Normalt kan du få to af tre: God kvalitet, billig pris, god service. Hos hakhak får du alle tre. Knivene er super gode, lette og bygget til at arbejde med. Og til prisen er de fænomenale. Jeg ha... Leggi di più
Flot så det ud på jeres hjemmeside. Men en noget trist oplevelse når man står med produktet i hånden. Men til den pris var det vel hvad der kunne forventes.
Fantastisk service! Og knivene er de skarpeste i verden. Kan ikke sammenlignes alle mulige dyre knive. Disse Kiwi Brands ER skarpere end alt andet. Jeg har haft en i tyve år, stadig langt den skarpest... Leggi di più
Vi importerer og sælger de populære knive fra mærket KIWI. Knivene er lette og har et tyndt blad af rustfrit stål, som er ekstremt skarpt og let at slibe og vedligeholde. Vores mål er at gøre knivene lige så populære i Danmark, som de er i Thailand, hvor mange kokke bruger dem til daglig.
1660, København V, Danimarca

Risposta di Hakhak
Uhørt skarpe knive, som er geniale i det grønne køkken. Ligger fint i hånden. Og alt sammen til uhørt “skarpe” priser. Ærgerligt at hakhak.dk lukker

Risposta di Hakhak
Ret gode knive, tynde i bladet gør at jeg synes de er nemme at styre og skære med.. lette at håndtere og bare vildt skarpe.. kan anbefales

Risposta di Hakhak
Fantastisk service! Og knivene er de skarpeste i verden. Kan ikke sammenlignes alle mulige dyre knive. Disse Kiwi Brands ER skarpere end alt andet. Jeg har haft en i tyve år, stadig langt den skarpeste i skuffen.

Risposta di Hakhak
Super hurtig forsendelse og rigtig fin pris på knive. Dog en skam at shoppen ophører, så der ikke var så mange forskellige at vælge imellem. Men super tilfreds med produkt og service.

Hurtig levering. De bestilte varer
Og (desværre) til ophørsudsalgspriser...

Risposta di Hakhak
Hurtig levering af ordre på kom- kom knivsæt- Som vi er super-glade for. Elsker at I tillader jer at holde sommerferie- og selvfølgelig oplyser at I sender senere- tilmed fik man så ekstra rabat på ordre på grund af ventetiden :-)

Risposta di Hakhak
Var på udkig efter praktiske knive til at hakke, snitte, choppe, slice og alt det andet, når man lave meget Asian food som jeg elsker. Hos Hak-Hak fandt jeg præcist det asiatiske Thai knivsæt, der ku det og til en pris, der ikke kostede en arm og et ben som fx japanske knive. Nemt at handle, hurtig forsendelse og i det hele taget en extraordinær god Hak-Hak experience.

Risposta di Hakhak
Fin service og levering. Det eneste minus var at en af de varer - et strygestål - som jeg bestilte var udsolgt. Det fik jeg først besked om da jeg betalte. Måske skal i sætte spørring op for udsolgte varer lidt tidligere i ordreforløbet.
Vh Jørn

Risposta di Hakhak
Kan varmt anbefale at købe her

Risposta di Hakhak
Jeg er SÅ tilfreds, at hvis jeg kunne ville jeg give 6 stjerner !- Mega gode knive og selvom min ordre blev glemt, rettede Hakhak hurtigt op på det og sendte en ekstra kniv med kvit og frit. Det var en dejlig overraskelse:-)