Helt igennem fantastisk! Havde bestilt en gang ansigtsmaling lørdag middag. Da ordren var lagt kom jeg i tanke om jeg måske skulle have en stencil med, så jeg kontaktede Victoria på sms og hun svarede... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Victoria er sådan en skøn og energisk kreativ kvinde der har en dejlig webshop. Der er glimmer, ansigtsmaling og skabeloner. Hurtig respons og levering og variation i produkter. Er du på udkig efter k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hos Victoria får man altid god vejledning og hurtig levering. Hun er rigtig sød til at komme med gode råd til din ansigsmaling og tilbyder også live undervisning med gide tilbud. Hos Happyfaces får ma... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har bestilt hos Victoria som har Happyfaces flere gange. Produkterne er af god kvalitet og der mærker man tydeligt, når man bruger dem. Victoria er virkelig god til at lære fra sig og deler en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
På min webshop finder du et håndplukket udvalg af allergivenlig ansigtsmaling, pensler, svampe og glitter tattoos i høj kvalitet til enhver festlig lejlighed. Uanset om du skal holde en fastelavnsfest, børnefødselsdag eller temafest, vil ansigtsmaling og glitter tattoos være et festligt og anderledes indslag, der vil skabe masser af glæde, kreativ leg og mindeværdig stunder.
Labrivej , 6623, Vorbasse, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Virkelig god webshop med mange fine produkter af en høj kvalitet. Vil til enhver tid vælge dette over al den bras man får i legetøjsforretningerne.
Der er også god vejledning og hurtig levering. Anbefaling herfra.
Rigtig gode produkter og nem og hurtig levering.
Super hurtig afsendelse og indholdet af pakken var præcis som forventet.
Jeg har handlet hos Victoria flere gange og jeg kommer nok til at bestille mindst et par gange endnu ❤️
Det er altid en fornøjelse at købe hos HappyFaces. Victoria er lyn hurtig til at få pakkes ordren og det er super lækre produkter! Hun er også altid super god til at svarende mails, hvis man har nogle spørgsmål. Stor anbefaling herfra!
Har købt glimmer tattoo udstyr og er meget tilfreds med mine køb. Gode varer og god service. Klar anbefaling herfra.
Tilfreds med både produktet og service! Kan anbefales:)
Fine produkter men dårlig service.
På hjemmesiden står der pakker inden kl. 13 afsendes sammen dag. Det betyder så for dem at de kommer til en pakkeboks hvor de først hentes dagen efter.
Pakker var glemt. Jeg skriver 19.30 om den kan sendes med GLs i stedet for dao da den haster og jeg ikke kunne vælge GLs pga fri porto. Herefter indleveres pakken 19.37 hvorefter jeg får en sms. Pakken blev først hentet sent dagen efter og min pakke var ikke fremme den dag jeg skrev om.

Risposta di Happy Faces
Fantastisk udvalg og fantastisk service!
Selv når der er problemer med ordren, løser Victoria dem på bedste vis.

Risposta di Happy Faces
Som altid hurtig og god levering.
En vare var udsolgt og jeg blev kontaktet hurtigt om jeg ville vente eller have en anden farve, næsten magen til. Jeg valgte at vente og den samlede ordre kom før jeg ventede det. Perfekt kundeservice gang på gang.

Risposta di Happy Faces
God service og ansigtsmaling af god kvalitet

Risposta di Happy Faces
Gode varer i god kvalitet. Hurtig levering og god kundeservice. Stor anbefaling herfra.

Risposta di Happy Faces
Hurtig levering og gode produkter.
Jeg er meget tilfreds.

Risposta di Happy Faces
Happy faces er fantastisk at handle med. Hurtig levering, skønne produkter og personlig vejledning!!
Har handlet ved happy faces mange gange og aldrig blevet skuffet.
Klart en kæmpe anbefaling!!!

Risposta di Happy Faces
Jeg elsker at handle ved Victoria! Altid god service og en sød og personlig hilsnen med i pakken. Jeg var så uheldig at skulle bestille en vare hvor der var fejl i lagerbeholdningen af 2 omgange - Victoria sendte derfor "gaver" med i min pakke som en undskyldning og eftersendte den sidste ting som ikke havde været på lager. Jeg giver Victoria og hendes firma mine varmeste anbefalinger 🤩🥳

Risposta di Happy Faces
Massere af gode produkter af høj kvalitet på Happyfaces.dk, hurtig levering og varerne er godt pakket ind. Jeg satte også pris på den håndskrevne note, det kan absolut noget og jeg er glad for at støtte en selvstændig forretningskvinde :-)

Risposta di Happy Faces
Det var nemt at bestille de vare vi skulle bruge som julegaver og hurtig levering

Risposta di Happy Faces
Hurtig levering og god information om produkterne hver gang

Risposta di Happy Faces
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.