Jag känner mig trygg och i goda händer, alla sköterskor och läkare har full kontroll. Dom återkommer hela tiden i appen och frågar mig hur det går. Jag har fått hjälp med recept och odling super sn... Leggi di più
Bästa vårdcentralen!! Snabba svar, kommer hem till en för prover. Allt fungerar så smidigt och alla är så trevliga om man känner verkligen omtanke. Rekommenderar verkligen. Efter många år i ”vanlig” v... Leggi di più
- Centro medico
- Centro di assistenza sanitaria pediatrica
- Servizio di assistenza sanitaria domiciliare
- Servizi medici locali
- Studio medico
- Centro medico pubblico
Scritti dall'azienda
Hälsa Hemma är vårdcentralen du alltid har med dig. Via Hälsa Hemma-appen får du snabbt kontakt med din läkare och sköterska när du eller dina barn behöver oss. Vi hjälper dig med allt en vårdcentral ska hjälpa till med, på plats hos oss, via digitala möten och hembesök när du behöver undersökas eller ta prover. Vi har avtal med Västra Götalandsregionen och Region Stockholm och sedan vi öppnade har vi gjort fler än 30 000 hembesök och du når oss smidigt via Hälsa Hemma-appen. Avgiften är densamma som hos andra vårdcentraler (max 300 kr) och frikort gäller. Som patient listar du dig enkelt via Hälsa Hemma-appen i mobilen, där du snabbt får kontakt med ditt team av läkare och sköterskor, via chat, telefon eller video. Behövs vidare undersökning eller ta prover, så bokar vi in ett hembesök - smidigt och tryggt för såväl unga, barnfamiljer som äldre. Ladda hem Hälsa Hemma-appen idag så får du snabbt kontakt med våra läkare och sköterskor. Vi har god bemanning och oftast korta väntetider: https://halsahemma.se/app/
Ekenleden 15A, 428 36, Göteborg, Svezia
- 010-164 68 00
- epost@halsahemma.se
- halsahemma.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Bra feedback och tips via appen
Bra feedback och tips via appen när jag låg förkyld hemma!
Skönt slippa telefonköer och åka till vårdcentral.
Proffesionell och trevlig personal
Proffesionell och trevlig personal. Får svar på alla mina frågor och de bemöter mig med känsla, respekt och sin kunskap. Starkt rekommenderat.
Mycket trevligt och professionellt…
Mycket trevligt och professionellt bemötande
Snabbt,fort o lätt.
Bästa sjuksköterskan!
Underbara Sjuksköterskan Kerstin hjälpte mig. Håll hårt i henne för hon är guld! ❤️
Bemött med nonchalans och direkt…
Bemött med nonchalans och direkt nedvärderande ton baserat på förutfattade meningar(deras egna tillsammans med tidigare vårdgivare varför jag bytte från första början). Jag fick dels gå privat och via min tandläkare för att komma vidare istället, bägge instanser bedömde min situation som allvarlig och via de har jag fått vidare hjälp. Senaste läkaren jag tog upp bemötande tyckte liksom mig själv att det var allvarligt på en brottslig nivå.
När jag sedan ville begära ut uppgifter enligt GDPR kom det inte naturligt att skicka över dom. Jag kommer gå vidare med min anmälan. Detta är nog ett bolag som är toppen för dig med enklare besvär, du som har mer komplex sjukdomshistorik bör vända dig till någon som är ute efter att göra ett ordentligt och grundligt jobb. Dessa är säkert jättetrevliga mot alla som är enkla att ha att göra med är jag säker på, det räcker ju faktiskt för att få ett bra med betyg.
Jag tycker det är väldigt bra att man…
Jag tycker det är väldigt bra att man kan börja med att skriva ner vad man söker för. Och att man får svar först i skrift. Väldigt bra att kunna gå tillbaka till, och läsa vad vi har sagt. Om man skulle ha glömt något.
Det är också skönt att sitta hemma o inte i ett väntrum. Man får hela tiden en notis, medan man väntar om hur lång tid det är kvar tills man får prata med en läkare, antingen via video eller i telefon.
Besök för hjälp med sårskada
Sköterskan som kom var trevlig, hjälpsam, kunnig och kom på utsatt tid
Trevlig personal
Man kände sig trygg och man var nöjd med besöket.
Fantastisk barnmorska
Superskönt med hembesök. Dessutom är vår barnmorska Gunnel fantastisk.
Hälsa hemmas BVC är toppen
Monica och Gunnel på hälsa hemmas BVC är proffsiga och ger ett underbart bemötande! Det känns också perfekt att få hembesök när man har liten bebis. Slippa sitta i väntrum med sin lilla med tanke på virus och så. Vi som haft trassel med amning har också uppskattat att kunna sitta hemma och slippa ge oss iväg.
Jag är otroligt tacksam över att ha…
Jag är otroligt tacksam över att ha hittat Hälsa Hemma. Det är den första vårdcentralen som verkligen har lyssnat på mig och tagit mina besvär på allvar.
Under lång tid har jag känt mig bortprioriterad inom vården och har till och med behövt söka hjälp utomlands för att få rätt vård. Här blev jag bemött med respekt, förståelse och genuint engagemang.
De återkopplar snabbt, tar sig tid att verkligen lyssna och försöker hitta lösningar istället för att bara skynda vidare till nästa patient.
Jag har redan rekommenderat Hälsa Hemma till både familj och vänner och kommer fortsätta göra det. Det känns tryggt att äntligen ha hittat en vårdcentral som verkligen bryr sig om sina patienter
Har precis listat mig så nån ingående…
Har precis listat mig så nån ingående recension kan jag inte ge. Jag ställde en fråga dock o fick snabbt svar - bådar gott.
Alltid bra åtkomst och service🌸
Jättenöjd!
Snabb response
Toppen bra och trevligt besök av…
Toppen bra och trevligt besök av Kerstin Walmerud 😃
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.