Mijn eerste kennismaking was top, de quiz vragen met duidelijke, korte antwoorden gaven mij meer inzicht. Ik kreeg vlot antwoord op mijn vragen, het team staat altijd paraat om te helpen bij vragen z... Leggi di più
Ik heb al meerdere keren een ketose-dieet gevolgd en het is het enige waar mijn lichaam goed op reageert. Ook na mijn Gastric Bypass in 2018 heb ik af en toe zo'n boost nodig om mijn gewicht blijven... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Recepten zijn smakelijk en makkelijk te maken. Heb vertrouwen in voortgang. Ook de app is een hulp. De mogelijkheid om boodschappenlijstjes te maken is ideaal.Het feit dat je kunt checken hoeveel calo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Weet niet waarom. Maar iedere maand gaat er 20 euro van mijn rekening, zogezegde domiciliering. Met hun belachelijke mails, bestel hier dus maar niet. Heb dit met de bank apart moeten regelen..
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
HappyHealthy helpt mensen om duurzaam af te vallen en gezonder te leven. Heb je vragen, opmerkingen of klachten? Mail ons dan op klantenservice@happyhealthy.nl. Je krijgt altijd een reactie van ons, zoals je ook kunt zien op deze Trustpilot waarbij we op alle goede als slechte reviews reageren. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren. Nogmaals: de e-mail is klantenservice@happyhealthy.nl.
Zekeringstraat 17A, 1014BM, Amsterdam, Paesi Bassi
- klantenservice@happyhealthy.nl
- happyhealthy.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Alles verliep vlekkenloos
Alles verliep vlekkenloos. Heb nog niet de tijd gehad om alles te lezen , maar wat ik gelezen heb is zeker haalbaar.
Het boek moet ik nog aankrijgen.

Wees gewaarschuwd!
Je koopt een E-book en willens en wetens wordt er door het bedrijf op een slinkse wijze een abonnement aan gekoppeld. Gelukkig zag ik de eerste afschrijving direct en heb ik het bedrag gestorneerd en de incassant geblokkeerd.
Ik ben juridisch onderlegd maar heb op geen enkele wijze duidelijk zien staan dat je naast de aanschaf van het E-book ook een abonnement afsluit. Zeer klantonvriendelijke wijze van verdiensten genereren. Wees gewaarschuwd!

Motiverende informatie
Mooi boek met harde kaft ontvangen, 2 dagen na mijn bestelling. Goede verzameling informatie vol inspiratie.
Ik ben gemotiveerd geraakt en aan de slag gegaan. Ben nu 4 dagen verder. Ben benieuwd naar het resultaat.

Oplichting met abonnement
Ook hier. Een abonnement meeverkocht met een boek. Maandelijks wordt 19.97 afgeschreven, niets voor gekregen. Ook in de zogenaamde proefperiode geen inlog of dergelijke.
Bovendien nooit als betaald abonnement willen aanschaffen.
Schandalig wanneer ik teruglees hoe lang er al grote hoeveelheden klachten zijn over deze handelswijze.

Niet doen
Niet doen. Het is echt een scam en een zeer sluwe 'aanbieder' van healthy producten. Lees ook de eerdere reviews. Het is inderdaad een smerig truukje dat ze uithalen. Je krijgt de indruk dat, bij aanschaf van het boek, je gebruik kunt maken van een aantal 'gratis' bonussen zoals instructievideo's etc. Pas bij het afrekenen vermelden ze bij de algemene voorwaardenbutton dat na een maand een abonnement van 19 euro ingaat. Dit is heel bewust zodanig verstopt dat je er blindelings mee akkoord gaat. Je geeft dan dus akkoord op een automatische incasso waar ik pas na twee maanden achterkwam. Ik heb het laatste bedrag kunnen storneren en via een mail is mij beloofd dat het abonnement gestopt zou worden. Mocht je er toch ingetuind zijn, een extra check bij je bank zou ik aanraden. Kortom, niet doen.

Oplichters
Pas op, dit zijn oplichters! Mocht je het boek aanschaffen dan trap je ongemerkt in een valkuil, waarbij maandelijks 19,97 van je rekening wordt geincasseerd. Gelukkig is het via onderzoek van mijn bank weer teruggestort omdat ze onterecht machtigen. Zulke bedrijven - die misleiden- moeten niet meer mogen bestaan.

Risposta di HappyHealthy
Oplichters kan nergens mijn abonnement…
Oplichters kan nergens mijn abonnement opzeggen ze hebben voor de 2e keer geld van mijn rekening afgehaald.. via de telefoonnummer waar je mee appt krijg je geen antwoord.. ze hebben het over referentienummer die je nergens kan terug vinden heb heel mijn mailbox naar het nummer gezocht nergens een referentienummer..

Risposta di HappyHealthy
Ze gaan na een bestelling en betaling…
Ze gaan na een bestelling en betaling zomaar een abonnement aan en via een incasso niks bestellen dus, terugkomen op hun reactie blijkt dat ze bij radar al in 2017 voor deze werkwijze op de vingers zijn getikt en ze dit zouden aanpassen nu in 2024 is alles nog bij het oude en hebben ze niks gedaan en gaan ze maar door.

Trap er niet in!
Ze bieden aardige e-boeken aan met een aantal leuke bonussen. Maar met die bonussen ga je ongemerkt en ongewild een abonnement aan voor 19,97 per maand. Niet doen dus!

Risposta di HappyHealthy
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.