Hafnia Bad Recensioni 2

TrustScore 4 su 5

3,8

Hos Hafnia Bad er vores mål at skabe badeværelser, som vores kunder er fuldt ud tilfredse med – både undervejs i processen og mange år efter, projektet er afsluttet. Kunder fremhæver især den tryghed, de oplever ved at have én fast kontaktperson gennem hele forløbet, samt vores evne til at skabe overblik og holde, hvad vi lover. Vi lægger stor vægt på god og ærlig kommunikation, så du altid ved, hvor i processen dit projekt er, og hvad næste skridt er. Mange af vores kunder sætter pris på vores grundige planlægning og strukturerede tilgang. Inden vi går i gang, er alle detaljer gennemtænkt – fra design og materialevalg til tidsplan og udførelse. Det sikrer, at projekterne forløber effektivt og uden unødige overraskelser, samtidig med at både kvalitet og aftaler bliver overholdt. Som totalentreprenør står vi for hele processen og koordinerer alle faggrupper. Det betyder, at du slipper for selv at skulle styre forskellige håndværkere, og i stedet får en tryg og overskuelig oplevelse fra start til slut. Det færdige resultat er naturligvis det vigtigste. Derfor går vi op i selv de mindste detaljer, og vi afslutter aldrig et projekt, før du som kunde er 100 % tilfreds. Ved aflevering gennemgår vi altid badeværelset sammen med dig for at sikre, at alt lever op til dine forventninger – både funktionelt og æstetisk. Vores kunder fremhæver også kvaliteten af vores håndværk og de løsninger, vi leverer. Vi bygger badeværelser, der ikke kun ser godt ud, men som også fungerer i hverdagen og holder i mange år. Hos Hafnia Bad handler det ikke bare om at levere et badeværelse – det handler om at skabe en god og tryg oplevelse hele vejen igennem. Derfor vælger vores kunder os, når de ønsker kvalitet, overblik og et resultat, de kan være stolte af.

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

5 stjerner for en veludført badeværelsesrenovering

Vi har fået udvidet og totalrenoveret vores badeværelse på Frederiksberg, og vi er virkelig glade for resultatet.
Undervejs dukkede der flere uforudsete udfordringer op, men HafniaBad håndterede dem professionelt, ærligt og med god kommunikation hele vejen. Det gav os en stor tryghed gennem hele forløbet.

Resultatet er faktisk blevet endnu bedre, end vi havde forestillet os. Selvom projektet bød på en del komplekse forhold, forløb renoveringen overraskende gnidningsfrit. Det er første gang, vi har oplevet et byggeprojekt, hvor tingene blev håndteret så effektivt og professionelt.
Vi kan varmt anbefale HafniaBad til alle, der ønsker dygtige fagfolk og en samarbejdspartner, man kan stole på.

– Michael og Sandra

8 giugno 2026