Grusogaffald Recensioni 905

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Hurtig levering og dejligt at blive kontaktet inden aflæsning, da vi af akutte årsager ikke var hjemme. Bestilte harvet muldjord 0-20mm, men der var en del større sten samt plast mm i (billeder haves... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service. Lynhurtig levering af 6 tons stabillgrus, da vi var i knibe pga. is - og ventede en kæmpestor hestetransporter på vores lille isbelagte grusvej. Ringede fredag middag og fik leve... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4. Fornitore di granito
  5. Fornitore di pacciame
  6. Servizio di gestione dei rifiuti

Scritti dall'azienda

Vores mål er at gøre det nemmere for dig som kunde, at få grus, sten, granitskærver, sand jord med mere. Vi hjælper dig med at spare både tid og penge, vi levere nemmelig grus, sten, granitskræver, sand, jord med mere. Direkte til den ønskede adresse. Se hvad dine produkter vil koste.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 3 stelle su 5

Større sten mm

Bestilte harvet muldjord 0-20mm, men der var en del større sten samt plast mm i (billeder haves)

6 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig levering og god service!

Super hurtig levering! Fantastisk kommunikation med kundeservice. De forstod at jeg havde en specifik udfordring og sørgede for at vognmanden ringede da han kom med stabilgrus. Og vognmanden var venlig og hjælpsom og løste min udfordring helt perfekt!

Mange tak! Kommer helt bestemt til at bruge jer igen i fremtiden.

2 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Hurtig afhentning, til enfornuftig pris

Hurtig afhentning, flink chauffør, og god pris! Ringede til J Christensen Transport, og allerede næste morgen holdt der en lastbil klar til at hente det beton og grus som vi havde indkørslen fuld af. Chaufføren var flink og serviceminded, og omhyggelig med at få grabbet alt op i samarbejde med mig selv som agerede håndmand. Alt i alt en god oplevelse, og de kan klart anbefales

18 febbraio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Selv om min kone var hjemme og foreslog…

Selv om min kone var hjemme og foreslog at chaufføren skulle komme fra den anden side af vejen grundet forhinding på vejen ville han ikke vende lastbilen som medførte at bunken ikke kom særligt langt ind i indkørslen men lå ud over fortov og vejen så vi måtte Skovle det ind fra vejen samt at afstanden ned til den anden ende af støbningen blev meget lang.
Den eneste kommentar fra chaufføren var til min kone at nu må vi se hvor bunken lander.
Så læssede han af og kørte.
Det er ikke en særlig god oplevelse.
Vi har brugt jer før og har mere der skal leveres men er lidt bange for at det er den samme chauffør igen og vi derfor står med samme problem.

13 novembre 2025

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering.
Da chaufføren ikke kunne ringe os op, bankede hun på døren og fik fat i mig, så vi fik materialerne og kunne støbe til tiden 💪

3 settembre 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più