1. Giardino

Hageglede er en norsk nettbutikk, hvor det er både trygt og enkelt å handle. Med tradisjoner helt tilbake til 1895 under navnet «Brumunddal Frø» er Hageglede ett av landets eldste postordrefirma. Historie Hageglede AS har vært aktiv med sin nettbutikk i mange år, men i 2017 fikk Hageglede AS nye eiere og Hageglede.no gjenoppsto i ny drakt med ny nettbutikk. I dag satser vi hardt mot å bli norges største leverandør av knoller, løk og frø på nett, og vi håper at også du vil bli med oss som kunde! Vårt mål er å tilby hageentusiasten spennende produkter som man ikke finner alle andre steder, og det er nettopp det store sortimentet som skiller oss fra ditt lokale hagesenter. Hos oss finner du blomsterløk og frø som ikke «alle andre» har. Kunnskap og kundeservice I Hageglede og LOG AS har vi bred kunnskap om våre varer, og vi ønsker at du som besøker vår nettbutikk skal føle deg trygg på at du får hjelpen du fortjener. Firmainformasjon: Hageglede AS Vestbygdvegen 60 2743 Harestua Org.nr 931 196 421MVA

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

100%fornøy kunde,veldig fornøyd med…

100%fornøy kunde,veldig fornøyd med varene jeg får fra hageglede🥰 alle plantene vokser og gror ☘️🪴første gang jeg kom til kundeservice fikk jeg en meget god kundeservice og god opplevelse ,feilen ble rettet opp med engang .Tusen takk hageglede

16 aprile 2026

Mottok mine dahliaknoller i dag og det…

Mottok mine dahliaknoller i dag og det er de fineste knollene jeg har fått i år. Har kjøpt fra flere forhandlere. Alle knollene var friske og ingen innskrumpet og myke, flere hadde også små spirer. Rask levering er også ett stort pluss. Veldig godt fornøyd.

14 aprile 2026

Jeg får jo ikke varen

Jeg får jo ikke varen. Jeg bestilte 12. mars, det er nå 14. april, de har fortsatt ikke sendt den. De svarer bare at den fortsatt står i pakkekø. Jeg rekker ikke å få forkultivert det i tide til å få det ut når jeg burde. Anbefaler kun at du kjøper herfra hvis du har noen måneder på deg og det ikke er så nøye om du får varen. Jeg har ikke noe inntrykk av at de har tenkt til å svindle, så hvis den ikke kommer til slutt blir det vel pengene tilbake.

13 aprile 2026

Hei Kristin!
Vi beklager så mye for ventetiden og for at du enda ikke har mottatt dine varer. Noen av dine varer var forsinket til vårt lager, men vi beklager for dårlig kommunikasjon rundt dette. Vi har stor pågang på vårt lager nå i høytiden og beklager for pakkekø. Vi gjør alt vi kan for å sende så for vi kan og denne vil du snart motta.

Lang leveringstid...

Bestilte en rekke varer. Etter 4 uker uten å ha mottatt varer og gjentatte purringer kansellerte jeg bestilling. Burde gi beskjed dersom vanskeligheter med levering.

1 aprile 2026

Risposta di Hageglede

Hei Irina! Vi beklager så mye for den lange ventetiden og den uheldige situasjonen som oppstod her. Vi har for rutine og alltid sende ut mail med varsling dersom forsinkelser oppstår. Vet at vi sendte ut noen slike mailer tidligere i år, men hvis du ikke har mottatt denne er vi lei oss og beklager for det.

Vi ønsker veldig gjerne å komme i kontakt med deg slik at vi kan rydde opp i denne saken. Vi har sendt deg en mail hvor vi etterspør mer informasjon slik at vi kan komme i dialog. Ser frem til å høre fra deg og finne en løsning her.

