2,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,0

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

Ver wegblijven van deze oplichters!

Ver wegblijven van deze oplichters!
Passen de URL je eigen site aan, zodat je op een kopie site komt en compleet opgelicht wordt!!!
Ga in zee met een betrouwbare partij...
Klanten zijn opgelicht en bedrijfsnaam is aangetast.

3 settembre 2026

LET OP!! OPLICHTER

Zoals vele reviews al schrijven, let goed op waar je besteld en of het niet een site is via hapnu. Je bestelling komt niet en je bent zo je geld kwijt
Ik heb er series werk van gemaakt en had binnen 3 dagen mijn geld terug.

28 agosto 2026

1 ster is teveel

1 ster is teveel. Website van Santa Maria pizzeria gekloond. Besteld en betaald, bevestiging per mail gekregen. Maar geen eten, was al de 12e vandaag..
Url bij google gemeld hopelijk snel weer opgedoekt

28 agosto 2026

HapNu zijn oplichters

HapNu heeft een neppe website van het bedrijf “sushibreak” LET OP VOORDAT JE BESTELD, de app heeft geen plaatjes van het eten en de website heet sushibreakhoofddorp.nl dit is de neppe, dus kijk goed voordat je wat besteld

26 agosto 2026
Valutata 1 stelle su 5

Wanneer is iets nog een aanbieding

Wanneer is iets nog een aanbieding, en wanneer wordt het misleiding?

Op de website van Hap Nu wordt gecommuniceerd dat het platform werkt met 11% transactiekosten, waarbij het volledige platform is inbegrepen en er geen aparte kosten per dienst zouden zijn.

In de partnervoorwaarden staat echter iets anders: daar wordt gesproken over een standaardtarief van 15% commissie én een minimale maandelijkse vergoeding van €250 excl. btw. Het tarief van 11% wordt daar omschreven als een tijdelijk/promotioneel voordeel dat onder voorwaarden kan vervallen.

Dat betekent dat een ondernemer op basis van de website kan denken:

11% all-in, geen omzet = geen kosten.

Terwijl hij contractueel mogelijk instemt met:

15% commissie + minimaal €250 per maand.

Daar komt bij dat de klantenservice op dit moment niet bereikbaar lijkt te zijn, waardoor het voor ondernemers extra lastig is om vooraf duidelijkheid te krijgen over de daadwerkelijke kosten en voorwaarden.

Dat is geen klein verschil in de kleine lettertjes, maar een wezenlijk verschil in prijs, voorwaarden én transparantie.

Wanneer publieke verkoopinformatie en contractvoorwaarden zo van elkaar afwijken, kan dit onder andere worden gemeld bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Ook kan een klacht over de reclame-uiting zelf worden voorgelegd aan de Reclame Code Commissie.

Mijn advies aan ondernemers: maak altijd screenshots van het aanbod waarop je instapt, bewaar communicatie en lees vóór ondertekening ook de voorwaarden. Zeker wanneer klantenservice of support niet bereikbaar is, is het extra belangrijk om alles goed vast te leggen.

10 agosto 2026

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters, klonen de website van horecaondernemers met hogere prijzen. Wanneer klanten bestellen zijn ze hun geld kwijt. Bestelling komt niet door. Hapnu is ook niet bereikbaar en reageert niet.

3 agosto 2026

⭐ 1 ster is nog teveel

⭐ 1 ster – Wanprestatie, geen contact, geen uitbetaling

Wij werken inmiddels vier weken aan het stopzetten van onze samenwerking met Hapnu vanwege ernstige wanprestatie.
Vanaf het begin kwamen ze met een mooi praatje, maar afspraken worden totaal niet nagekomen.

- Website van ons bedrijf gekloond, vervolgens hogere prijzen vragen aan onze klanten.
- Geen enkele vorm van contact mogelijk — telefoontjes, berichten en mails worden volledig genegeerd.
- Geen uitbetaling ontvangen van geplaatste bestellingen.
- Klanten worden boos op ons omdat wij de bestellingen niet meer kunnen uitvoeren.
- De enkele keer dat we iemand spraken kregen we steeds hetzelfde standaardantwoord: “Niet mogelijk binnen opzegtermijn.”
- Inmiddels een ingebrekestelling gestuurd, maar eerlijk gezegd verwachten we geen reactie.

Wij zijn niet de enigen die hiermee kampen.
Misschien wordt het tijd dat gedupeerde ondernemers de krachten bundelen.

21 agosto 2026

Ze maken websites na

Ze maken websites na, bijv. Ocho-eats.nl, waar onwetende mensen eten bestellen en dan niets geleverd krijgen. Zoals eerder hier al beschreven, het geld ben je kwijt en de echte ondernemer zit met de klachten.

18 agosto 2026
Valutata 1 stelle su 5

Het lijkt op een oplichterij!

HAPNU lijkt op een oplichterij!
Ze hebben de hun klanten door gevoerd naar een nep-website van het restaurant, waar de prijzen aanzienlijk hoger zijn van het restaurant zelf.

Als restaurant zijnde, krijgen wij de betaling niet van hun.
Geen zaken doen.

14 agosto 2026

Wat een oplichters - Geen zaken mee doen

Wat een oplichters. Heb via hun ergens besteld, eten is na een uur (zou 30 min zijn) nog niet afgeleverd. Heb toen het echte restaurant gebeld en die zegt niet meer met hun zaken te doen en maar niet van ze af te komen. Vervolgens Hap Nu meermaals gebeld maar die nemen nooit de telefoon op. Sterker nog, ze zetten de telefoon direct uit wanneer ik eerst 5 minuten bij diezelfde lijn in de wacht heb gestaan (waar ik daarna abrupt uit wordt geknikkerd). Rotbedrijf. Geen zaken doen met Hap Nu.

7 agosto 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più