Harmondiants

1 ster is eigenlijk nog teveel. Wat een oplichters zeg!! Producten werken niet, je kunt voor 2€ erbij kopen dat je een 100% terugbetalingsgarantie hebt, maar niks van waar!! Dan zeggen ze ja we kunnen... Leggi di più

Oplichters eerste klas!Onverwoestbare beren besteld, 2 beertjes ontvangen die in mijn honden hun holle kies passen.... lang moeten wachten op levering,Zeer slechte kwaliteit. Email adres bestaat niet... Leggi di più

Onverwoestbaar beertje besteld, kreeg een heel ander artikel dan wat ze beloofde. Het was een klein zielig behaart dingetje, wat al na een uurtje spelen kapot was. diverse keren geprobeerd met een... Leggi di più

Product is waardeloos. Kapot binnen enkele minuten. Ik had de aankoop via Klarna gedaan. Probleem gemeld en de op de site alles ingevuld. Dezelfde dag geaccepteerd en werd mijn betaling op 0,00 gezet.... Leggi di più

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Onverwoestbaare beer gekocht

Onverwoestbaare beer gekocht. Binnen 10 min was het piepje stuk en binnen een half uur lag alle pluis al in me tuin. Via klarna melding gedaan. Mail adres is namelijk niet bereikbaar.
Graag zo veel mogelijk mensen die hetzelfde ervaring hun ervaring hier delen.

20 marzo 2025

Zero stars

Zero stars, but I had to give one.
Dropshipper, charges 3 times too much for bear that looks nothing like the one they advertised. They even compare their undestroyable dog toy to an “old” one, which looks exactly like the one that finally arrived.

19 marzo 2025

Oplichters

Een onverwoestbare knuffel voor je hond, aangeboden via Instagram. Niet goed geld terug. Knuffel was binnen 11 minuten stuk, mailadres niet bereikbaar en de website laat nu heel andere informatie zien.
OPLICHTERS!

19 marzo 2025