Mvh
Kundeservice
Hageglede.no

Dahlia knoller

Bestilte Dahlia knoller, gledet meg til å få de i starten av Mars, sendte mail i midten av Mars da jeg ikke hadde fått noen mail om forsendelse. Da fikk jeg til svar at det var forsinkelser. Raskt etterpå kom mail om forsinkelsene 16 mars. Da sto det at man skulle motta forsendelse om en uke, men at det nok noe lengre tid før de ble pakket. Tiden gikk og fikk ingen tilbakemelding. Tirsdag 7 april sendte jeg enda en mail hvor jeg da ønsket å kansellere min bestilling da jeg måtte handle knoller et annet sted.. allerede forsent ute. Da fikk jeg kvass mail om at de allerede hadde svart på mailen før, og at bestilligen min hadde gått til plukk. Dårlig kundeservice. Handler ikke her igjen.

7 aprile 2026

Hei!

Først og fremst ønsker vi å beklage så mye for den lange ventetiden og den uheldige situasjonen som oppstod her.

Dessverre oppstod det noen forsinkelser for levering av Dahlia knoller i år. Vi sendte ut et par eposter med melding om forsinkelser til alle våre kunder.

Vi ønsker kun det beste for våre kunder og besvarer alle eposter vi får inn til vår kundeservice. Manglende og kvasse svar er påstander vi ikke kjenner oss igjen i, men vi beklager dersom du opplevde dette på den måten.

Vi ønsker veldig gjerne å komme i kontakt med deg slik at vi får sett på saken og ryddet opp. Vi har sendt deg en epost med forespørsel om mer informasjon og setter stor pris på om du vil besvare denne så vi kan komme i dialog og rydde opp her :-)

Vi ønsker alltid det beste for våre kunder og målet vårt er alltid å yte best mulig kundeservice.

Hører fra deg!

Mvh
Kundeservice
Hageglede.no

Bildet passet ikke til mottatt vare

Bestilte en Dahlia som absolutt ikke lignet på bildet de hadde på nettsiden. Bildet på pakken var noe helt annet. Mistenker at de har fått feil bilder fra leverandøren. Følgte meg ekstremt lurt og ble skikkelig skuffet. Men da jeg klaget fikk jeg rabattkode så jeg kunne bestille meg ny. Var superfornøyd med det for da kan jeg bestille en som ligner mer på den jeg ønsket. Og de vinner nok på det for jeg eier ikke selvkontroll. Mistenker at det blir mersalg på de når jeg bestiller ny🙈De var høflige i korrespondansen, det går de plusspoeng for. Ofte gruer jeg meg fælt på å klage for blir krangling.

7 aprile 2026

Risposta di Hageglede

Vi beklager for dette og takker for tilbakemelding. Vi tar det med oss for å forbedre oss og ønsker alltid å være imøtekommende og å finne en god løsning for våre kunder.

Bra kundeservice, dårlige produkter

Jeg ser at denne anmeldelsen er lik som de andre. Jeg bestilte jordbærplanter fra de, og de så fine ut når de kom men nesten alle plantene døde i det jeg satte de i jorda. Kundeservice var raske på ballen og svarte meg med at de ville erstatte plantene. Først var de utsolgt for den sorten jeg bestilte, så var de utsolgt for den andre varianten jeg ville ha. Da var det bare to typer igjen sa de, så jeg valgte en av de og tro du ikke de ble utsolgt for den sorten også. Men de sende ihvertfall en siste type til meg. Med STOR skuffelse åpnet jeg den nye lufttette esken som kom i posten. Der var det tydelig at den hadde fått juling av posten. Alt av jord lå på en sida av såbrettet og alle plantene var døde. Jeg kommer desverre ikke til å bruke hageglede igjen pga denne opplevelsen av produktene. Men all ære til kundeservicen som er raskt på ballen og vil rette opp i evt feil.

24 maggio 2025

Fortjener flere stjerner etter klage

Opplevde mye rot etter bestilling. Jeg blir nå fulgt opp helt til jeg er fornøyd. 4 stjerner pga ujevn kvalitet på planter. Men firmaet er slettes ikke vanskelig med å rette opp i ting da vi fikk kontakt, tror mere de mister litt oversikt.

