Valutata 4 stelle su 5

+ De producten zijn heel goed, écht een aanrader. Verbeterpunt: telefonisch niet bereikbaar Verbeterpunt: Retourneren moet nog in een extra doos, dat is raar en niet zo gemakkelijk. Dan moet je... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wow!! Wat een aanwinst! Wij hebben 1 Britse Korthaar , met de ondervachtborstel zijn eindelijk zijn losse haren in 1 keer weg. We hebben 2 Maine Coone’s: af en toe een klit moeten weghalen in he... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestelproces en aflevering vlot en top. In het gebruik bij onze 2 border collies en de yorkshire terrier, zwijmelen ze bijna weg, maar ze zijn het borstelen, trimmen en gefrutsel aan tenen en nagels... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een ongelooflijk super product!! Wij hebben een kruising Maltezer/Havanezer met een dichte vacht. De tondeuse 'vloog' door haar vacht ,GE-WEL-DIG. Gisteren besteld en vandaag binnen en gelijk in... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

Verzorgingsproducten voor honden en katten.

4,6

1 stella

Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Geweldig apparaat!!

Super snelle service en heel blij met het apparaat.
Een heel klein minpuntje, ik zou veel liever een ingesloten gebruiksaanwijzing zien.
Ik heb van alles geprobeerd om de link te openen, is mij niet gelukt! Maar ben niet super handig met laptop!!

20 aprile 2024
Valutata 3 stelle su 5

Zowel pluspunten als minpunten

De hondentondeuse heeft pluspunten, maar ook een aantal minpunten:
Het apparaat heeft een goede kracht, het gaat zonder problemen door de vacht heen.
Het geluid valt mee, wat prettig is.
De accu duur is prima. Zonder problemen kun je het apparaat tijdens 1 trimbeurt gebruiken. Fijn dat het draadloos is.
Nadeel is dat de opzetstukken van plastic zijn en dus kwetsbaar. Tijdens de eerst trimbeurt liet ik helaas het apparaat vallen (eigen schuld natuurlijk) en het opzetstuk brak kapot. Na contact klantenservice kreeg ik een nieuw opzetstuk opgestuurd, maar zaten wel wat kosten aan verbonden.
Ander nadeel is dat het grootste opzetstuk toch nog vrij kort is voor langharige honden. Wij hebben een labradoodle met fleecevacht en het gebruik van de 12 mm opzetstuk, maakt hem niet knap. Gelukkig groeit zijn haar snel. Maar wij overwegen om deze reden toch op zoek te gaan naar een andere tondeuse. Erg jammer dat Groomzo geen opzetstukken boven de 20 mm heeft.
Na deze plussen en minnen een neutrale beoordeling van 3 sterren

15 aprile 2024
Logo di Groomzo

Risposta di Groomzo

Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback en het delen van je ervaring met onze hondentondeuse. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kracht en het geluidsniveau van het apparaat, en dat de batterijduur aan je verwachtingen voldoet. 😊

We betreuren het dat er een opzetstuk is gebroken, maar zijn blij dat onze klantenservice je snel kon helpen met een vervanging.

Wat betreft de grootte van de opzetkammen, we hebben goed nieuws! Onze 15-delige verzorgingsset bevat grotere opzetkammen van 20mm die misschien beter geschikt zijn voor jouw Labradoodle. Daarnaast zijn we enthousiast om aan te kondigen dat we binnenkort een nieuwe RVS tondeuse lanceren met meer opzetkammen. Dit zou een ideale oplossing kunnen bieden voor jouw behoeften.

Mocht je verdere suggesties hebben of als we je op een andere manier kunnen ondersteunen, horen we dat graag. We hopen dat je ondanks de kleine tegenvallers, toch positieve trimervaringen met Groomzo blijft hebben!

toppie

snelle levering. maar eindelijk een tondeuse die door de dikke vacht van onze Amerikaanse cocker komt. ook heel handig omdat je hem snoerloos kunt gebruiken

10 aprile 2024

Tevreden klant

Zeer tevreden over de producten die we aankochten via Groomzo, we kregen er zelfs een welkomstcadeautje bijgeleverd!
Ook correcte en snelle levering

8 aprile 2024

Groomzo; ga zo door!

Snelle levering, netjes ingepakt. Van Groomzo meteen een mail ontvangen met daarin een aan te klikken link hoe je de tondeuse moet gebruiken. In de video legt de trimster alles duidelijk uit. In een eerdere review had ik gelezen dat het verwisselen van de scheerkoppen moeilijk was. Het tegendeel is echter waar; ik verwisselde ze zonder enige moeite. Kortom, ik kan deze tondeuse alleen maar aanbevelen. Groomzo: ga zo door!!

3 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Bestelproces en aflevering top . prettige set

Bestelproces en aflevering vlot en top.
In het gebruik bij onze 2 border collies en de yorkshire terrier, zwijmelen ze bijna weg, maar ze zijn het borstelen, trimmen en gefrutsel aan tenen en nagels wel gewend . Geluid is geen probeem ; handige afzuiging van haren . Voor de Yorkshire is de borstel eigen wat te groot ( 2 maten misschien ? )
Misschien wel zo belangrijk : mijn vrouw geniet zelf net zo mee met deze set als ze bezig is !

1 aprile 2024

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più