (zelfs tijdens zijn vakantie!). We voelden ons steeds serieus genomen. Zijn aanpak is heel persoonlijk en open, wat de samenwerking prettig en ontspannen maakte.
Wat ons vooral opviel, was hoeveel tijd en energie Dennis steekt in de verkoop. Hij is een charismatische verkoper die er alles aan doet om potentiële kopers een optimale ervaring te geven. Hij neemt de tijd om kijkers desnoods nog een extra keer rond te leiden, waardoor velen zich gesterkt voelden om een bod uit te brengen. Zijn werk leverde opvallend veel biedingen op en uiteindelijk een zeer mooie verkoopprijs waar we heel blij mee zijn.
Ook de presentatie van ons huis was dik in orde: mooie foto’s, goede teksten en online zichtbaarheid. Alles was tot in de puntjes verzorgd.
Kortom: we hebben een ontzettend goed gevoel overgehouden aan het traject. We zouden Dennis absoluut opnieuw kiezen en raden hem iedereen van harte aan!