1. Medico che pratica medicina alternativa

Spirituel og holistisk healing. Healing uddannelser. Jeg arbejder med mennesker og energi igennem dialog og healing, og bruger mine intuitive evner til guidance og transformation – til mental og fysisk balance. Jeg praktiserer holistisk healing til forebyggelse, lindring og helbredelse. Her kan jeg bruge naturens urter og olier, når der skal arbejdes på flere fronter. Mit mål er, at finde ind til roden, så healing og balance kan opnås. Jeg uddanner spirituelle healere, hvor man lærer det grundlæggende i, at heale og arbejde med mennesker. Uddannelsen kan man bruge i det daglige virke som behandler eller som selvstændig healer. Der er undervisningsmaterialer og hjemmearbejde i form af træning/øvelse. Man kan tage en eksamen efter et 2. årig healingsforløb. Har man en grunduddannelse eller før arbejdet med det spirituelle, kan man gå direkte på 2. års forløb. Uanset, hvilket niveau man er på, får man en dybere læren og indsigt, som gør, at man kan stå stærkere under sine behandlinger og opnå en autenticitet, der gør det lettere for personen, at navigere rundt med de mennesker man møder i sit virke.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

4,5

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

En tryg og positiv oplevelse

Jeg har indtil videre kun haft én session hos Pia, men oplevelsen har været utrolig positiv. Hun er meget professionel, nærværende og skaber en rolig og tryg atmosfære fra det øjeblik, man træder ind i hendes lokaler.

Under sessionen hjalp Pia mig med at få indsigt i nogle ubalancer, blandt andet omkring mine chakraer, som gav mig stof til eftertanke. Jeg føler allerede, at jeg har fået noget værdifuldt med mig, og jeg glæder mig rigtig meget til de kommende sessioner og til at se, hvordan forløbet kommer til at udvikle mig.

Pia er et varmt og kompetent menneske, som tydeligt brænder for det, hun laver. Jeg kan varmt anbefale hende til alle, der er nysgerrige på healing og personlig udvikling.

- Patrick Thulin

28 giugno 2026

Jeg havde haft ondt i ryggen i noget…

Jeg havde haft ondt i ryggen i noget tid og besluttede mig for at prøve en session hos Pia. Allerede fra starten følte jeg mig tryg hos hende. Hun var rolig, nærværende og skabte et rum, hvor jeg virkelig kunne slappe af og give slip.

Dagen efter var mine rygsmerter væk, hvilket jeg næsten ikke kunne tro. Jeg er så taknemmelig for oplevelsen og kan varmt anbefale Pia til andre🙏🏼

19 giugno 2026

Jeg kan varmt anbefale Pia og hendes…

Jeg kan varmt anbefale Pia og hendes healinguddannelse.

Fra første dag har jeg følt mig tryg, set og mødt med stor omsorg. Pia er utrolig dygtig, nærværende og autentisk i sin undervisning. Hun formår at skabe et trygt rum, hvor der er plads til både personlig udvikling, læring og fordybelse.

Pia deler gavmildt ud af sin store viden og erfaring, og man mærker tydeligt hendes passion for healing og for at hjælpe andre mennesker. Hun er både professionel, tålmodig og utrolig sød, og hun møder alle kursister med respekt og varme.

Uddannelsen har givet mig værdifulde redskaber, nye indsigter og en større forståelse for både mig selv og arbejdet med healing. Det har været en meget givende rejse, som jeg er dybt taknemmelig for.

Tak, Pia, for din støtte, dit nærvær og din evne til at inspirere. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.

10 giugno 2026

Risposta di Guidance

Kære Sivan, tusind tak for den flotte anmeldelse. Det rør mit hjerte dybt og er bare så taknemmelig for at du fandt vej til mig. Kh Pia

Healingsuddannelsen

Jeg er deltager på Healingsuddannelsen, modul I hos Pia.

Pia er en god underviser. Hun skaber en stemning af ro, varme og accept, hvor der er plads til at snakke om de ting der sker indimellem undervisningsgangene.

