Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg besøgte Hari for nogle måneder tilbage og har længe ville skrive denne anmeldelse om min gode oplevelse. Jeg blev klippet i Hari på Østerbrogade af en sød, opmærksom og imødekommende kvinde fr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har brugt Hari som min Go To Cutter siden juni 25. Elsker at jeg kan booke den første tid om morgenen, når jeg nu alligevel skal op på lokum om natten 😆. Det er den perfekte start på min weekend. At... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god oplevelse! Så søde og tog sin tid og gav råd. Hele systemet med at bestille et nummer online fungerer super godt! Kommer igen

Valutata 5 stelle su 5

Mit første besøg hos Hari Lyngby ✂️ Rigtig god oplevelse - alt fra bestilling af tid til selve klipningen og den fine behandling af frisøren. Elsker konceptet - man kan altid få en spontan tid, uden... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Salone da parrucchiere
  2. Barbiere
  3. Negozio di articoli per barbiere
  4. Negozio di prodotti per capelli
  5. Parrucchiere

Scritti dall'azienda

Hos hari koster det altid 300 kr. Vi lader baristaer om kaffen, massører om hovedbundsmassagen og har sagt farvel til vask og farve. Vi fokuserer nemlig kun på at klippe!

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Det var bare nemt og behagelig betjening

19 dicembre 2025

Hej Linda
Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.✂️ Vi er så glade for at høre, at du oplevede dejlig betjening fra vores søde personale.
Bedste hilsner, og Glædelig Jul fra os - Hari💚

Valutata 5 stelle su 5

Nem og hurtig bookning Slipper for at…

Nem og hurtig bookning Slipper for at sidde i kø i salonnen Pæn klipning og sød frisør der var venlig og rar at snakke med

18 dicembre 2025

Hej Martin
Det er vi så glade for at høre, tusind tak for din anmeldelse og flotte anbefaling. 🤩 Vi ser frem til at byde dig velkommen næste gang.
Glædelig jul - Team Hari✂️

Valutata 5 stelle su 5

Min datter fik det smukkeste hår

Min datter fik det smukkeste hår, og hjælp til styling.

18 dicembre 2025

Risposta di hari

Hvor er det skøn at høre Heidi🥰✂️ - tusind tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.
I ønskes en glædelig jul & godt nytår 🎄

Rigtig god oplevelse

Bestilte tid. Blev løbende underrettet om hvornår jeg skulle til.
Frisøren var dygtig og effektiv 👍

13 dicembre 2025

Hej Hans
Hvor er det dejligt at høre, vi sætter stor pris på din feedback og fordi du deler din oplevelse. Vi søger for at sende rosen videre til vores dygtige team.
Vi ser frem til at byde dig velkommen næste gang✂️
Bedste julehilsner, Team Hari🤩

Valutata 1 stelle su 5

Hvis du har langt hår og krøller, hold dig væk

Hold dig væk hvis du vil beholde din længde og have klippet etager eller for den sags skyld har krøllet hår. Jeg fortryder virkelig jeg tog det valg om at blive klippet hos Hari. Konceptet er ok, og prisen billig, men hvis du forventer en flot frisure så hold dig væk. Mit hår er i lag, på en helt forkert måde, nærmest 4 kantet/for markeret i lag. Jeg er rystet og i tvivl om de er uddannet frisører hos Hari. I så fald til trods for at det ikke er en beskyttet tittel, så er det under al kritik ikke at oplyse det.

Jeg er så ked af det og fortryder, især grundet længden. Det er blevet underligt kort hvor det før gik mig til lænden, hvilket jeg var glad for. Jeg ville kun have klippet spidser og etager. Jeg ved ikke hvad det her er. Men i hvert fald, så er det heldigvis vinter og jeg har hermed have knold indtil det lige vokser lidt ud, så jeg kan undskylde til min vante frisør for at jeg har været illoyal

