Jag var jättenöjd med första paret handskar jag köpte sen trodde jag att jag tappat dom för dom gick inte att hitta.Då beställde jag snabbt ett par nya, men jag hittade även första paret senare och... Leggi di più
Det började med fel storlek där jag fick returnera varan, men det var inget problem Jag hade en bra dialog och dom var snabba med att svara och skicka retur sedel, därefter en ny vara som var helt r... Leggi di più
Det är för att de har olika typer av hattar, som fedorabasker i Panama, alla kan välja vilken som helst, och de har mycket bra egenskaper.
Hittade det jag sökte efter och hatten såg ut som på bilden samt inga konstigheter med storleken. Snabb leverans från lagret och även till utlämningsstället. Kommer absolut vara en sida jag kommer å... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans.
Kepsen passade perfekt, levde upp till mina förväntningar.
Mycket snygg och ett mycket fint…
Mycket snygg och ett mycket fint handgjort arbete! Rätt pris.
Det är för att de har olika typer av…
Fina hattmodeller
Fina hattmodeller! Varor motsvarade bild och förväntningar. Snabb leverans och överkomliga priser! Allt super!!
Smidigt och bra men fraktfritt kostade…
Smidigt och bra men fraktfritt kostade 39 kronor
Snabb leverans o bra pris.
Snabb leverans och det jag beställde…
Snabb leverans och det jag beställde överträffade mina förväntningar! Toppen!
Nöjd med produkterna
Perfekt hatt. Snabb leverans
Perfekt hatt. Snabb och smidig leverans. Ville ha en vit också som jag var tvungen att köpa via Etsy. Hade det funnits en så hade jag köpt här också.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Precis vad man kan förvänta sig
Snygga hattar till hög kvalitet och bra…
Snygga hattar till hög kvalitet och bra priser.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.