Pia er meget nærværende i undervisningen og er god til at samle de indtryk, oplevelser og erfaringer kursisterne gør sig i undervisningen, til en meningsgivende helhed.

30 maggio 2026

Risposta di Guidance

Tak for den flotte anmeldelse Bill-Bo !! Det er essentielt, at I alle har en god oplevelse under uddannelsen. At rummet er rart, trygt og udviklende. I dyb taknemmelighed, Pia

My testimony battling BC Stage 4

It’s been 2 years and 3 months today fighting breast cancer stage 4 metastatic condition and she helped heal me in the right direction. I am living proof a miracle alive to recommend her to others. She has this gift and authentically have this passion for her craft. Thank you so much Pia 🌸

1 giugno 2026

Risposta di Guidance

Dear Lisa, I am so proud of you and the way you are healing your body, mind and soul with all the right choices for you. The way you chooses to live your life gracefully and authentically with the highest love is the most powerful way of healing. Love you allways. Thank you Lisa.

Fantastisk

Fantastisk, ikke længere vejrtræknings problemer.
Skal ikke tisse hver 5 min. skal ikke op om natten.
Sover igennem uden problemer.
Kan gå langt uden problemer. Tusind tak.
Kh John

25 gennaio 2026

Risposta di Guidance

Kære John, tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg er så glad for at høre resultatet af din healing igår. Det var helt tydeligt, hvad du havde brug for, for at genskabe din balance og undgå dine daglige og nattelige gener. Koblingen til din pacemaker var "utæt" og der var ikke et naturligt flow af energi igennem dit hals og hjerte chakra. Det blev forbundet ligesom andre utætheder blev fixet, så det hele kunne flyde naturligt igen. Tak for tilliden og din accept til at måtte arbejde på et dybere plan. Fortsat god healing. Kh Pia

Jeg havde en virkelig behagelig…

Jeg havde en virkelig behagelig oplevelse hos Pia. Hun skabte et trygt og roligt rum, hvor jeg følte mig set og mødt lige dér, hvor jeg var. Gennem sessionen fik jeg nogle stærke forløsninger og virkelig gode samtaler og redskaber, som jeg stadig bruger i min hverdag. Jeg gik derfra med en følelse af lettelse, klarhed og ro. Kan varmt anbefales. 🌿

26 ottobre 2025

Risposta di Guidance

Kære Kiana. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for mig, at du ville dele din oplevelse med andre her. I dyb taknemmelighed, Pia

Utrolig behagelig oplevelse

Utrolig behagelig oplevelse! Man mærker tydeligt den ro og nærvær, som Guidance.dk står for. Pia er yderst professionel, tillidsfuld og dybt engageret i at skabe balance og velvære. Kan varmt anbefales til alle, der søger indre ro og healing.

11 febbraio 2025

Risposta di Guidance

Kære Marc, tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for mig, at du vil dele din oplevelse med andre her. I dyb taknemmelighed, Pia

Anbefales varmt til alle

Jeg har haft et super godt forløb hos Guidance.dk. Pia møder én med varme, nærvær og stor empati, og jeg oplevede klare forbedringer – allerede efter få sessioner føltes stress og uro langt mere håndterbart. Anbefales varmt til alle!

1 marzo 2025

Risposta di Guidance

Kære Rose, tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for mig, at du vil dele din oplevelse med andre her. I dyb taknemmelighed, Pia

Fra hjertet

Jeg var meget skeptisk hvad healing kunne gøre for mig. Hvordan kan man gør noget, når man bare står der med sin hænder og gør et eller andet mærkeligt.
Jeg kan ikke mærke noget, det virker helt sikkert ikke, kan Pia overhoved finde ud af det, hun stå jo bare der. Det virker så helt igennem mærkeligt. Jeg har nu været hos Pia mange gange og hvorfor har jeg det når jeg nu ikke kan mærke noget. Det har jeg fordi jeg er så træt af ikke at kunne mærke noget. Jeg er mange gange gået der fra at tænkt har hun overhoved de evner som man skal have. Pia har evnerne! Men det er mig som blokere for at de kan komme ind og få fat i det jeg er bange for at give slip på. Det sket så, jeg fik en healing i går som fik fat helt dybt nede. Det var ikke spørgsmålet om Pia har evnerne for DET HAR HUN. Det er spørgsmålet om jeg tør give slip. Med små kærlige strøg, har Pia blidt holder mit hjerte at hun lag for lag kommer ind til det, der er gemt væk, men så gerne vil ud. Tusinde tak til dig Pia for at blive ved og give så meget af dig selv for at hjælpe mig. Jeg er dig dybt taknemmelig.

