Handmade Amsterdam Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Wat is Nathalie toch een toffe eigenaresse ❤️ mn pakketje was zoekgeraakt door PostNL en ze heeft gewoon opnieuw een armbandje gemaakt en opgestuurd. Heb hem net binnengekregen en hij is prachtig! Z... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik bestel vaker. Snelle verzending en zo leuk verpakt.Fantastisch mooie oorbellen. Die met veel zorg en liefde zijn gemaakt. Staan zo mooi. Heel veel keuze. En betaalbaar. Ben absoluut tevreden. C... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nathalie maakt prachtige sieraden en is super meedenkend om de klant een geweldige service te geven, indien nodig. Ik had iets te kort besteld en zij lost dit zo geweldig op, zonder extra kosten. N... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Handgemaakte sieraden uit Amsterdam. Met natuurlijke edelstenen, parels en geboortestenen. Ontdek unieke kettingen, armbanden, hangers en ringen. Gemaakt van stainless steel & gold filled materialen, om lang van te genieten. Elk sieraad wordt verpakt als cadeau - voor een ander, of gewoon voor jezelf 💙. Elke bestelling wordt binnen 1 -3 werkdagen gemaakt en verzonden. Met gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

74 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

68 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Snelle

Snelle, nette en lieve afhandeling!

3 agosto 2026

Heel erg bedankt Edwin! 💙

Top! Highly recommended

Very happy with the necklace and the delivery.

27 luglio 2026

Risposta di Handmade Amsterdam

I'm so happy to hear it! Thank you for your kind words 💙

Fantastisch mooie oorbellen!

Staan zo mooi. Heel veel keuze. En betaalbaar. Ben absoluut tevreden. Complimenten!

23 luglio 2026
Non scritta su invito

Risposta di Handmade Amsterdam

Ik ben helemaal overrompeld door deze superlieve review! 🥹💙 Ontzettend bedankt, Brigitte. Ik zweef de rest van de dag op een roze wolk! ☁️

Prachtig maandsteen-armbandje!

Zeer vriendelijke communicatie, snel gemaakt en verstuurd. Ik had bijzondere wens en dat heeft ze dezelfde dag nog gemaakt! Zeer mooi armbandje geworden!!

3 luglio 2026

Risposta di Handmade Amsterdam

Dankjewel voor deze super lieve woorden Petra 💙. Ik hoop dat je dochter er blij mee is ☺️

Perfect ingepakt

Perfect ingepakt en aparte notities toen ik voor verschillende personen bestelde. Cadeaus waren een schot in de roos

23 giugno 2026

Maakt me blij om dit te lezen! Dankjewel Anna 💙

Aanrader!

Ik ben super blij met mijn sieraden van Nathalie! 🤍 Ik was al een hele tijd op zoek naar een specifiek steentje voor een bedeltje, maar kon het nergens vinden. Nathalie bood meteen aan om het speciaal voor mij te maken, en het resultaat is precies zoals ik had gehoopt.

Het pakketje was ook super mooi en met zorg ingepakt. Je ziet dat ze er veel liefde in stopt. Echt een aanrader!

15 giugno 2026
Non scritta su invito

Wat fijn om te lezen! Dankjewel Kris voor deze super lieve review 💙

Valutata 5 stelle su 5

Beautiful custom made jewelry of good…

Beautiful custom made jewelry of good quality and very kind and personal note with the orders, fast shipping. I ordered multiple times and always so friendly and the jewelry so so beautiful. Thank you so much. Love it!!

10 giugno 2026

Risposta di Handmade Amsterdam

Thank you so much Brenda for your kind words and trust. It really means a lot! 💙

Valutata 5 stelle su 5

Ik vond hier precies wat ik zocht

Ik vond hier precies wat ik zocht: een simpel goudkleurig armbandje zonder bedeltjes. Snel verzonden, en een check of ik het daadwerkelijk had ontvangen. Na ongeveer 2 maanden vervaagde de gold plating al een beetje, ondanks correct dragen. Contact opgenomen met de webshop, ik kreeg direct antwoord van de eigenaresse met een verontschuldiging en meerdere opties voor compensatie. Kortom: hele fijne webwinkel met persoonlijk contact, waar er met je mee wordt gedacht als iets onverhoopt niet helemaal goed gaat.

5 giugno 2026

Bedankt voor deze mooie review, Maud! 💙

Hoewel ik niet eerder had gehoord dat deze plating zo snel begon te vervagen, heeft jouw ervaring me wel geholpen om een beslissing te nemen die al langer speelde: ik ben gestopt met het aanbieden van gold plated sieraden.

Ik ben blij dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen 😊. Dankjewel voor je vertrouwen!

Liefs,
Nathalie van Handmade Amsterdam

Mooie sieraden

Mooie sieraden, persoonlijke verpakking en snelle levering!

27 maggio 2026

💙

Valutata 5 stelle su 5

Prachtig armband met de geboorte…

Prachtig armband met de geboorte steentjes van mijn kleinkinderen.. Super mooi gemaakt en heel snel geleverd.. Een aanrader.., dank je!

20 maggio 2026

Risposta di Handmade Amsterdam

Wat een lieve woorden. Je maakt me hier helemaal vrolijk mee 💙 Dankjewel Deborah!

Altijd goed!

Zo blij dat Handmade Amsterdam nu ook zilverkleurige sieraden heeft!
Mooie oorbellen en bedeltjes gekocht.

21 maggio 2026

Risposta di Handmade Amsterdam

Onwijs bedankt, Ellen! 💙 Bedankt voor deze mooie review én voor je vertrouwen de afgelopen jaren. Veel liefs!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più