Scopri cosa dicono le persone
Le persone hanno visualizzato anche
czekam już miesiąc na zwrot reklamacji…
czekam już miesiąc na zwrot reklamacji ,dostałem buty o dwa numery za duże od zamówionych ,po zgłoszeniu dostałem email że wyslane zostaną drugie prawidłowe i nie muszę tamtych zwracać ,po dwu tygodniach jak sie przypomniałem to mam wysłaż potwierdzenie zwrotu który i tak już dokonalem przed odpowiedzią za który musiałem dodatkowo zapłacić
Faktura nr: PL-MK-729665
Paczkomat CST01M, Szkolna 5/7
98-410 Czastary
Poland
Zachęcam do zgłaszania na Policję
Dołączam się do grona ludzi zawiedzionych. Wygląda na to, że sklep funkcjonuje, ponieważ dostałem towar. Na temat jakości nie chcę się rozpisywać bo to odrębna sprawa, ale zapłaciłem za towar, odesłałem do na swój koszt zgodnie zregulaminem i na wskazany adres i co?
Na maile nikt nie odpowiada, a telefony podane do kontaktu jak również ten do zamówień telefonicznych nie odpowiadają. Widząc jak liczna jest grupa osób zawiedzionych, a wręcz oszukanych, proponuję zgłaszać sprawę na policje o wyłudzenie oraz robić negatywną kampanie na rzecz oszustów w mediach społecznościowych i postach sponsorowanych na fecebook.
Oszuści jakich mało!!!
Oszuści jakich mało!!!
Zwróciłam buty zgodnie z instrukcją do tej pory nie otrzymałam pieniędzy a minął już miesiąc.
Telefon również ciągle zajęty
Nie polecam!!!!
Oszuści
Oszuści, potwierdzam. Niska kasa do zwrotu, ale oczywiście kompletny brak odpowiedzi na kilka maili. Prośby i groźby niewiele dla nich znaczą. Nie mają ochoty odbierać telefonów i na każdego maila, z różna treścią odpowiada automatyczna sekretarka w taki sam sposób. Ale nie odpuszczę. Takie firmy trzeba niszczyć i ostrzegać innych.
Od 2 miesięcy przychodzi takie…
Od 2 miesięcy przychodzi takie powiadomienie od automatu.Omijajcie ten sklep
,,z przykrością informujemy, że z powodu problemów logistycznych po stronie dostawcy, w dalszym ciągu nie byliśmy w stanie dostarczyć Państwa zamówienia #PLHK531279.
Robimy wszystko, aby dostarczyć Państwa paczkę jak najszybciej. Jak tylko ją wyślemy, powiadomimy o tym mailowo i podamy kod śledzenia zamówienia.
Szczerze przepraszamy za wszelkie niedogodności i prosimy o wyrozumiałość.W podziękowaniu za cierpliwość dajemy Państwu 10% zniżki z kodem SORRY10, który można zrealizować przy kolejnych zakupach.
Jeśli mają Państwo jakiekolwiek dodatkowe pytania dotyczące statusu swojego zamówienia, prosimy o kontakt, a my chętnie na nie odpowiemy.
Życzymy miłego dnia.
Serdecznie pozdrawiamy, ekipa sklepu happykoala.pl,,
Buty oddane ze względu na zły rozmiar
Buty oddane ze względu na zły rozmiar, odesłałam zgodnie z instrukcjami, po miesiącu kasy nie ma. Na maile odpowiada automatyczna sekretarka. Telefony ciągle zajęte. Ściema jakich mało. Oszuści!!!!!
Nie kupujcie w tym sklepie!!!!!!!
Zakupiłam legginsy
Zakupiłam legginsy , właśnie je odebrałam, zgadza się tylko kolor. To co otrzymałam a co w ofercie na zdjeciach to dwie różne rzeczy. Jestem niezadowolona. Nie kupujcie .
Oszuści
Oszuści! Nie dostarczają zamowionego towaru. Brak kontaktu. Na maile odpowiada automat.
Informaca mailowa o nadaniu przesyłki 2…
Informaca mailowa o nadaniu przesyłki 2 dni temu. Firma kurierska przesyłki nie otrzymała. Nie można skontaktować się ze sprzedawcą /odbiera bot/
nie polecam zamówiłam buty rozmiar 41…
nie polecam zamówiłam buty rozmiar 41 przysłali 38 brak z nimi kontaktu nie mam ani butów ani pieniędzy 🤬 nie kupujcie tam nic
Mogę śmiało powiedzieć że to zwykli…
Mogę śmiało powiedzieć że to zwykli złodzieje. Tak złodzieje. Wysłali dwie paczki z tym samym kodem więc inPost je odesłał. Do nich. Mam potwierdzenie że odebrali. Teraz twierdzą że towar odebrałem. I ani towaru ani pieniędzy. Po prostu złodzieje.
Oszustwo totalne to jakaś kpina
firma wysyła paczki których wogóle się nie zamawiało. To jakaś kpina nie polecam logowania ani dodawania nic do koszyka bo wyślą bez twojego potwierdzenia.
Sklep bez danych adresowych
Sklep bez danych adresowych. Towar słabej jakości. Tani chińczyk
To sa oszuści
To sa oszuści . Zamówiłam zimowe buty męskie a dostałam trampki z materiału !!!
oszustwo
firma wysyła paczki których wogóle się nie zamawiało do tego bardzo niska jakość produktów ten sklep poprostu jest oszustwem
NIE POLECAM
Zakup obuwia 04/07 dostawa dopiero 16/07 po upomnieniu się o towar.
Obuwie średniej jakości
W dniu 04/09 zgłoszona reklamacja na pękające szwy oraz wytarte podeszwy - świadczy to o fatalnej jakości obuwia.
Kontakt z Happy Koala fatalny brak odzewu, automatyczna sekretarka odpisuje na reklamację.
Po dogadaniu sie w temacie zwrotu kasy brak pieniędzy i znowu brak kontaktu.
NIE POLECAM ZŁA JAKOĆ OBUWIA I FATALNA OIBSŁUGA
Nigdy nic tam nie zamawiajcie! Ostrzegam!
Ten sklep to jeden wielki scam. Zamówcie to samo z Temu za 1/3 ceny.
Zamówienie nie dostarczone od miesiąca
Zamówienie nie dostarczone od miesiąca. To jest przekręt
Spodnie taktyczne - kiepska jakość
Spodnie taktyczne wykonane z bardzo sztucznego i nienaturalnego materiału który nie przepuszcza zarówno wody jak i powietrza. Całość wygląda sztucznie i plastikowo. Problem z doborem rozmiaru, przy wzroście 185 i wadze 82 kg rozmiar L jest zdecydowanie za krótki i trochę za duży w pasie, XL jest jak worek na kartofle a nogawka ledwo sięga kostek, NIE polecam. Firma zwróciła pieniądze dopiero po 6 tygodniach od zwrotu zakupu, po wysłaniu skanu zlecenia nadanej paczki oraz 3 mailach z mojej strony
Nic nigdy nie zamawiałam w tym sklepie
Nic nigdy nie zamawiałam w tym sklepie, moja rodzina też. Moja mama dostaje informacje od kuriera o paczkach za pobraniem z tego sklepu. Sam sklep nie odpowiada na moje wiadomości w celu wyjaśnienia. Zgłaszam sprawę na policję
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.