Valutata 2 stelle su 5

Baardtrimmer v2 als cadeau gekregen. Na paar weken brak het eerste kammetje al. Nu na 1,5j intussen alles kammetjes gebroken en contact opgenomen met klantendienst. Blijkbaar geen reservekammetjes te... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heb in januari 1 besteld en die deed het op een op andere dag niet meer dankzij de goede service hebben ze nieuwe opgestuurd!! Het is een top product geen last meer van ingegroeide haartjes en verwi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn apparaat in gebruik. Licht, ligt goed in de hand. Gaat lang mee voordat ie opgeladen moet worden. Door mijn eigen fout het 3-6mm opzetstuk kapot (apparaat viel op de badkamervloer). Mail... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

5 sterren gegeven voor hun topklasse service...! Alléén mijn scheerkop was na 3 dgn al kapot, (eigen fout, het viel onder de douche) maar ipv een nwe scheerkop, kreeg ik een compleet nieuw apparaat... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Scritti dall'azienda

De veiligste scheerapparaten voor mannen en vrouwen zijn van Gruttz. Ontworpen met als missie onze klanten te voorzien van een scheerapparaat wat hygiënisch, veilig, efficiënt en van hoge kwaliteit is, waardoor deze ook duurzaam zijn. Alles omtrent scheren, ontharen en persoonlijke verzorging op één plek. Voor mannen én voor vrouwen.

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,2

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

glad maar kwaliteit valt tegen

Het scheerapparaat scheert fantastisch. De kwaliteit van de onderdelen laat echter te wensen over. Na 4 maanden bladerde de verf eraf en braken ook de scheerkopjes spontaan af. Na een nieuwe ontvangen te hebben braken ook hier de scheerkopjes af na 4 maanden. Nu merk ik, na 6 maanden, dat de accu op begint te raken. De scheertijd springt terug van 53 min na 7 min tijdens 5min scheren.

1 febbraio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Aanrader voor een kaal hoofd

9-in-1 headshaver gekocht bij Gruttz.
De headshaver is zelf echt een geweldig apparaat, de extra scheer accessoires zijn wat minder van kwaliteit, maar zeker wel te gebruiken.
In zijn geheel echt een aanrader

8 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik had een defect on arival...dwz hij…

Ik had een defect on arival...dwz hij het bij aankomst maar even heeft gedaan. Er is meteen een nieuwe gratis verstuurd. Ik vond het contact hierover ook erg prettig en binnen de gestelde tijd zijn de vragen beantwoord. Er kan overal iets fout gaan, maar hier gaan ze daar goed mee om.

6 gennaio 2025

Prima voor een kale bol

Snele levering, na verschillende apparaten die ik gebruikt heb is dit apparaat het beste dat ik heb gekocht. Als je opzoek bent, om je klets te scheren schaf dit aan het is echt een aanrader

14 gennaio 2025

Top service

Na een kleine foutje hebben ze alles volledig opglost en een nieuw toestel gestuurd binnen de 48 uur
Top service en zeer goede apparaten
Zeker een aanrader

14 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Meestal scheerde ik mijn ballen met een…

Meestal scheerde ik mijn ballen met een los scheermes van of met een multigroomer van een ander, bekend merk. Echter, gebeurde het nog wel eens dat ik mij van mes vergiste, omdat ik ook de rest van mijn lichaam, incl gezicht, onder handen nam. Dat is natuurlijk niet echt hygiënisch.

Ondanks nare ervaringen met een merk met Bal in de naam, die beet en niet goed tegen water kon EN geen glad resultaat leverde, op zoek gegaan naar een ander merk. Gruttz maakt als een van de weinigen gebruik van een foilblade. Het mes zit dichter op de huid, maar de shaver is een stuk veiliger omdat het mes niet direct op de huid gezet wordt. Het blijft een scherp mes, dus je bezeren kan nog steeds, maar met iets oefening en geduld bereik je zonder bloedbad een glad resultaat dat niet veel minder is dan je mes een los mes bereikt.

Het product wordt zeer compleet geleverd met de nodige adapters voor de gewenste lengte, handleiding, oplader en USB-kabel, schoonmaak kwastje en zelfs een flesje olie. Meegeleverd is een travelbag zodat je de set makkelijk mee kan nemen.

Ik ben zeer tevreden en mijn ballen ook! Overigens, ook andere delen van het lichaam zijn te scheren als borst, buik of de oksels. In dat laatste geval adviseer ik vanwege de dunne huid voor de foilshaver te gaan.

Ik verwacht zeker meer Gruttz producten in de toekomst aan te schaffen!

11 gennaio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Op de website stond gratis verzending

Op de website stond gratis verzending. Dit bleek pas vanaf 30 euro te zijn waar ik achter kwam na contact met een medewerker. De bestelling werd wel op de afgesproken tijd geleverd. Verder zou er een gratis tasje meegeleverd worden wat niet het geval was maar dat bleek na contact een fout op de website. De werknemer bood ook daarvoor geen excuses.

31 dicembre 2024

5 sterren after sales

M'n Headshaver V1 bevalt prima, ik kreeg alleen na een paar maanden een probleempje met wat kleine plastic onderdeeltjes. Dit heb ik gemeld en kreeg al snel een vriendelijke reactie terug met de boodschap dat ze een compleet nieuw apparaat op zouden sturen. Dat is wat je noemt een 5 sterren after sales service!

7 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Gruttz is deftig materiaal, en biedt stellaire klantenservice!

Ik schaar me graag bij de vele 5* reviewers. Ik ben alvast zeer tevreden over de 9-in-1 HeadSaver v1, een zeer complete grooming set voor elke man, hoe heb ik ooit zonder gekunnen! Het doet zijn werk goed, vlot, zacht, én aangenaam stil. Direct na ontvangst heb ik me mooi glad geschoren en bij-getrimmd, het werkt aangenaam en is mooi gedesigned ook - het duidelijke en voldoende gedetailleerde custom LED display schijnt helder door de spiegelende oppervlakte, en dat geeft wel echt een geweldige premium feel. Laden met USB-C en welke generieke lader je ook maar wilt is zeker een goede en applaus-waardige design keuze. Spijtig genoeg is de behuizing van het toestel zelf uiteindelijk toch maar plastiek met een chroom-look, en het kraakt een beetje als je het vastneemt, maar voor de prijs die ik heb betaald (59,95 euro, in promo bij Gruttz zelf) is het best goed zo hoor.
Waar ik echt laaiend enthousiast over ben is de premium klantenservice. Éen van de opzetstukken was bij mij kapotgegaan, nou ze waren er heel vriendelijk over en het is zeer vlot geregeld, zonder zever en zelfs volledig kosteloos. Ik moest maar een mailtje sturen, dat was op zaterdag, en al op zondag antwoord gekregen van hun Customer Success Manager, Tamani :) direct in de week was ik al gedepanneerd. Als ik de andere reviews zo lees, is dit zelfs niet uitzonderlijk bij Gruttz maar genieten àl hun klanten van zo'n schitterende service. Wow gewoon. Da's absoluut top :)

19 novembre 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più