Det er simpelthen ikke okay at man ikke kan tilgå maskinerne nedenunder på grund af at man ikke må være der når der er holdtræning. Som et menneske med en normal hverdag der skal køre rundt, kan jeg i... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wellness abonnement i Fredericia centeret, er det mest værdiløse abonnement nogensinde. I de 2.5 måned jeg har været abonnent, har saunaen enden været helt slukket eller kold hver eneste gang. Inge... Leggi di più
Et rigtigt fedt center de har fået på Grønløkkevej i Odense. Gode maskiner, flinkt personale, gode priser. Alt spiller. 2 ting gør at vi ikke ryger op på 5 stjerner. 1) løbebåndenes elektronik funge... Leggi di più
Odense, Thriges Pl.: maskinerne er lækre og generelt spritnye udstyr, og det er mange racks at vælge imellem. Prisen er lav ift. andre centre. Dejligt personale og ledelse, altid smilende og overs... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Når du træder ind i Ground, vil du møde et utraditionelt fitnesscenter, hvor der er tænkt over detaljerne. De hvide vægge og det uinspireret look er udskiftet med lækre detaljer, New Yorker-stil og varme farver der straks får dig til at føle dig hjemme.
Thriges Plads 3, 5000, Odense C, Stati Uniti
Ha risposto al 70% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
JEG HAR MELDT MIG UD I PROTEST!
Omklædningsrummene er ALT for små! Folk hænger deres (til tider) våde overtøj på knagerne, som er placeret over bænkende, hvorfor man ikke kan sidde nogle stedet og tage sine sko på. Folk bruger skabe uden lås, så man skal gå igennem mange skabe for at finde et, der er ledigt.
Der er ALT for varmt! De store ventilatorer i loftet er slukkede, og når de en sjælden gang er tændte, så kører de på laveste hastighed. Ovenlysvinduerne er lukkede og solen bager ned. Det føles som at træde ind i en sauna! Det kan være direkte farligt at dyrke kardio i den varme. Flere sveder også så meget, at der er helt vådt på gulvet! Hvorfor ser personalet ikke dette og får sat noget ventilation i gang. Der er ALT for få små transportable ventilatorer, som bliver fjernet eller slukket.
Der skal gøres rent lige midt i prime time. Der bliver tilmed gjort rent på MAKSINER SOM ER I BRUG! Jeg har prøvet at bliver viftet i hovedet med en støvkost mens jeg løb på et løbebånd. Jeg var nødt til at afbryde min træning og hoste støv ud af svælget.
Cykler og crosstrainerer er i stykker og direkte ubrugelige!
Det bliver understreget, at det er ulovligt at tage billeder og filme andre i centeret. Alligevel reporter centeret selv medlemmernes billeder og videoer, hvorpå andre medlemmer figurerer!
Der bliver filmet (hvad jeg tror er) kampagnefilm, hvor vi andre kommer med. Dette er ikke varslet og man har ingen mulighed for, at frabede sig at komme med!
Folk spritter ikke maskinerne af, og folk hænger i skærmene på løbebåndene, hvilket det er understreget er strengt forbudt. Selvom dette bliver praktiseret direkte foran personalet, så griber de ikke ind. Det går i sidste ende ud over andre medlemmer, som enten bliver syge eller må leve med, at flere løbebånd går i stykker!
Grundet overstående har jeg meldt mig ud!!!
I Ground Odense, blev jeg mødt af smil og venlige mennesker. Ikke kun personalet, men også brugerne af centret.
Jeg gik derfra veltilpas og glædede mig allerede til at være der igen.
Så tøv ikke :) det gør kun ondt på den fede måde dagen efter..
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner fra mig.

