1. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

Butiken med noga utvalda kvalitetsprodukter för dina pälsvänner. Prisvärda produkter för hund och katt som får ditt djur att må bra. Hitta hundbäddar, kattbäddar, matskålar, leksaker och hundkläder samt allt för promenaden och resan.

2,9

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Långt tid för att få hela beställningen.

Kattleksaks bollen kom igår den 7/1-2026 och den beställdes 13/12-2025, den är alldeles för högljudd så min katt tyckte inte om den! Pinnen jag beställde samtidigt kom efter några dagar och den tycker hon bättre om.

18 dicembre 2025

Hej Camilla,
Vad tråkigt att höra att du tycker kattbollen är högljudd. Vi har sålt massor med sådana och aldrig förut hört det. Kanske är det något fel på just din eller så kanske din katt är mer känslig för ljud än många andra katter? De är ju individer precis som vi människor. Du är såklart välkommen att kontakta oss vid problem. Gör det så försöker vi alltid lösa dem. Anledningen till att myntapinnen kom så snabbt är att vi har den i lager här i Sverige, den andra skickas direkt från leverantören och då blir leveranstiderna lite längre vilket vi informerar tydligt om på vår hemsida. Vi blir såklart glada att höra att pinnen har fallit i smaken. :-)

Extremt sen frakt

11 aprile 2025

Risposta di Happy Pets

Våra leveranstider är mellan 7-18 dagar som det står tydligt på hemsidan. Det är även 1-3 hanteringsdagar. Tyvärr tog det maxtiden för din leksak att komma. I de flesta fall går det lite snabbare, men denna gång kom påsken emellan och du fick den inom dessa antal dagar. Vi försöker informera tydligt om våra leveranstider, men kanske hade du andra förväntningar. Vi på Happy-Pets hoppas i alla fall att ni trivs med leksaken.

Vovven gillade väskan direkt

Vovven gillade väskan direkt! Även om vi fick byta till den mindre storleken så fixade det sig bra. Vovven och väskan är med på vår 10 dagars bilresa hem till Sverige från Spanien och vovven sover i väskan varje natt på de olika hotellen som vi bor på 🐾🐾

10 febbraio 2025

Risposta di Happy Pets

Tusentack för det fina betyget! Skönt att byte av storlek gjorde väskan perfekt för er. Väldigt roligt att höra att väskan fungerar så bra på resan. 😍🥰

Valutata 5 stelle su 5

Den är säkert bra till vissa katter men…

Den är säkert bra till vissa katter men våran är inte intresserad av den.
Så det var lite att kasta pengar i sjön.

22 gennaio 2025

Risposta di Happy Pets

Vad synd att denna leksak inte föll er katt i smaken! Det är annars en väldigt omtyckt kattleksak. Vi hoppas att ni kan hitta annat kul som passar er katt bättre.

Valutata 5 stelle su 5

Anmälde en kattleksak som gick sönder…

Anmälde en kattleksak som gick sönder efter 2 dagar.
Fick en ny hem utan problem. Riktigt bra👍👍.

14 gennaio 2025
Non scritta su invito

Risposta di Happy Pets

Tack Marco för det fina omdömet. Det värmer. Vi vill alltid göra vårt yttersta för att lösa problem om de uppstår. Man få alltid kontakt med oss via chatten eller mailen.

Valutata 4 stelle su 5

Bra med produkt men tog tid innan…

Bra med produkt men tog tid innan produkten kommer

22 dicembre 2024

Risposta di Happy Pets

Vi skickar de flesta av våra produkter direkt från fabrik. Vi har mellan 7-18 leveransdagar vilket vi tydligt skriver om på hemsidan så att man som kund ska veta. Vi vill inte lova mer än vad vi kan hålla. Vad jag ser så fick du din leverans inom det spannet trots många röda dagar. Beklagar om du hade andra förväntningar. Hoppas ni trivs med produkten.

Valutata 2 stelle su 5

Lätt att följa med vart paketet är

Lätt att följa med vart paketet är. Men hade jag vetat att paketet skulle skickas från Kina så hade jag aldrig lagt beställningen. Har fortfarande ej fått paketet...beställde 20 dec.

