Hadden zelf al een keer met een ikea kast een soortgelijke oplossing gemaakt maar die was erg instabiel. Monteur kwam in het aangegeven tijdsblok, was met 30 minuten klaar en de bijbestelde plankjes p... Leggi di più

Ik wilde al zolang een trappenkast bestellen, uiteindelijk besteld en ook via zoom geholpen met inmeten. Een vriendelijk monteur. De kast was binnen no time geplaatst en was er gelijk super blij m... Leggi di più
Kast laten inmeten waardoor deze perfect op maat is geleverd. Communicatie is duidelijk en prettig. Plaatsing ging snel en volgens afspraak. Ik ben daarnaast ook super blij met de extra ruimte en de... Leggi di più
Goede kast, erg blij mee maakt je trappenkast een stuk overzichterlijker. Qua communicatie kunnen ze nog wel stappen maken. Afdelingen praten langs elkaar heen en bij het tweede bezoek lieten ze... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Scritti dall'azienda
Handigekasten is dé uitvinder van de draaibare inzetkast – een slimme, ruimtebesparende oplossing die al meer dan 40 jaar in duizenden Nederlandse woningen staat. Onze inzetkast verandert jouw trapkast in één handomdraai van een rommelhok in een stijlvolle, praktische opbergruimte.
Het concept is eenvoudig maar geniaal: wanneer je de deur van je trapkast opent, zie je geen losse spullen meer, maar een prachtig afgewerkte kast met legplanken. Draai je de kast weg, dan blijft de volledige ruimte achter de kast toegankelijk. Zo combineert Handigekasten het mooiste van twee werelden: mooie afwerking én maximale opbergruimte.
Onze kasten worden in het kozijn van de trapkast gemonteerd en passen daardoor in vrijwel elk huis. We werken met standaard kozijnbreedtes, maar bieden ook maatwerkoplossingen voor bijzondere situaties, zoals meterkasten of schuine wanden. De kasten worden volledig in Nederland geproduceerd en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en indelingen.
Handigekasten staat bekend om kwaliteit, duurzaamheid en een doordacht ontwerp. Met meer dan 40.000 geplaatste kasten door heel Nederland, en duizenden tevreden klanten, zijn we trots op onze lange geschiedenis als het originele merk dat sinds 1985 slimme kastruimte creëert onder de trap.
Of je nu kiest voor zelf inmeten of een afspraak met onze monteurs – wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe kast perfect past en jarenlang meegaat. Ontdek waarom Handigekasten al vier decennia hét synoniem is voor slimme opbergruimte in huis.
Info over Handigekasten.nl
Scritti dall'azienda
- Verdubbel je opergruimte
- Welkom bij HandigeKasten.nl, de specialist in de unieke draaiende inzetkast. Onze missie is simpel: iedereen voorzien van meer slimme opbergruimte, zonder dat dit ten koste gaat van de bewegingsvrijheid in huis. Wij geloven dat elke centimeter in een woning telt. Daarom hebben wij een product ontwikkeld dat van een ongebruikt deurkozijn een volwaardige opbergplek maakt. Of het nu gaat om een overzichtelijke voorraadkast, een georganiseerde spelletjeskast of een praktische kapstokoplossing; wij helpen onze klanten om rust en orde te creëren in hun interieur. Onze kasten zijn niet alleen ruimtebesparend, maar ook van hoogwaardige kwaliteit. Met een frame van gepoedercoat staal en planken van het beste spaanplaat bouwen wij aan oplossingen die decennialang meegaan. Wij ontzorgen de klant van begin tot eind: van hulp bij het inmeten tot de gratis montage bij u thuis. Samen maken we van elk huis een slim georganiseerd thuis.
Onze garantie
10 jaar garantie
Rijksweg-Zuid 79, 4715TA, Rucphen, Paesi Bassi
- +31165799463
- info@handigekasten.nl
- handigekasten.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Super tevreden over onze handige-kast
Super tevreden over onze handige-kast. Na een videobel afspraak om in te meten en een paar weken wachten is vandaag de kast geplaatst naar volle tevredenheid. Wij zijn super enthousiast.

Risposta di Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Is een life saver zo een een kast.
Alles was goed geïnstalleerd er werd de tijd voor genomen en ideaal zo een kast alle rommel is opgeruimd .