Risposta di Ground
Jeg har haft en fantastisk oplevelse på Ground Fitness Kolding. Fra det øjeblik, jeg trådte ind, blev jeg mødt af et venligt og imødekommende personale, som var klar til at hjælpe mig med alt, hvad jeg havde brug for. Træningsfaciliteterne er topmoderne og altid velholdte, hvilket gør det til en fornøjelse at træne her.
Personalet er virkelig kompetent og engageret. Jeg har fået personlig vejledning og tips til at optimere mit træningsprogram, og jeg har følt mig meget motiveret til at nå mine mål. De er altid til rådighed til at besvare spørgsmål, give råd eller tilbyde støtte, og der er en tydelig passion for sundhed og fitness.
Atmosfæren i centeret er også utrolig positiv og opmuntrende, hvilket gør det lettere at holde sig til sin træning. Der er en god balance mellem at skabe et seriøst træningsmiljø og samtidig en afslappet og venlig stemning, hvor alle føler sig velkomne.
Alt i alt er det et fantastisk sted at træne, og jeg kan varmt anbefale det til alle, uanset om du er nybegynder eller erfaren.
Stor ros til de to afdelingsledere, som gør et fremragende stykke arbejde.
Jeg har været medlem af Ground Fitness i et stykke tid nu, og det er desværre tydeligt, at der er en kæmpe forskel på, hvordan de to centre i Odense bliver behandlet. Det ene center får al opmærksomheden – nyt udstyr, bedre faciliteter og generelt mere omsorg. Er selvfølgelig indforstået med centret på Thriges Plads er større, dermed mulighed for mere. Men forskellen er for stor, kvalitet mæssigt. Det andet? Overset, forældet og langt fra den standard, man kunne forvente af et fitnesscenter, der bærer det samme navn. Det korrekt maskinerne på Grønløkkevej er det, som Thriges Plads er rykket over til. Generelt er næsten alle cardio maskiner, vægte(Den ældre udgave, hvor flere er i stykker), håndtag/greb mm. Slidte trænger til udskiftning, måtter. Der er kommet nye helt nye, men ikke direkte udskiftning af det eksisterende materiale.
Det er simpelthen pinligt, at Ground ikke prioriterer begge centre ligeværdigt, eller forsøger i vidt omfang. Et godt nyligt eksempel er, at Thriges Plads har fået nye 'faste vægtstænger', og Grønløkkevej er blevet tildelt de gamle. Når man betaler det samme abonnement, bør man også kunne forvente en nogenlunde ensartet oplevelse, uanset hvilket center man træner i. Lige nu føles det, som om det ene center er en eftertanke, og det er frustrerende for os medlemmer, der primært bruger det.
Ground anvender microfiber klude/sprayflaske til rengøring, til medlemmer efter brug fra. Desværre er størstedelen af klude sammenrullet og sprayflasker defekte. Det så en helt anden snak om folk så rent faktisk anvender disse.
Toiletter mangler der ofte papir til at tørre hænder i længere perioder. Rengøringen af centret er bedre end andre center, men trænger til en hovedrengøring, ligesom Thriges Plads ofte får. ;)
Indeklimaet i begge center i Odense, er luften er tung og varm, og det føles hurtigt kvælende. Især på Grønløkkevej er luft cirkulation mangelfuld. Ventilationen virker utilstrækkelig, og der er tydeligt mangel på frisk luft, selv på tidspunkter med få mennesker i centeret. Det gør det ubehageligt at træne i længere tid og kan i værste fald føles usundt. Et fitnesscenter bør prioritere god luftkvalitet/udluftning og her halter begge Odense center desværre alvorligt.
Grundet størrelses forskellen på Grønløkkevej og Thriges Plads, synes jeg ikke Grønløkkevej skal tilbyde hold træning i centerets "frivægts rum", men kun hold salen. Grundet pladsmangel bliver dent"almindelige" medlem fravalgt, idet er ikke er nok plads ligesom Thriges Plads. Det er til stor frustration for de andre medlemmer, at de ikke kan bevæge sig rundt i 30 % af centret, fordi er laves holdtræning, nu når der findes en holdsal. Med fordel kunne instruktøren fastholde en passage, så man kunne bevæge sig rundt når man ikke er en del af holdtræningen.
Oprydningen efter holdtræning burde lige få et nøk opad, idet medlemmer tit får en hilsen omkring dette er vigtigt. Altså få sat tingene på plads, hvor de høre til.
Ligedes ude foran holdsalen står der 20 + mennesker, når der skal til at være nyt hold. Igen kan man ikke komme rundt, eller træne i nærområdet. De kunne måske henvises til at vente i Cafe området inden start, EN instagram story hjalp ikke så meget.
Børn i centeret og frivægts området, gentagende instagram storys hjælper ikke.
Ground bør tage deres ansvar seriøst og investere i begge centre i Odense – ellers bør de være ærlige om, at de kun satser på det ene. Eventuelt navn som 'Ground Lite' kunne være løsningen.
Som nyt medlem i Ground Fitness skal man være opmærksom på der bliver opkrævet 100 kr. for et gummiarmbånd med en lille chip (Adgangskort) – et produkt, der højst koster et par kroner at fremstille. Og hvis man mister det? Så betaler man bare 100 kr. igen. Det lugter mere af ekstraindtjening end af service. I en tid hvor app-adgang og digitale løsninger er standard i mange andre centre, virker det både gammeldags og ude af trit med virkeligheden.
Jeg er glad for at være medlem af Ground, men der er plads til forbedringer.
26/7: Modtog jeg svar fra Ground - Rikke, hvor hun er uenig i centret er forældet fordi det kun er 2 år. Intet af det yderligere, blev der kommenteret på.

