Happy Earth heeft zeer fijne producten. Ik ben er toevallig achtergekomen dat de Happy Earth handsop "CEDAR LIME" heel goed werkt tegen mijn Rosacea huidaandoening. Waar allerlei medicatie niet goed w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij werken graag samen met Orange Sheep / Happy Earth. Altijd vriendelijk, professioneel en snel in communicatie. De producten zijn van hoge kwaliteit en volledig natuurlijk, precies zoals beloofd. Fi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn begonnen met de deodorant van Happy Earth en waren daar zo tevreden over dat we inmiddels zijn overgestapt op meerdere producten. Nu gebruiken we ook de douchegel en shampoo van Happy Ear... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super dat alles 100% natuurlijk is. Hopelijk klopt dit ook. Pakketje ontvangen met shampoobar (schuimt onmiddellijk, lijkt op eerste zicht goede kwaliteit, en mijn haar glanst ook mooi met volume) +... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Happy Earth staat voor 100% natuurlijke en duurzame verzorging. ‘Met een dosis vrolijkheid en optimisme creëren wij de allerbeste producten voor jou en voor de aarde.’ Er is een breed assortiment producten variërend van deodorant, douchegel, handzeep, lichaamsverzorging en bars tot babyverzorging. Alle producten zijn gecertificeerd 100% natuurlijk, vegan en microplasticvrij! Happy Earth is opgericht door Niels en Martijn, die beide een achtergrond hebben in grote FMCG bedrijven. Vanuit de drang om duurzamer te ondernemen en de vrijheid te hebben om betere keuzes te maken, zijn zij Happy Earth gestart. We hebben er bewust voor gekozen om alle producten lokaal te produceren én met groene energie. Ook de verpakkingen en grondstoffen worden van zo dichtbij mogelijk gehaald. De verpakkingen zijn zo duurzaam mogelijk: zero waste, plasticvrij (blik), tubes van suikerriet of 100% gerecyclede plastic flessen. Wij doen geen concessies als het om duurzaamheid gaat. We gebruiken alleen honderd procent natuurlijke gecertificeerde ingrediënten, duurzame verpakkingen en we produceren lokaal met groene energie. Alle producten worden gecertificeerd voor volledige transparantie richting de consument. Happy Earth draagt met trots de keurmerken van NATRUE, Vegan Society en Zero Plastic Inside. Zo zorg je niet alleen goed voor jezelf maar ook voor onze aarde!
Schuttersweg 8, 1217PZ, Hilversum, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Prachtige producten, heerlijke geur en allemaal sustainable, wat wil je nog meer?!

Risposta di Happy Earth
Heerlijke geuren en schuimt echt fantastisch, vanaf nu mijn vaste verzorging voor elke dag

Risposta di Happy Earth
Goed bedrijf, leuke site, aangename producten voor je huid. Geen troep erin. Letsgo jongens👊