Blij mee
Fijne kast en zeer vriendelijke service. Goed materiaal, zeer robuust. We zijn goed geholpen.

Risposta di Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Van in meten tot plaatsen alles keurig…
Van in meten tot plaatsen alles keurig geregeld.

Risposta di Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Service was uitstekend en snel
Service was uitstekend en snel, bezorgdienst kwam niet helemaal gepland, ik had het liefst in de middag aan gegeven maar kwamen al in de ochtend langs maar was goed opgelost de zelfde dag nog.

Risposta di Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Goed werk en goede prijs
Goed werk en goede prijs, ik ben erg blij met het resultaat en de extra opbergruimte

Risposta di Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
De kast die je eigenlijk al veel eerder had willen hebben!!
Op Instagram scrollen is zo gek nog niet. Daar kwam ik Handigekasten tegen. Na een verbouwing en nieuwe inrichting van de woonkamer kwamen we tot de conclusie dat onze gangkast best onpraktisch ingedeeld was; veel loze ruimte en eigenlijk wel ruimte nodig om spullen op te bergen.
Toch maar eens een inmeetafspraak gemaakt en onze gangkast bleek goed geschikt hiervoor.
De communicatie is erg goed, website gebruiksvriendelijk en professionele medewerkers. Bezorging ging zonder problemen.
Het plaatsen van de kast was een fluitje van een cent en we zijn tot de conclusie gekomen; dit hadden we veel eerder moeten weten!! We hebben nu zelfs ruimte over en de gangkast ziet er veel minder chaotisch en rommelig uit. Zo’n handige opberg oplossing!
Dus echt een aanrader voor iedereen met net zo’n onhandige gangkast als wij hebben; neem zo’n handige kast en je kan nog beter opruimen en ordenen.
En natuurlijk een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd!
Ik zou zeggen; bij twijfel, doen!!

Risposta di Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Het was het wachten waard!
Het was het wachten waard! Vriendelijke monteur, goede service, binnen 30 minuten was de kast geplaatst en gevuld! Zeker een aanrader!

Risposta di Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Prima oplossing voor onze trapkast
Prima oplossing voor onze trapkast. Ziet er stuk netter uit. Makkelijker bereikbaar voor dagelijkse benodigdheden. Rest van de voorraad staat achter de kastinkast. Nette behulpzame en vriendelijke installateur. Heel tevreden.

Snel gemonteerd
Snel gemonteerd. Mega handige kast. Extra veel ruimte. Handig zou zijn als je te veel planken besteld hebt, dat je die kan retouren.
Zeer tevreden over het systeem verder!

Risposta di Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Mooie kast en super snel in elkaar…
Mooie kast en super snel in elkaar gezet. Mis alleen de plaat voor boven om hem helemaal dicht te maken en heb deze nog steeds niet ontvangen

Hele fijne kast
Hele fijne kast, via vrienden op het idee gekomen. Blij dat jullie ook in Drenthe plaatsen. Vriendelijk in contact, een kleine miscommunicatie vanuit beide partijen werd probleemloos opgepakt. Nu nog door middel van tijd ervaren wat de meest ideale inrichting is. Ik zou jullie zeker aanbevelen!

Zaakjes goed voor elkaar ,
Handige kasten via buurman bekend: Zelf ook voor zo’n kast gekozen en geen moment spijt. Kundige mensen zowel bij het inmeten als het monteren. Hebben nu de trapkast ten volle benut met een fraaie, soepel draaiende voorraadkast met 7 planken. Zijn er erg blij mee. Dank jullie wel !

Niet zo top
De kast is uiteindelijk prima geplaatst. Maar ik heb de bestelling op 28-03 geplaatst en de kast is pas op 27-05 geleverd. Hier heb ik ook zelf contact voor op moeten nemen 2 keer. Waarbij ik een mail kreeg dat ik een leverpoging zou hebben afgewezen wat niet het geval was.

Beloofd wat ze leveren.
Beloofd wat ze leveren.
Alles prima verlopen, goede communicatie, wijziging doorgeven geen probleem en tijd afgesproken is gerespecteerd. Maar vooral heel blij met de kast in kast oplossing...

Risposta di Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.