Kolding ground:
Bedste træningscenter jeg har været på!! Super dejlige hold og trænere. Mange hold at vælge imellem både tidlig morgen, formiddag, eftermiddag og aften🙏💪🏻🤗
Koldings bedste træningscenter
Jeg har, efterhånden, prøvet flere centre, uden helt at være tilfreds. Loop er fint, men man går lidt "kold" og mangler progression. Igym er også godt, plus for deres sauna, men der manglet lidt "kapow" i træningen. Den kan man til gengæld finde i Ground. Maskinerne er nye og opdateret, der er godt med plads til frivægte (dog ikke i januar :-D ), men det jeg især vil fremhæve, og som jeg selv er glad for, er de mange hold. Både til spinning, til diverse puls og, hvis man vil udfordre sig selv, til dans, jump eller step (ugh).
Kan varmt anbefales, både til dig, der er helt ny i fitness (som jeg var), og til dig, der skal have nye udfordringer og mere power på din træning.
Skriver lige en opdateret, da jeg synes det er nødvendigt at pointere over for nye kunder af denne forretning fjerner/ sletter anmelderser !!
da jeg lage en anmeldes op her sidste gang var der i alt 106 kunder der har har lavet en anmeldelse og da jeg skrev min, hoppede deres score ned på 3,6 altså i gult her på trustpilot da jeg så kigger efter mit svar et par dage efter kan jeg se at de er kommet op i grøn igen uden nogen nye kunder har anmeldt her på siden...
og finder så ud af at der kun er 105 anmeldelser tilbage, dette synes jeg er svineri at i prøver at få jeres bedømmelse til at se bedre ud for at få flere kunder
håber trustpilot holder øje med jer..!!

Risposta di Ground
Jeg er lige startet i Ground fitnesscenter Kolding - mit umildbare indtryk er at det er fint.
Men man skal være klar over at hvis man vælger holdtræning, så er man som sild i en tønde. Der er alt for mange på holdende i forhold til de små “sale/rum”.
Man må heller ikke være bange for støv og skidt.
Jeg har aldrig, som i aldrig set noget så beskidt og klamt.
I omklædningsrummet er det værst.
Ground fitness, kommer desværre ikke til at have mig som kunde i det nye år… det bliver kun til 2 måneder - hellere betale mere for ordentlige forhold.

Risposta di Ground
Har abonnement hos dem ved grønløkkevej i Odense og har haft det i godt og vel 2 år samlet. Man bliver altid mødt med et smil og et hej. Kan stærkt anbefales
Kære Ground
Jeg oplevede i dag i jeres center på Grønløkkevej, Odense, at mit armbånd ikke virkede længere. Dette skyldtes en fejl i jeres system, som åbenbart laster en som kunde, når man skifter sit kreditkort til banken.
På Grønløkkevej blev jeg mødt af "manglende villighed" blandt medarbejderen til at gøre det nemt for mig at få genoprettet mit adgang til jeres centre, og blev bedt om selv at tage fat i jeres center på Thriges, Odense.
Efter træningen ringede jeg så til jeres center på Thriges. Først ringede jeg forgæves, men blev senere ringet op. Og her havde jeg så en medarbejder, som bekræftede at tingene så rigtige ud angående mit nye kort (havde ændret kortet IGEN via et nyt link, modtaget af den ansatte på Grønløkkevej). Men forståelsen fra jeres personale i centrene om ulejligheden - og attituden fra hende på Thriges - er helt håbløs.
Det er en ommer.

