Vi kan varmt anbefale flyttefirma Hanzen, Christoffer & Mads, samt sekretær Anne på kontoret. Yderst fleksible og fantastisk energiske ift flytning og fremfor alt respekt omkring ens indbo. Omen... Leggi di più
Kan varmt anbefales! ⭐️ Flytning fra Amager til Frederiksberg. Vi havde en problemfri flytning fra start til slut i juli mdr. Teamet var venlige, effektive og var forsigtige med alle vores ting. Ko... Leggi di più
De var super søde! Vi lavede en videogennemgang af huset inden aftalen og fik en fast pris. Da de kom var de super søde og venlige. Der var tryk på, og alt blev behandlet pænt. Jeg har prøvet a... Leggi di più
Professionelle flytninger med fokus på kvalitet og tryghed Hos Hanzen ApS gør vi en dyd ud af at levere professionelle flytteløsninger, hvor kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed er i centrum. Uanset om du skal flytte privat eller erhverv, står vores erfarne team klar til at sikre en tryg og effektiv flytning – altid med fokus på dine behov. Vi lægger stor vægt på god kommunikation, punktlighed og respekt for dine ejendele. Vores mål er at gøre din flytning så nem og bekymringsfri som muligt. Vi er stolte af den tillid, vores kunder viser os – og vi arbejder hver dag for at leve op til den.
Postparken 12, 2770, Kastrup, Danimarca
- info@hanzenaps.dk
- hanzenaps.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Bedre flyttefirma findes ikke
Jeg fik flyttet mine ting af hanzen flyt, og det var den bedste oplevelse. De to sødeste gutter stillede op punktligt til tiden, og fløj afsted med tingene. Der var afsat to timer, og de var færdige før tid. Udelukkende god service og godt humør. Kæmpe anbefaling!
Hurtige og dygtige
Jeg har prøvet andre flyttefolk, der var langsommere og kostede mere, til færre ting. Så min kone og jeg var virkelig glade og tilfredse.
Jeg er allerede i kontakt med dem igen, omkring en flytning af nogle andre ting. Og jeg vil klart bruge dem igen fremover.
Meget varme anbefalinger herfra!
2. Gang med en fantastisk oplevelse
Det er 2. Gang jeg vælger Hanzenaps til at flytte for mig og som altid, så skuffer de ALDRIG.
De mest venlige, sjove, hjælpsomme og effektive flyttemænd man kunne ønske sig.
De er så serviceminded og hjælper med det hele og selv hvis man har lavet en fejl med enten at glemme at skille noget helt ad eller har glemt at oplyse om noget der skulle flyttes, så er de bare klar til at hjælpe.
Denne gang skulle der flyttes fra en 3. Sal med elevator til en 3. Sal uden elevator og hold da op, de var vanvittige hurtige, til at få flyttet tingene op på 3. Sal selvom der ingen elevator var.
De bliver anbefalet til alle jeg kender.
Mega god flyttepris for en virkelig fantastisk service!

Risposta di Hanzen
Vi havde en super fin flytning med…
Vi havde en super fin flytning med Hanzen. Kommunikationen var god og hurtig. Der opstod et par problemer op til flytning, men alt blev løst hurtigt og smertefrit.
På selve dagen for flytning landede de til aftalt tid og med god energi. Flytningen blev overstået nemt og godt i løbet af 6-7 timer. Vi var glade og prisen var særdeles konkurrencedygtig ift andre tilbud. Jeg ville bruge dem til enhver tid igen. Anbefaling herfra.

Anbefaler 100 %
HansenFlyt gjorde det virkelig til en nem og positiv oplevelse, at skulle flytte fra lejlighed i byen til hus på landet. Kom til tiden, knoklede igennem, var hyggeligt selskab undervejs og til en fin pris. Tak!

Risposta di Hanzen
Hanzen Flyt gjorde min flytning lettere
Jeg har netop brugt Hanzen Flyt, og jeg har intet kritik. Lige fra første kontakt har de været hjælpsomme og forstående.
På flyttedagen var de professionelle, rolige og arbejdede hårdt i al tiden, selvom jeg havde valgt en timepris (og tiden de regnede med, at flytningen ville tage passede også). De passede på mine ting, og der skete intet med dem. Sårbare overflader blev pakket ind i plastik, og bilen blev pakket forsvarligt.
Chris, der styrede flytningen, skilte endda mit IKEA Pax-skab og samlede det igen på min nye adresse, så jeg slap for at købe et nyt og jeg sparede derfor en god slat penge.
Efter flytningen blev kasserne hentet, da jeg var klar til det og med kun to dages varsel.
Alt i alt en god oplevelse, og jeg vil ikke tøve med at anbefale dem!