25 dicembre 2024

Risposta di Happy Pets

Hej Catharina, Som det står på hemsidan så tar våra leveranser mellan 7-18 dagar då de skickas direkt från fabrik. På detta sätt kan vi hålla bra priser. Din beställning är nu i Göteborg och hos dig inom en till två dagar vilket är inom den tidsramen då det varit flera röda dagar. Vi försöker beskriva så tydligt vi kan i ingressen på huvudsidan om våra leveranstider, även om man frågar i chatten får man upp samma information. Hoppas ändå att du ska bli nöjd med sängen. Det är verkligen en väldigt fin säng.

Valutata 3 stelle su 5

Ett måste för den lekfulla katten…

En ordentlig leksak som lever upp till förväntningarna. Men börja i lägsta läget. Vår lille katt på 5 månader blev jätterädd för den först, men nu går han och pratar med den.

Det enda som är minus är att den verkar vara tillverkad i Kina, vilket jag inte kunde läsa mig till när jag beställde den och det har tagit lång tid att få hem den.

24 dicembre 2024

Risposta di Happy Pets

Hej, vad roligt att ni trivs med leksaken. Tack också att du tipsar andra om hur ni upplever att man bäst introducerar leksaken till sitt djur. Det uppskattas verkligen. Dessa typ av produkter tillverkas i Kina och därför är det därifrån vi köper in dem. Hade önskat att det fanns mer Europaproduktion att välja på, men så är det tyvärr inte för dess typ av produkter.

Valutata 4 stelle su 5

Bra pris bra kattleksak men lite för…

Bra pris bra kattleksak men lite för lång ledtid. Kina är en flaskhals. Trodde paketet skulle komma innan Jul

14 dicembre 2024

Risposta di Happy Pets

Hej Thomas, Roligt att du gillar vår kattleksak. Det blir vi glada för. Och ja, leveranser direkt från fabrik i Kina tar längre ledtid än om man har lager i Sverige. Men det gör att vi kan hålla våra bra priser. Det tar mellan 7-18 dagar och du har fått din produkt inom den tiden trots röda dager. Vi skriver tydligt om detta på hemsidan så man inte ska ha fel förväntningar på ledtiden. Hoppas ni ska få mycket nöje med nya leksaken.

Inte fått mitt paket.

Inte fått mitt paket.. vad gör jag nu?

10 dicembre 2024

Hej Linn,
Ditt paket ska ha blivit leverarat igår till din brevlåda. Hör gärna av dig till oss på mailen om du undrar något.

Kundservice

Otroligt fint bemötande

17 dicembre 2024

Risposta di Happy Pets

Tack så mycket för ditt fina omdömme. Vi jobbar hårt för att våra kunder ska bli nöjda.

Valutata 1 stelle su 5

På tok för lång leveranstid

På tok för lång leveranstid, och som grädde på moset är produkten trasig när den äntligen levererats…från andra sidan jorden!!!

19 dicembre 2024

Risposta di Happy Pets

Våra leveranstider är mellan 7-18 dagar som det står tydligt på hemsidan. Du har också fått din produkt inom denna tid.
Men att din produkt är trasig är såklart förskräckligt! Så ska det såklart inte vara. Jag kontaktar dig via mailen och såklart återbetalar vi alltid en trasig produkt.
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för din tråkiga upplevelse.

Valutata 1 stelle su 5

Snacka om att inte ha koll

Snacka om att inte ha koll. Jag får utvärderingen innan jag ens fått varorna? Varorna beställdes ca 2 v sedan och jag väntar än.

12 dicembre 2024

Hej Suvi,
Ser att du nu fått din vara den 30 december så det tog exakt 20 dagar från beställning vilket är inom ramen för vår hanteringstid och leveranstid. Detta trots att det varit röda dagar. Hoppas ni är nöjda med leksaken annars hör gärna av dig på vår kontaktmail.

Valutata 2 stelle su 5

Har fortfarande inte fått min…

Har fortfarande inte fått min beställning som lades den 9/12.

25 dicembre 2024

Risposta di Happy Pets

Hej Jocke, Vi har 7-18 dagars leveranstid av en order samt 1-2 dagars hanteringstid. Vi försöker skriva det tydligt på vår hemsida så man ska ha rätt förväntningar på leveranstiden. Vi skickar direkt från våra fabriken vilket gör att vi kan hålla våra bra priser. Jag ser att din beställning kommit till dig den 29 december vilket är inom vår utlovade tidsram. Hoppas nu att du och din katt trivs med leksaken. Om det är något problem så är det bara att du hör av dig till vår kontaktmail.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più