Bestilte den fineste taske til min datter i fødselsdagsgave - den lever i øvrigt fuldt ud op til beskrivelsen, og den betjening jeg fik var fantastisk! Den nåede nemlig kun frem i tide fordi Line fra... Leggi di più

Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skål er smukt udvalgt med kærlighed og øje for detaljerne – man kan virkelig mærke kvaliteten. Og så skal Line fremhæves: Hun er simpelt... Leggi di più

- som i mega hurtig! Jeg bestilte lidt lækre sager til en fødselsdagsgave; og det tog max 4 minutter, før der lå en mail, at min ordre kunne hentes…. Det er dæleme hurtig service - og fødselaren b... Leggi di più

Hausholmlivings skønne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tøj og diverse ni... Leggi di più

1. Negozio di arredi e di design d'interni

hausholmliving - boliginteriør for den kræsne! Nøje udvalgt keramik, puder, tæpper, lamper og meget meget mere!

5,0

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Nemt og hurtigt at handle med…

Nemt og hurtigt at handle med Hausholmliving.

20 novembre 2023

Risposta di Hausholmliving

Kære Bettina - tusinde tak for din bestilling og mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive en bedømmelse, det er meget værdsat kan du tro💞

Lækker butik

God og personlig service! Flot gave indpakning!

7 novembre 2023

Kære Karen Margrethe

Tusinde tak for din fine bedømmelse, det er meget værdsat at du har taget dig tid til af bedømme os, MANGE tak for det og hvor er det bare dejligt at du er tilfreds💫💕

//hausholmliving

Der var super god service hos…

Der var super god service hos Hausholmliving og mine varer kom hurtigt :-).

6 novembre 2023

Kære Anita

Tusinde mange tak for din fine bedømmelse - hvor er det bare dejligt at høre at du er tilfreds💫💕🙏🏻 Håber at vi må hjælpe dig igen en anden god gang.

//hausholmliving

Superlækre ting og hurtig levering

Superlækre ting, der blev leveret hurtigt og pakket rigtig godtnind!

30 ottobre 2023

Kære Anne

Tusinde mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive en bedømmelse💕 Virkelig glad for at høre, at alt var som det skulle være😊

Hausholmlivings skønne univers

Hausholmlivings skønne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tøj og diverse nipsgenstande.
Jeg har handlet hos Line igennem flere år til mig selv, fødselsdagsgaver, adventsgaver og julegaver. Hver gang har jeg fået en super service og hurtig levering.
Alle 5 stjerne til Hausholmliving er fuldt ud fortjent.

4 novembre 2023

Kære Karina

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive så fin en bedømmelse, det betyder mere end du aner🙏🏻💕

Så dejligt at alt er helt som det skal være og mange tak for din opbakning.

God og effektiv service

Produkt levede fuldstændig op til forventningerne

6 ottobre 2023

Risposta di Hausholmliving

Kære Natascha - tusinde tak for din meget fine bedømmelse, den er meget værdsat. Håber at vi må se billeder når tæppet er kommet på plads hos dig💕🙏🏻

God og hurtig levering

12 ottobre 2023

Kære Leif
Tusinde tak for din fine bedømmelse, håber at vi også må hjælpe dig en anden god gang.

Byens bedste service🫶🏼

Hausholmliving sørger altid for de fineste produkter og den mest nærværende, personlige og skønne service.🌟 Jeg elsker at købe fine ting hos Line. Og så er der HURTIG levering og altid en sød kommentar med til din ordre. TAK fra en glad køber!

6 ottobre 2023

Risposta di Hausholmliving

Okay WAUW - kære Nicoline, mange mange tak for din virkelig fine bedømmelse - den er SÅ værdsat og gjorde lige dagen endnu bedre💕

//hausholmlivingdk

Super venlig

Super venlig personale og meget hurtig levering.

7 agosto 2023

Kære Leyla

Mange mange tak for din super fine bedømmelse - det betyder mere end du tror. Tak fordi at du tog dig tid til at skrive den❤️

Nemt at bestille

Nemt at bestille
Hurtig levering

9 agosto 2023

Kære Pernille

Mange mange tak for din meget fine bedømmelse og tak fordi at du tog dig tid til at skrive den🙏🏻💕

Super service

Super service. Lånte det fineste marokkanske tæppe med hjem for at se, om det passede ind. Ingen problemer omend der ville gå en uge inden evt. tilbagelevering. Tæppet passede heldigvis helt perfekt ind. Jeg er en meget tilfreds kunde

2 agosto 2023

Kære Kamilla

Mange mange tak for din utrolig fine bedømmelse, den varmer virkelig kan du tro💕 Er så glad for at det lykkedes med tæppet og håber at kunne hjælpe jer igen en anden god gang💕TAK fordi at du tog dig tid til at skrive en bedømmelse🙏🏻

Kære Katja

Mange mange tak for din fine bedømmelse, så glad for at høre at alt var som det skulle være❤️

Tak fordi at du tog dig tid til at skrive en bedømmelse☺️

Hurtig levering

Hurtig levering, lækre krus jeg fik

26 luglio 2023

Kære Linda

Mange tak for din fine bedømmelse og tak fordi at du tog dig tid til at skrive en🌸🙏🏻❤️

//hausholmliving

Super fin service og betjening

Super fin service og betjening. Skønne produkter

5 luglio 2023

Kære Merete

Mange tak for din fine bedømmelse - og mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive den, det er jeg meget glad for💫💕

Perfekt

Billedet/beskrivelsen matchede godt til produktet.
Hurtigt og meget venlig betjening.

2 luglio 2023

Hej Maibrit

Tusinde tak fordi at du tog dig tid til at skrive en bedømmelse - det betyder meget🙏🏻❤️

Hurtig levering.

18 maggio 2023

Hej Lene

Mange mange tak for din fine bedømmelse - den er meget værdsat kan du tro.
Tak fordi at du tog dig tiden til at skrive om din oplevelse her.