Risposta di Hanzen
Tak til Chris for virkelig god…
Tak til Chris for virkelig god behandling og service. Tilgængelig, tilregnelig og venlig. Fleksibel med udlån og afhentning af flyttekasser. Punktlig og ordentlig omkring flytningen. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Mange anbefalinger herfra.

Professionelle og imødekommende
Venlige, kompetente og imødekommende flyttemænd der med stor overbevisning flyttede vores klaver fra 3. sal i en ejendom til 5. sal i en anden. Faktisk var de så gode og professionelle, at vi aldrig vil bruge andre i fremtiden.
Tak!

Great service
Great Service and very fast working guys. It was a true pleasure using this company. They were very flexible and fast working. Would recommend these anytime. Took great care of all our things.
Super service!
Vi flyttede i dag fra en lejlighed på 3sal til hus. Super service og fleksibilitet. Super venlige også. Der blev også passet godt på tingene. Vil varmt anbefale Hanzen til flytning og vil bruge dem igen hvis noget skulle flyttes igen.
Mvh
Monika

Risposta di Hanzen
Det er anden gang Hanzen hjælper os med…
Det er anden gang Hanzen hjælper os med en flytning, denne gang fra en lejlighed på 3 til en stuelejlighed i nærheden.
Hanzen leverede højt serviceniveau, smil og præcision. Vi følte at vores ting var i bedste hænder.
Bruger dem gerne igen

Dejlig effektiv flytning
Dejlig effektiv flytning af vaskemaskine og tørretumbler, yderst behagelige fyre der kom og hurtige. Ikke sidste gang de bliver brugt.

Risposta di Hanzen
Supergod flytning med Hanzen ApS.
Supergod flytning med Hanzen ApS.
Chris og Philip var superflinke og effektive og gik lige det ekstra for god service.
Endda til en meget konkurrencedygtig pris.
Jeg vil til enhver tid anbefale Hanzen ApS til alle der har brug for flyttehjælp.

Effektive!
Mega flinke, meget effektive og virkelig stærke gutter! Prisen var god, og jeg fik også lige hjælp til at samle spisebordet. Varm anbefaling herfra.

Kan varmt anbefale Hanzen flyt
Kan varmt anbefale Hanzen flyt. Chris har været super imødekommende og hjælpsom hele vejen igennem. Dertil klarede de flytningen til bravour.

Varmeste anbefalinger
Vi brugte Hanzen til vores flytning fra Østerbro til Nordvest. Vi fandt dem via flyttetilbud.dk og valgte dem, da de havde den bedste pris.
Rigtig god oplevelse, og alt forløb problemfrit. De var hurtige, effektive, søde og meget profesionelle!
Kan varmt anbefales :-)
Vi kan varmt anbefale flyttefirma…
Omend der var tale om en mindre flytning, så var der mange tunge løft og sager som skulle flyttes fra A- til Z.
MEGET rimelig pris. Udlån af flyttekasser blev leveret & afhentet efter aftale.
Så alt i alt en dejlig og ustresset flytning

Bedste flyttefirma
Bedste flyttefirma! Faktisk så gode at jeg har benyttet dem under begge mine flytninger, og skulle der komme en 3. så bliver de bestilt igen

Kan varmt anbefales ⭐️
Kan varmt anbefales! ⭐️
Flytning fra Amager til Frederiksberg. Vi havde en problemfri flytning fra start til slut i juli mdr. Teamet var venlige, effektive og var forsigtige med alle vores ting. Kommunikationen var derudover klar og tydelig hele vejen igennem og der var ingen skjulte overraskelser!
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og vil helt sikkert bruge Hanzen igen, hvis vi skal flytte i fremtiden 🤩

Risposta di Hanzen
Chris og hans to kollegaer gjorde et…
Chris og hans to kollegaer gjorde et fremragende arbejde. De tog hånd om at passe på møblerne og kasserne, men tog samtidig godt fra, så flytningen var hurtigt overstået.