Risposta di Ground
Absolut horrendous service. Jeg troede vi nåede frem til en forståelse, og udestående regninger, som blevet betalt med mobilepay. Men jeg bliver ved med at modtage rykkere selv efter betaling.
Selv efter en service der ikke er gjort brug af er jeg jagtet med rykkere i flere måneder, endda efter vi finder frem til en løsninger, og jeg foretager betalingen som aftalt.
Jeg har ikke været i centret et år, har aldrig fået en nøgle, hvilket i også burde kunne se i systemet. Men alligevel bliver jeg JAGTET med rykkere, også selv efter jeg sluger en kamel og tænker herre gud, jeg betaler bare og får det ud af verden magter ikke det her...
Hold jer fra denne skod virksomhed. Det handler kun om tal for dem.
Kan på ingen måde anbefale Ground.
*************************
Der har været store misforståelser, men kunde supporten har været god igennem forløbet, responsiv og villig til at finde en løsning, om de så har muligheden det er en anden sag, men viljen var der.
Ville gerne det havde været tacklet lidt anderledes, men det kan desværre ikke altid være som man vil have det når man dealer med bureaukrati.
Vi fandt frem til en løsning. Systemet havde ikke registreret mig som at være afmeldt så det ville have blivet ved med at sket.
Rikke håndterede sagen rigtig godt på trods af vi talte lidt forbi hinanden.
Mvh.
De snyder med deres kampagne. Fik fortalt af ekspedienten at de kørte med en kampagnepris så abonnementet var på halvpris, derudover sagde hun at jeg kunne købe en prøvetræning, hvis jeg så valgte at oprette abonnement efter træning kunne det modregnes prisen. Da træningen så var færdig kunne jeg ikke få kampagne prisen alligevel. Ekspedienten snakkede med hendes chef og sagde ordret “Du kan købe den til normal pris ellers kunne jeg gå min vej”. Ekspedienten var sød og beklagede meget men sagde hun intet kunne gøre. MEN helt ærligt! Få at vide at de har kampagne pris og så halvanden time senere ikke kunne få den? Mage til useriøs fitness center skal man lede længe efter. Kan helt klart ikke anbefaledes..

Risposta di Ground
Fantastisk center til prisen. Jeg kører intropris 129kr.
God kundeservice. Fantastiske maskiner. Dog slår pure gym maskinerne dog ground's men de er næsten side om side. Jeg vil sige der mangler nogen flere maskiner overall. Og en ekstra double Cable maskine ville gavne meget 😊 Holdtræningerne er fantastiske. Samt så er der ikke propfyldt som ved pure gym. Jeg må sige maskinerne er 9/10 og 8/10 på antal maskiner og differencer. Har lige trænet i Vejle og der fik man noget hjemve til ground's fantastiske center.
Grønløkkevej er Odenses bedste center lige nu ifølge mig. Grundet der ikke er for mange mennesker og kvaliteten er tiptop 🤟
Meget småt omklædningsrum samt manglende maskiner. Trækker ned på en 4/5

Risposta di Ground
Jeg var til spinning i går i Ground Odense og instruktøren, Christine Bøgebjerg, gjorde det til en oplevelse udover det sævanlige. Jeg vil gerne fastslå, at alle de spinning instruktører jeg oplever, gør det godt. Denne gang var det dog med en behagelig musik der henvendte sig til alle, lyden var tilpas høj(ingen advarsel fra mit ur om forhøjet decibel og forlade lokalet) som ellers er en advarsel man får HVER gang til spinning!. Hvor ville jeg ønske at alle instruktører ville skrue ned for volumen - motion er godt- men det er ikke god motion for ørerne😶

