Ook rondom schoorsteen voelt dak stevig afgewerkt aan.
local roofing man zei deur naar zolder dicht houden bij hitte werk beetje krom maar ok
Ze deden niet geheimzinnig gewoon uitleg over elk punt
hij vond een manier om het dak te redden, terwijl anderen gelijk vervanging riepen
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Groningen Dakdekker staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Wij zijn dé specialist in dakdekkersdiensten in Groningen, met jarenlange ervaring en een team van vakbekwame professionals. Of u nu een nieuw dak wilt laten plaatsen, een lekkage wilt laten repareren, of uw dak wilt laten onderhouden, wij bieden oplossingen op maat die aansluiten bij uw wensen en budget. Onze diensten omvatten onder andere: Dakrenovaties en -reparaties Installatie van nieuwe dakbedekkingen Inspecties en onderhoud voor langdurige dakbescherming Advies over duurzame en energie-efficiënte dakoplossingen Wij zijn trots op ons vakmanschap en streven ernaar om elke klant een perfecte combinatie van kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden. Onze klanten waarderen onze snelle service, transparante communicatie, en aandacht voor detail. Dankzij onze lokale aanwezigheid begrijpen we de specifieke behoeften van huizen en gebouwen in Groningen. Waarom kiezen voor Groningen Dakdekker? Ervaren en gecertificeerde vakmensen Gratis en vrijblijvende offertes Gebruik van hoogwaardige materialen Bezoek onze website op voor meer informatie of neem contact met ons op om uw project te bespreken. Uw dak is bij ons in goede handen!
Leonard Springerlaan 1, 9727 KB, Groningen, Paesi Bassi
- +31505690665
- klantenservice@groningendakdekker.com
- groningendakdekker.com
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
prijs prima en werk strak
Schoorsteen laten herstellen via deze…
Schoorsteen laten herstellen via deze dakdekker, perfect opgelost allemaal!
Dit bedrijf levert ons al jaren goed…
Dit bedrijf levert ons al jaren goed onderhoud, waarom veranderen, prijs iets hoger maar gebeurt tegenwoordig overal.
Eerlijke mensen waarmee je nog eens wat…
Eerlijke mensen waarmee je nog eens wat kunt afspeken, goed bedrijf.
Goede dakdekkers
Goede dakdekkers, hebben een dakrenovatie bij ons uitgevoerd voor een nette prijs.
Goed bedrijf
Goed bedrijf, kreeg een nette offerte voor nieuwe dakbedekking op de keuken.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.