5 dicembre 2025

Hej CN
Tak for din anmeldelse, vi er kede af at høre din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Du må derfor meget gerne sende os en mail direkte til info@hari.dk, så vi har mulighed for at komme i kontakt med dig og høre nærmere om din oplevelse, så vi kan undersøge sagen nærmere. Vi er kun interesseret i at hjælpe dig, og forhåbentlig få muligheden at rette op på fejlen. Din feedback er værdsat, og tages meget seriøst, så vi kan lærer af vores fejl og forbedre os. Vi vil dog gerne understrege at alle vores frisører er uddannet.
Vi håber at høre fra dig - Bedste hilsner, Hari☺️

Valutata 1 stelle su 5

Meget billigt og meget dårligt

Jeg er nu blevet klippet hos hari et par gange. 300 kr. for en klipning er indrømmet meget billigt, men det er også meget dårligt. På de 20 minutter får man studset sit hår. Personalet hos hari er venligt og sødt, men det er tydeligt, at det ikke er en dygtig faguddannet frisør. Hvis man ikke går så meget op i sit hår, er det en fin og billig løsning.

1 novembre 2025

Kære Kunde,
Vi er kede af læse din oplevelse, men vi kan ikke se du har besøgt vores salon? Måske der er tale om en fejl, men hvis du venligst vil sende os dit tlf.nr i mail direkte til info@hari.dk, så vil vi undersøge sagen nærmere?
Mvh. Hari

Valutata 5 stelle su 5

Alle frisørerne er flinke og engagerede

Alt var godt. Har brugt Hari i cirka 16 måneder nu, og jeg har det godt med det. Alle frisørerne er flinke og engagerede. Ingen uheldige overraskelser.

28 novembre 2025

Hej Anders
Hvor er det dejligt at høre, vi værdsætter din loyalitet og søde feedback, som vi straks giver videre til vores dygtige team✂️
Vi glæder os allerede til at se dig næste gang.
Venligste hilsner, Team Hari

God behandling!

God behandling og meget søde og lyttende personale!

27 novembre 2025

Hej Anders
Det er vi glade for at høre, vi takker for din anmeldelse og anbefaling - og glæder os til at se dig næste gang🙏✂️

Valutata 2 stelle su 5

Ikke grejet til en fade

2 stjerner.
Jeg kom ind på hari Østerbro, og da jeg forklarede at jeg bare gerne ville be om en standart fade, og lidt af toppen, kunne hun pludselig ikke stå inde for en klipning.
Jeg er korthåret, og det virker lidt vildt at jeres frisøre ikke engang kan klippe en korthåret mand, da hun eftersigende ikke har grejet til det.

27 novembre 2025

Hej Tobias
Tusind tak for din ærlige feedback, - vi er oprigtig kede af, du gik derfra med den oplevelse, som på ingen måde har været frisørens intention, tværtimod. Vi har imellem tiden talt med frisøren der tog i mod dig, som meget gerne ville klippe dig, men som forstod på dig du ønskede en skin-fade, som vi desværre ikke tilbyder og derfor henviser til en barber-frisør.

Når det er sagt, tager vi din feedback seriøs og vil kigge ind I hvordan vi kan gøre endnu mere tydeligt når man besøger vores saloner.
Hvis du har lyst, hjælper vi dig meget gerne med en klipning, der ligger inden for vores koncept, eller guider dig videre, så du får præcis den klipning, du ønsker. Din oplevelse betyder meget for os.🙏
De varmeste hilsner, Hari

Valutata 2 stelle su 5

Jeg har brugt Hari nogle gange og jeg…

Jeg har brugt Hari nogle gange og jeg vil starte med at rose hele konceptet, for det er virkelig smart. Hurtig tid og ikke så meget pjat der. Til gengæld finder jeg ikke frisørernes niveau særlig højt - jeg er som sagt kommet tilbage nogle gange men nu må jeg nok indrømme min tid hos Hari slutter. Klipningen er ikke særlig flot og det er desværre ikke første gang.

Hvis man kun skal klippe spidser er Hari fin! Men skal man have etager / ny frisure så mangler der en del finish. Jeg har både erfaring fra Carlsberg byen og Lyngby og min erfaring er desværre den samme.

