1. Servizio di e-commerce
  2. Negozio di articoli per la corsa

Scritti dall'azienda

Happy erbjuder ett stort utbud av hjälpmedel för besvär utav bla. hälsporre & hallux valgus. Hos oss får ni alltid 1-2 dagars leverans samt fri frakt vid köp över 399kr. Välkomna till oss på Happyfoot!

2,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Har inte fått dem efter tre veckor.

Jag borde ha förstått att det inte är ett helt trovärdigt företag. Jag har väntat i några veckor, och ser nu också att de skickas från China. Vad tänkte jag på när jag beställde?! 🫣 Hur kunde jag inte kolla upp företaget bättre?!

29 giugno 2025

Det dröjde 1 månad innan jag fick dem

Det dröjde 1 månad innan jag fick dem. De var två strl för små. Luktade starkt av medel/parfym. Skickade tillbaka. Fick pengarna tillbaka men även skorna utan att de ens öppnat paketet. Var tvungen att betala 140 kr för att de skickat tillbaka samma skor. Ingen kontakt när jag kontaktat företaget. Fruktansvärt dåligt!

8 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Beställde ballerinaskor (3 för priset…

Beställde ballerinaskor (3 för priset av 2), och som många andra skrivit så tog leveransen lång tid. När dem väl kom så var de för stora, så ville göra en retur. Blev då erbjuden att få nya skor i en storlek mindre istället, något som jag tillslut tackade ja till. Dem 3 första paren fick jag behålla, så gav dem till en bekants dotter.
De nya mindre skorna kommer tillslut dem med, men bara 2 par dock. Tyvärr så var dessa för små istället, så jag ber åter igen om att gå göra en retur. Kundtjänsten rekommenderar att man skickar returerna med spårbar frakt (vilket så klart är dyrare), vilket jag också gör. Här blir det dock problem, för postpersonalen kan inte hitta returadressen som happy feets angett på sin hemsida (Kundtjänsten har också bekräftat adressen), då det är en boxadress. Jag skickar skorna till dem adressen ändå, då det är det dem bett mig göra. Mailar också spårningslänken till happy feets kundtjänst. När paketet väl är framme gör upphämtning mailar jag kundtjänsten åter igen och uppmanar dem att hämta ut paketet, så att det inte kommer i retur till mig. Då går jag min återbetalning, så tänker inte mer på det.
Förrän idag, då jag gick för att hämta ett paket. Har beställt lite grejer i sistone så antog det var något jag köpt, men till min inte så stora förvåning så var det skorna som kom i retur till mig. Dem har med andra ord inte blivit uthämtade, så varför begära att jag skickar dem alls? Onödiga pengar. Det faktum att deras returadress är en boxadress visar att dem inte är seriösa och har för avsikt att ta tillbaka produkter. Skorna skickas ju från Kina, så det är väl billigare att inte hantera returer.
Jag fick som sagt pengarna tillbaka, men ger ändå bara en stjärna då det här uppenbarligen inte är en seriös aktör som följer svensk lagstiftning.

18 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Smidig och informativ hemsida med en…

Smidig och informativ hemsida med en bra och pålitlig service från kunnig personal. 5 av 5!

26 aprile 2022
Logo di Happyfoot

Risposta di Happyfoot

Tack för att du valde Happyfoot.se, vi hoppas att du är nöjd med dina produkter // Charlotte

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più