It took me a long time to find the right person to cut my hair, then I found HairByjost. The best cut in Copenhagen so friendly and they know what there doing beautiful everytime. Ask for Henrik the o... Leggi di più
Ny kunde og sikke en dejlig oplevelse. Blev budt velkommen med en dejlig kop kaffe og lidt blade i ventetiden. Jeg blev klippet af Christina og sikke dog en positiv oplevelse. ENDELIG en frisør... Leggi di più
Torvegade 34a, 1400, København, Danimarca
- 32 95 95 00
- info@hairbyjost.dk
- hairbyjost.dk
Best cut ever!
It took me a long time to find the right person to cut my hair, then I found HairByjost. The best cut in Copenhagen so friendly and they know what there doing beautiful everytime. Ask for Henrik the owner, THE BEST👍🏼
5 starts to Caoimhe
I had such a great experience with Caoimhe! She did a haircut and a semi permanent, and my hair feels amazing and looks super healthy. I can highly recommend her. Super sweet and talented:)
Endnu en super oplevelse hos Christina
Endnu en super oplevelse hos Christina, der mester saksen "like a boss". Jeg får også altid et par stylingtips med i købet- og priserne .... ja de er stadig mere end rimelige. 5 stjerner herfra.
Utilfredsstillende resultat
Jeg fik min datter på fire år klippet, og det var langt fra tilfredsstillende. En skæv page med lange totter, der hang. Og da jeg spurgte, om jeg kunne komme forbi og få det rettet, så det så nogenlunde ud, fik jeg anbefalt at give mit barn et devise- på trods af, hun havde siddet komplet stille, og interessen for at finde en tid og få rettet op på tingene var ikke-eksisterende.
BEST HAIRDRESSER IN COPENHAGEN
BEST HAIRDRESSER IN TOWN. Henrik er superklipper, altid positiv og empatisk.
Kan helt klart anbefales
Ny kunde og sikke en dejlig oplevelse
Jeg blev klippet af Christina og sikke dog en positiv oplevelse.
ENDELIG en frisør der lytter til mine ønsker, og gør sig umage med at opfylde dette.
Hun har virkelig lavet et fint resultat og jeg glæder mig så meget til næste gang.
Tak!!!!!!!!
Omgangstonen er afslappet og hyggelig.
Fantastisk besøg hos Hair By Jost og…
Fantastisk besøg hos Hair By Jost og tak til en frisør, der forstår mit hår. Jeg går altid derfra og er tilfreds med min klipning. De er konkurrencedygtige på priserne og har et lækkert udvalg af produkter. Og så er de flinke og servicemindede! De får min bedste anbefaling! Tak :-)
Sød, skøn og dygtige frisører
Har været kunde i 15 år, og har aldrig været utilfreds. Christina finder en frisure som passer, også når jeg kommer som korthåret og vil have krøller. Bedste frisør på Christianshavn.
Fantastisk betjening dygtige frisøre og god steming
Fantastisk betjening dygtige frisøre behalig stemning
Man føler sig altid velkommen og Henrik…
Man føler sig altid velkommen og Henrik lytter altid mine ønsker.
Går altid derfra med en god følelse 🤗
Og så er priserne meget rimelige.
Super skøn forplejning i dag
Super skøn forplejning i dag - jeg føler mig som 1 mill og ser meget flottere ud efter god behandling hos den søde frisør
Amalie gjorde et fantastisk arbejde med…
Amalie gjorde et fantastisk arbejde med mit hår. Jeg gik derfra med det flotteste hår og med følelsen af at have fået en super service. Tak
Altid perfekt klipning of styling
Fantastisk god frisør, den bedste jeg nogensinde har været hos
Kristina min ynglings frisør
At frisøren er så sød og klippet mit hår super fint
Verdensklasse frisør
Altid verdensklasse service og excellent behandling - har derfor anvendt denne frisør i 30 år.
Henrik har i mange år haft “ansvaret”…
Henrik har i mange år haft “ansvaret” for mit hår 😉. Og jeg er glad og tilfreds hver gang jeg har forladt salonen. Anbefales!
Super sød dygtig Christina 🩷meget flot…
Super sød dygtig Christina 🩷meget flot resultat 🤩 Er så glad og tilfreds 💓💓
Føler mig godt behandlet og fin…
Føler mig godt behandlet og fin klipning!
Anbefalelsesværdig
Rolig, afslappet men professionel atmosfære. Meget dygtig frisør, som først er færdig, når jeg som kunde er tilfreds. Kommer hjem fra Paris for at blive klippet og farvet, fordi håndværket er i orden og prisen en hel del lavere. Kan kun anbefales.