Denne gang fik jeg lidt etager og det ligner nærmest jeg har ekstentions i nu fordi etagerne er så hakkede ovenpå mit lange hår. Meget meget uheldigt.

5 novembre 2025

Hej Nanna
Tusind tak for din ærlige feedback, det betyder meget, at du fremhæver konceptet, og at du har været glad for den del.

Vi er samtidig virkelig kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med din sidste klipning. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have hos Hari, og vi tager det meget seriøst, når du siger, at det ikke er første gang.

Vi vil rigtig gerne forstå, hvad der er gået galt, så vi kan lære af det og rette op. Hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte os direkte på info@hari.dk, så vi kan følge op personligt og finde en god løsning til dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, vi håber, at vi får lov til at give dig en langt bedre oplevelse fremover. 🙏✂️

Bibi er fuldstændig fantastisk 🙌🏿

Bibi er fuldstændig fantastisk 🙌🏿

15 novembre 2025

Hej Lise
Hvor er det dejligt at høre! 💚
Vi takker for din skønne feedback – og vi er sikker på at Bibi bliver glad for din anbefaling.
Vi glæder os til at se dig igen næste gang✂️

Perfekt oplevelse hos Barbara

Perfekt oplevelse hos Barbara, på Østerbrogade. Lyttende, dygtig og med gode råd. Kan varmt anbefales.

14 novembre 2025

Hej Kenni
Hvor er det dejligt at høre, at du havde en fantastisk oplevelse hos Barbara på Østerbrogade. Hun er både dygtig, lyttende og grundig – din anbefaling betyder meget for os, som vi straks sender videre🤩
Vi takker for din anbefaling, og ser frem til at byde dig velkommen næste gang det er ved at være tid✂️

God klipning og service

Blev taget så godt imod af Danny i Hellerup. Super klipning og kan varmt anbefales. Tak.

13 novembre 2025

Hej Alice
Mange tak for din fine anmeldelse!🙏
Det glæder os at høre, at du følte dig godt taget imod af søde Danny i Hellerup, og at du havde en god oplevelse. Vi sender din ros direkte videre til ham — det vil helt sikkert gøre hans dag!💚

Tak fordi du anbefaler os. Vi glæder os til at se dig igen!
De bedste hilsner - Hari (Hellerup)

Valutata 5 stelle su 5

Super balanced and professional…

Super balanced and professional hairdresser-not talking too little neither too much. Friendly and with good skills. Much recommended.

11 novembre 2025

Hi Jordi
Thank you so much for your lovely review!🤩
We’re really happy to hear that you had such a balanced and comfortable experience — the perfect mix of professionalism, friendliness, and great skills is exactly what we aim for.

We truly appreciate your recommendation and hope to welcome you back again soon!
Warm regards, Team Hari

Valutata 5 stelle su 5

Lige præcis den frisør jeg har let…

Lige præcis den frisør jeg har let efter, smart kø system og kommer direkte ind til Danny der bare kan se ligepræcis hvordan jeg normalt blir klippet, lige præcis hvad det gik galt sidst, og lige præcis hvad der skal laves, kæmpe god oplevelse, super venligt personale og dejligt rene lokaler

8 novembre 2025

Hej Vegas
Tusind tak!
Hvor er det skønt at høre, at du fandt lige præcis den frisør, du har ledt efter💚 — og at Danny ramte plet med både klipningen og oplevelsen. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både vores system, personale og salonens atmosfære – det betyder virkelig meget for os.
Vi ser frem til at byde dig velkommen næste gang, det er ved at være tid✂️☺️

Barbara på Østerbro- kort hårsklip

Barbara på Østerbro- virkelig god til kort damehår, masser af fylde og nemt at sætte. Og så er Barbara god til at spørge undervejs, så resultatet blev i top.

7 novembre 2025

Hej IC
Hvor er det skønt at høre, at du er glad for både klipningen og oplevelsen hos Barbara på Østerbro. Hun er virkelig dygtig og elsker at sikre, at resultatet bliver præcis som ønsket – hun bliver helt sikkert glad for din ros! ✂️😊

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.
De bedste hilsner,
Team Hari

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più