8 maggio 2025

Bounty Jordbærplanter

Dette var det eneste stedet jeg fant som hadde Bounty jordbærplanter, som jeg har lett etter.
Plantene kom raskt og trygt frem, godt pakket og alle plantene var sterke og flotte. (10stk)
Herfra kommer jeg til å bestille mer.

8 maggio 2025

Anbefales!

Fikk levert en større bestilling i fjor, alt var bra utenom det ene morelltreet. Jeg tok kontakt med Hageglede og fikk instruksjoner hvordan jeg kunne prøve å redde det, og hvis det ikke ble bra etter 1 års tid, så skulle jeg bare ta kontakt igjen.

Året gikk, og treet kom seg ikke. Jeg tok igjen kontakt, og fikk tilsendt ett nytt tre. De andre plantene jeg kjøpte er friske og vokser veldig bra!

Veldig fornøyd med kundeservice og produktene!

28 aprile 2025

Skuffende

Jeg forhåndsbestilte 2
Stk Susanne med det sorte øyet i rosa. Fikk første sending rett før påske, men det var skuffende greier. Fikk 2 små inntørka blomster. Klagde på det og fikk tilsendt 2 nye, men de var likedan, tok bilder å klagde på det og fikk beskjed nå i dag at det var tomt for rosa Susanne. Fikk tilbud om en tilgodelapp, men skal ha pengene tilbake. Tar ikke sjangsen på å bestille noe fra hageglede igjen, for det var skuffende greier.

22 aprile 2025

Ingen hageglede

Bestilte susanne med det sorte øyet, blåregn, syrinhortensia og jordbærene, syrinhortensia fikk jeg ikke pga ikke fått fra leverandør forsåvidt greit, jordbærtre var fint, blåregn veldig blek men tror jeg skal få den til. Susanne med det sorte øyet var 2 tørre pinner, klagde på dette og fikk erstatning i dag, ble så skuffet igjen. En stilk som ikke spruter av liv hele esken den kom i var full av jord og røtter og "blomst" lå og skrek etter behandling. Forøvrig så var alle blomstene jeg kjøpte ett jord rot, de sender løs tørr jord i en potte som de har satt "blomst" nedi, åpen pose over potten og i en fin blomstereske med hull. Gleden er imidlertid kortvarig når en løfter opp den flotte blomsteresken og ser jorden detter ut og dekker "blomsten" synd jeg ikke får vist bilder..
Har sendt de epost om hvordan erstatning blomst var og venter spent på svar..men forventer ikke noe mer hageglede fra dem.
Kommer ikke til å kjøpe mer fra hageglede og ingen anbefalinger fra meg

24 aprile 2025

Mye som gikk galt her

-La inn en forhåndsbestilling der jeg siden fikk beskjed om at en plante ikke kunne skaffes (en annen kunde fikk kopi av all kommunikasjon og jeg fikk kopi av all hennes kommunikasjon, mye surr).
-måtte siden etterlyse ordren, å de bekreftet at alt unntatt én var pakket og sendt.
- dårlig forpakning og 2 planter manglet (som de hadde bekreftet).
- jeg etterlyste de som manglet, fikk beskjed om at de var tomme på lager for de 2…
På pluss siden så refunderer de meg, å de har jo et kjempe bra utvalg (plantene er litt små etter min mening, men de vokser jo :).

19 aprile 2025

For et utvalg 😍

Første gang jeg bestiller herfra, men for et utvalg! WAOW! det er jo nesten umulig å velge hva man skal ha 😍 jeg ble sittende en hel dag, for å klare å endelig bestemme meg. Litt surr med forsinkelser på sending, uten at det ble informert om- men ellers var alle knollene hele og pene, alt var med, og nå nyter jeg å se på de første dahliaene skyter grønt 🥰

4 aprile 2025