9 ottobre 2025

Risposta di Guidance

Kæreste Elisabeth. Hvor er det godt at høre at vi har fået fat i det inderste og uden at knække dig. Vi har sammen fået sat gang i en vigtig udvikling til dybere indsigt og frigivelse af gamle oplevelser og overbevisninger, om hvem du er og hvorfor du handler som du gør. At åbne sig betyder så meget. Tak fordi du deler det. Jeg ved hvor betydningsfuldt det bliver for din videre rejse. Du er ikke alene om at ikke at føle den dybe healing, den kommer når du er klar. Du er nu åben for dyb indre healing. Tak for din kærlige og fine anmeldelse. Kærligst Pia

It was an extraordinary session for me

It was an extraordinary session for me! Pia conducted a healing session over the phone. This was unusual due to the geographical distance, she being in Denmark and myself in Singapore. It was effective - I could feel her warm and empathic guidance from the first moment. It made me feel very relaxed that night. Thank you for your generous and kind spirit, Pia! 🙏😃😚 You have the gift of insight. ❤️💜🩷

25 ottobre 2024

Risposta di Guidance

Dear Kris, thank you so much for the positive review. It means a lot that you would share your experience with me here. In deep gratitude, Pia

Tusind Tusind Tak Kæreste Pia

Tusind Tusind Tak Kæreste Pia
Jeg er fyldt med Taknemlighed. Du er så dygtig. Din Healing ramme mig SÅ dybt. Der bliver omkodet og sat fri, så jeg føler mig lettere og fyldes med glæde og kærlighed. Jeg ser og mærker pludselig mønstre der igennem mit liv har hæmmet mig - Tak for at sætte mig fri. Frihed betyder så meget for min sjæl, for at kunne “rejse med lette kuffertere” se det smukke og lette ved livet. Jeg mærker pludselig en længsel der er blevet givet mig via dig. Det er så vildt, og smuk en rejse indad for at sætte sjælen fri udad og blive en mere ren og autentisk udgave af sin sjæl. Pludselig føles livet - mødet og taknemligheden med alle ens medmennesker smukkere og meget lettere end nogensinde. Wauw en Transformation 🧚‍♀️🧚🧚‍♂️🐬🪼💦🫧🐝🪽🕊️🎶🎵🌸🧘‍♀️💎💥🪬🌟✨⭐️🙏⛩️I Lys og Kærlighed Linda❤️

7 giugno 2025

Risposta di Guidance

Kære Linda, tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for mig, at du vil dele din oplevelse med andre her. I dyb taknemmelighed, Pia

De varmeste anbefalinger!

Jeg henvendte mig til Pia da jeg atter var ramt af stress. Pia er utrolig dygtig til at møde dig der hvor du er. Du bliver mødt med empati og nærvær, og så er hun en fantastisk healer. Mærkede effekt efter blot et par sessioner, og inden andet forløb var afsluttet var jeg stress fri, og mærker i dag en højere grad af resiliens. Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

1 settembre 2025

Risposta di Guidance

Kære Louise, tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for mig, at du vil dele din oplevelse med andre her. I dyb taknemmelighed, Pia

Guidance og Pia har hjulpet mig rigtigt…

Guidance og Pia har hjulpet mig rigtigt meget. Jeg kan varmt anbefale Pia”s behandlinger, hendes visdom og altid imødekommende varme har gjort en stor forskel i mit liv.

7 ottobre 2025