Valutata 5 stelle su 5

Ik kocht hier een OnePlus oplader voor mijn OnePlus telefoon. Ik weet dat beide niet perse van hetzelfde merk hoeven te zijn. Maar goed... GSMPunt bood de oplader aan voor een prijs die niet vee... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bestelde oplader was goed en werkt super. De oplader zelf was in de verzenddoos goed verpakt met koordhouders en plastic. Echter was de brievenbusdoos waarin de oplader geleverd werd zwaar besc... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Volgens de website leveren ze originele Samsung laders voor Samsung Watch. Dus besteld. Blijkt een goedkope Chinese namaak te zijn. Minder magnetisch en vooral een stuk trager dan een originele lader.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een turbopower Motorola oplader besteld van 25 euro. Die werkte heel slecht want het duurde aantal uren bij opladen in plaats van minuten.Ik heb het terug gestuurd samen met een kabel maar ze b... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Eventi e intrattenimento

Informazioni fornite da varie fonti esterne

"De naam laat weinig aan de verbeelding over: GSMOplader is dé oplader-webshop voor mobiele telefoons. Is je oplader kapot, ben je hem verloren of heeft iemand jouw oplader 'geleend'. Dan ben je bij GSMOplader aan het juiste adres! Alle opladers en kabels op de website zijn 100% origineel en worden aangeboden tegen een scherpe prijs, waaronder Apple, Samsung, Huawei, LG , Nokia en Sony toestellen. Met een nieuwe oplader kan je er weer volop tegenaan en laad je jouw telefoon weer moeiteloos op! Ben je in de buurt? Het is altijd mogelijk om even bij ons binnen te lopen!

3,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Goede ervaring

Betrouwbaar, snelle levering en goede service! Als iets niet werkt kun je gewoon mailen en wordt er aan een oplossing gewerkt.

19 aprile 2021
Valutata 5 stelle su 5

Mijn adapter deed het niet meer

Mijn adapter deed het niet meer. Gisteren een mail gestuurd, vandaag al een nieuwe ontvangen.
Garantie! Ik ben heel blij met de service en deze adapter werkt perfect! Hartelijk bedankt!
Vriendelijke groet!

26 marzo 2021

Oplaad kabel

We zijn tevreden over onze aankoop van 2 oplaadkabels voor Smartphone Samsung Galaxy S7 Edge. Echter door een fabricage fout werkten de kabels niet meer na 3 maanden. Mail verstuurd en onmiddellijk in garantie 2 nieuwe kabels gekregen. Uiterst tevreden over de service bij GSMOplader.
Kortom een aanrader.

25 febbraio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en foutje direct rechtgezet

Wat baalde ik toen ik maar 1 ipv 2 snoeren kreeg. Ik had voor 2 snoeren betaald! Gelijk een mailtje gestuurd, en direct antwoord terug, het werd gelijk opgestuurd. Ik was bang dat ze me niet zouden geloven, daar was gelukkig geen sprake van.

25 gennaio 2021
Logo di GSMOplader

Risposta di GSMOplader

Beste Mildred,

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

Goed om te lezen dat u tevreden bent met de rechtzetting van de incomplete levering, daar zijn we blij om!

Nogmaals dank voor uw bestelling en we zien u graag nog eens terug!

Twan van GSMOplader.nl

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. 30 maart een kabeltje besteld. Tot op heden (16 april) nog geen kabel ontvangen. Na mail alleen een terugkoppeling dat deze 30 maart is verzonden en of de adresgegevens correct zijn. Geen enkele reactie nadien.

16 aprile 2020
Logo di GSMOplader

Risposta di GSMOplader

Beste Ed,

Vorige week hebben we contact gehad over uw bestelling en hebben we u op 22 april een nieuwe kabel toegestuurd. Inmiddels heeft u ons laten weten dat uw bestelling is bezorgd en de kabel naar behoren functioneert. We zouden het dan ook waarderen wanneer u uw beoordeling zou heroverwegen.

Alvast bedankt en een prettige dag toegewenst!

Twan van GSMOplader.nl

Valutata 1 stelle su 5

Kreeg niet wat ik besteld heb

Bestelde een datakabel van 1.20 meter die specifiek beschreven werd als in staat fotos over te brengen, kreeg een kabeltje van 0.48 meter die alleen maar de batterij kan opladen.

12 marzo 2020

Goede oplader

Goede oplader, laad goed op. Wel een beetje langere kabel dan normaal maar dat is geen probleem.

3 settembre 2019
Valutata 3 stelle su 5

Bezorging is standaard

Bezorging is standaard. 2dagen later binnen verwachte tijd. Alleen kunnen kabels duurzijn, daarnaast komt verzendkosten nog eens bovenop. Jammer.

3 settembre 2019
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più