1. Negozio di abbigliamento activewear
  2. Negozio di forniture per le arti marziali

Gymstore.dk – stedet hvor du finder det mest omfattende udvalg af sportstøj og udstyr til mænd og kvinder. Sikker shopping & hurtig levering ► MMA • Boksning • Fitness.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,4

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

På trods af manglende info ang…

På trods af manglende info ang bestilling ,og på trods måtte skrive en mail for at finde ud af hvad der var sket med mine vare..så fortjener gymstore 5 stjerner, for deres indsats for at gøre mig til en tilfreds kunde ,og at de endelige modtaget vare bare var i orden....😊👍

21 maggio 2021

Tak for god service & hurtig levering

Hurtig levering, super gode tilbud og søde og rare mennesker i kundeservice.

Modtog mine varer allerede dagen efter :)

6 marzo 2021

Hej Amanda,

Det er vi super glade for at høre.

Fantastisk service

Bestilte et par shorts. De er virkelig fede og behagelige at bevæge sig i.

Ikke sidste gang jeg bruger hjemmesiden.

28 febbraio 2021

Hej Amer,

Så fedt. Endelig skriv igen hvis spørgsmål opstår.

Hurtig levering

Hurtig levering, gode produkter til fine priser!
Jeg bestilte træningtights. De sidder super godt og er gode at træne i. Kan klart anbefalde Gymstore.dk

21 febbraio 2021

Hej Ninett,

Det er vi super glade for at høre.

//Team Gymstore

Godt sportsudstyr i høj kvalitet!

Godt sportsudstyr i høj kvalitet! Jeg har købt nogle Gymstore handsker og har afprøvet dem. Virkelig gode samt funktionelle i det kolde vintervejr. Man holder både varmen og kan godt lide, at handskerne har touch funktion.

18 febbraio 2021

Hej Sebastian,

Fedt at høre du er glad for dine handsker.

Høj kvalitet - lille pris

Har købt et par Gym handsker, igennem Gymstore og ville bare lige smide et par ord.. Kvaliteten og pris kan man ikke måle... Det er en utrolig god kvalitet og en meget lille pris for noget der er så godt.. Jeg vender snart tilbage til jer igen.. :)

9 febbraio 2021

Hej Brian,

Fedt at høre du er glad for dine handsker.

//Team Gymstore

Gode produkter til billige priser

Gode produkter til billige priser. Levering skete indenfor 2 dag. Jeg er tilfreds.

19 gennaio 2021

Hej Aleksandar,

Glad for at du ser priserne er gode. Det stræber vi også efter.
Uden at gå ned på kvalitet.

//Team Gymstore

Virkelig god kvalitet til prisen

Virkelig god kvalitet til prisen, jeg vil anbefale stedet til venner og bekendte 😍

17 gennaio 2021

Hej Martin,

Du er altid velkomme til at skrive til os igen!.
Tusind tak for din anbefalding til andre. Det glæde os.

//Team Gymstore

Hurtig levering og gode produkter til…

Hurtig levering og gode produkter til prisen. Bestilte i mandag og havde det allerede hjemme dagen efter.

17 gennaio 2021

Hej Tobias,

Fedt at høre du er glad for dine produkter.