Hannibal Travel har igen planlagt en fantastisk tur til os. Denne gang til Japan. Jeg er virkelig tilfreds med, hvordan de forstod vores behov og fik lavet et perfekt program med både by, bjerge, aute... Leggi di più
Tak for god planlægning af rejse til Trinidad & Tobago. Kapok Hotel i POS var et fint valg grundet tæt beliggenhed på Queen’s Park Savannah, Botanical Gardens og kort taxa kørsel til gode restaurante... Leggi di più
Fra vi bestilte vores drømmerejse til barbados og st. Lucia har alt været perfekt. Agnete var lydhør og meget dygtig til at finde nøgagtig det, vi søgte. Vi kunne bare nyde det hele alt andet havde de... Leggi di più
Så er vi hjemme efter endnu en uforglemmelig rejse til Afrika arrangeret sammen med Sanne...Uganda blev valget i år, og vi må sige det har været den vildeste, smukkeste og fantastiske oplevelse vi ha... Leggi di più
Hannibal Travel tilbyder individuelle, skræddersyede rejser til hele verden. Vi er eksperter i eventyr og har mere end 30 års erfaring i rejser til Sydamerika, Mellemamerika, Afrika, Asien, Australien og Nordamerika. Vores erfarne rejsekonsulenter har besøgt rejsemålene og kender dem som deres egen bukselomme, så de kan rådgive dig til de bedste rejseoplevelser.
Fredensgade 41, 1.sal, 8000, Aarhus C, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Så er vi hjemvendt fra endnu en fuldstændig fantastisk rejse til Afrika arrangeret sammen med Sanne fra Hannibal ;) Hele temaet hos Hannibal får vores de bedste anbefalinger..... Vi har været mere end tilfredse med alle de rejsemål Hannibal har hjulpet os med.

Risposta di Hannibal Travel
Vi fik sammensat en dejlig rejse til den Dominikanske Republik.

Risposta di Hannibal Travel
Der blev fulgt op hele tiden, også de lokale ansvarlige fulgte os tæt og sikrede at vi hele tiden følte os trykke.
Vi kan meget anbefale Hannibal til en rejse med fjerne mål.

Risposta di Hannibal Travel
Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk 14 dages rundrejse i Costa Rica med masser af forskellige og fantastiske oplevelser og hvor alt var godt planlagt klappede fra start til slut. Vi var meget trygge og der var meget relevant information at få fra Hannibal Travel både før og under rejsen (bl.a. i form af app). Det var meget tydeligt at de hos Hannibal Travel selv havde besøgt landet og resortsene og at rejsen var tilrettelagt for at vi skulle få de oplevelser vi ønskede os (natur og dyr).
Da vi ankom til Costa Rica blev vi mødt i lufthavnen og kørt til vores første hotel hvor vores lejede bil blev leveret til os morgenen efter og vi derefter fortsatte vores rundtur til 5 forskellige resorts. Vi var glade for de resorts vi boede på og deres forskellighed - nogle lå inde i regnskoven, andre ved vulkaner, floder og i tågeskov. Det var en ny oplevelse hvert sted og små hyggelige resorts selvom der kun var 2-3 timers køretur mellem hvert sted.

Risposta di Hannibal Travel
Turen var rigtig godt tilrettelagt og alt klappede perfekt. Rigtig gode og dygtige guider på alle ture. Vi var meget tilfredse.
Professionel og erfaren service hele vejen igennem og super vejledning i forhold til destinationer/hoteller og realistiske rejse/opholdstider de forskellige steder

Risposta di Hannibal Travel
Vi har været meget glade for at benytte Hannibal Travel til vores rejse til Marokko.

Den Dominikanske Republik
Endnu engang en perfekt arrangeret rejse af Bibbi i Hannibal Travel. Rejsen til Den Dominikanske Republik blev nøjagtig som vi ønskede det. Vi var afsted i 17 dage, havde leje-bil og boede 4 forskellige steder. Små, lidt primitive, men meget hyggelige hoteller med fantastisk beliggenhed i områder, der ikke var ødelagt af turisme, og hvor man i høj grad fik oplevet “det ægte Caribien”. Blev mødt af den lokale samarbejdspartner Dominican Expert ved ankomst. Fik gode fif og nyttige oplysninger om, hvordan vi skulle begå os i trafikken. Fik ligeledes udleveret et simkort med data, så vi kunne komme i kontakt, hvis vi havde spørgsmål undervejs. Fik ligeledes udleveret en goodiebag med lokale produkter (kaffe, chokolade, honning, vejkort m.v) Alt klappede med fly, transfer, hoteller og udlejningsbil. Blev ovenikøbet opgraderet med halvpension det ene sted. Dejligt land at rejse i, blev mødt med smil og imødekommenhed overalt. Bibbi/Hannibal har arrangeret mange rejser for os, og har igen ramt plet med vores ønsker. Tak for det.

Risposta di Hannibal Travel
Er lige kommet hjem fra en 2 ugers rundrejse i Indien, som gruppetur med G Adventure. Tak for vejledning omkring valg af solorejse kontra gruppetur - G Adventure er klart et fremragende koncept og klart anbefalingsværdigt.
God vejledning fra Hannibal og altid et højt serviceniveau.

Risposta di Hannibal Travel
Vi have Tanja fra Hannibal Travel til at lave vores tur til Thailand hvor vi nåede 4 forskellige steder. Og alt spillede undervejs. Der var ikke 5 minutters ventetid og alt levede op til vores forventninger.
Så klart en anbefaling herfra.

Risposta di Hannibal Travel
3 ugers oplevelsesrig rundrejse i Colombia der med udgangspunkt i mine egne ambitiøse ønsker for hvad jeg ønskede at besøge, fik set mange sider af dette fantastiske rejseland med mange betagende og vidt forskellige områder. Rejseplanen blev punktligt og præcist overholdt, gode hoteller og glimrende lokale guider, og ikke mindst med en lokal kontaktperson der løbende sikrede at alt klappede, og hele tiden var parat til hvad jeg undervejs måtte have af forespørgsler.

Risposta di Hannibal Travel
Vi fik en skræddersyet ferie præcis som vi havde ønsket det

Risposta di Hannibal Travel
Vi er netop kommet hjem fra 17 skønne dage på den franske Ø Guadeloupe i Caribien, hvilken Hannibal og Agnethe arrangerede for os. Vi er meget tilfredse med turen, der bød på 3 forskellige ophold rundt på øen - hver især bidrog til et forskelligartet set af oplevelser. Det er dejligt med erfaren vejledning før rejsen -og når det hele så spiller på turen er det 5 stjerner værd

Risposta di Hannibal Travel
God evne til at sætte sig ind i vores ønsker og meget kompetent rådgivning. Vores Mobile Green Safari i Botswana var veltilrettelagt og fantastisk på alle måder.

Risposta di Hannibal Travel
Super professionel og hurtig hjælp ved ændringer. Meget viden om landet og muligheder.

Risposta di Hannibal Travel
Rigtig god support under planlægningen af vores rejse rundt i Brasilien. Det er endt med en fantastisk god rejseoplevelse , hvor alt bare fungerede Transferdelen virkede upåklageligt . Vi rejser meget og denne del fejler hyppigt , men ikke hos Jesper. Ved minste problem blev det fikset. Det er helt sikkert at vi ringer til Hannibal næste gang vi skal rejse til en destination , hvor vi har brug for hjælp. Information og placering rent sikkerhedsmæssigt var helt i top. Super hjælp til en fantastisk rejse.