Risposta di Ground
Ground Thriges Pl, Odense er et fedt centre, gode maskiner og en behaglig stemning, og et imødekommende personale, der gør man har lyst til at komme i centret og træne. Der er dog en ting som gør jeg kun giver Ground fire stjerne og ikke fem, og det er at en ting hænger ikke helt sammen med det ellers så gennemførte fede fitnesscentre. Omklædnings og baderummet er en stor om`er, da skabene er for små, som selv rummet og badepladsen er. At få et skab mellem ca 17- 18:00 er som at finde en P- Plads ved Rosengårdscentret på den travleste juledag, at man må forvente at bruge tid på, at vente på at et skab skal bliver ledigt. Ventet på den første dag i centret i ca 15 min på et ledig skab. Den del må kunne gøres bedre, med en udvidelse at skabe, bad og omklædningsrummet.

Risposta di Ground
rengøringen er helt i bund toileterne er møg beskidte og bliver næsten aldrig gjordt ordenligt rent det samme gælder for omklædning beskidt og ulækkert ventitalionen er møg beskidt og der er ved at komme en slags skimmelsvamp ude i badet i fugerne hvis det er megningen at det personale som i har pt skal klare den opgave ja så er vi dødsdømte for de fleste gange står de bare og snakke hvor der mangler toiletparpier eller nye ruller håndklæder og ja jeg ved selfølige ikke hvad personalet opgave er men jeg ved hvad jeg forventer at et træningcenter og der i langt fra det her og alt er nyt hvordan kommer der ikke til at se ud om et år og personalet har fået det at vide flere gange og nej har ikke brug for at vide at det er i kede af at høre men mere at i få det ting ordnet også fremadrettet

Risposta di Ground
1 Marts stige medlemskabet. Det vil sige på årsbasis vil det stige med 360kr ikke lige i 2024, men de fremadrettet år. Det er en prisstigning der vil noget!!
Jeg er enlig lige glad med hvad jeres maskiner hedder. Da jeg oprettet mit medlemskab var det et godt tilbud, men det jeg ikke sikker på jeg syntes mere.

Risposta di Ground
Jeg har trænet med Louise, som er personlig træner hos Ground.
Jeg er vild med hendes træningsprogram. Kan virkelige mærke at hun elsker sit arbejde. Hun er så motiverende og har en positiv energi, samt har jeg følt mig mødt hele vejen igennem mit forløb. De bedste anbefalinger herfra

Risposta di Ground
Lækkert center med kvalitet og god service i højsæde. Altid smilende personale der byder en velkommen med et hej og et farvel efter endt træning. Det er et dejligt sted at være.

Risposta di Ground
Ground Thriges Plads // Ingen af løbebåndene virker optimalt. Du kan ikke stole på hastigheden, du indstiller den til, da det skifter fra bånd til bånd. Du kan ikke stole på graderne, da flere af dem nærmere har en 5% stigning, trods de står til at løbe lige ud. Dernæst kommer det største - og farligste - problem; at de går i sort. Det sker næsten dagligt, at løbebåndene midt i en løbetur går i sort, hvilket får en ud i farlige situationer. Bemærkede forleden dag, at intet mindre en 8 løbebånd ikke virkede - hvilket resulterede i, at en del måtte give op på at finde et løbebånd.
Problemet er italesat mange gange til receptionen, siden jeg startede i centeret i august 2023, men der sker intet. Personalet ved udmærket godt, at det er et kæmpe problem, men der bliver intet gjort. Det sidste, jeg fik af vide, var, at der er sat en teknikker på til at lappeløse løbebånd, der er gået i stykker dagen forinden - og det fortsætter så bare hver dag. Det kan da ikke passe? En anden medarbejder prøvede sågar at sige, at der jo er en masse andre konditionsmaskiner, man kan benytte sig af.. men hvad hjælper det, hvis man egentlig bare gerne vil løbe?
Nå. For at opsummere. Jeg ved ikke, om jeg mere forventer, at der bliver gjort noget ved det. Så jeg tror bare, at min kraftigste anbefaling er, at man ikke melder sig ind i Ground, hvis man vil bruge løbebåndene.

Risposta di Ground
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.