GrønRejs Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi var grundigt informerede inden afrejse, og Grøn Rejs er meget imødekommende overfor vores ønsker om hvor og hvordan vi gerne vil bo. Vi rejste med Grøn Rejs for fjerde gang og har altid oplevet en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Efter anbefaling fra vores søn og svigerdatter, som havde taget turen til Como søen, tog vi turen til Rimini i september, men en mindre up-grade til et rigtig godt hotel (tak Grøn Rejs) og sovevogn. D... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vi rejste til Gardasøen i sommer, forældre og store børn. Havde forinden en god kontakt med GrønRejs, der svarede hurtigt og relevant på vores spørgsmål og forespørgsler. Rejseplan var let og overskue... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var en fantastisk tur med meget fine og afvekslende dagsprogrammer, spændende fysiske udfordringer, storslået natur og en fremragende rejseleder, Poul Kattler. Og også et glimrende hotel. Enest... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

GrønRejs er et dansk rejsebureau som arrangerer togrejser og sammensatte pakker med interrail, på Europas flotteste strækninger og smukkeste destinationer. Vi sætter fokus på bæredygtighed og hjælper vores kunder med at sætte et så lille klimaaftryk som muligt når de skal på ferie. Vi vil vise danskerne hvor store oplevelser man kan få med togrejser og hvor meget mere det kan give i forhold til flyrejser.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

91 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Total anbefaling

Dialogen med Grøn Rejs har bare været god fra start til slut. Og alle rejsedokumenter, alle bookinger, al forberedelse har bare været i orden. En ren fornøjelse.

12 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

GrønRejs lever togrejser til tiden

GrønRejs gjorde vores tur til Norge utrolig nem! Grøn Rejs er hurtige, personlige og sørger for overblik. Der er styr på billetter og pladsreservationer, så vi bare kunne læne os tilbage og nyde rejsen!

Bergensbanen var en fantastisk oplevelse med smukke landskaber – og Bergen et perfekt sted til vandreture på de syv fjelde. Stor anbefaling herfra af GrønRejs.

Mange hilsner
Helle

7 luglio 2025

Super god rejse til Skotland

Super god rejse, med godt planlagt skema og reservationer, der bare spillede - og selv ændringer (som ikke kan undgås med mange tog) var der god support og hurtig hjælp fra dem. Søde og venlige på både mail og telefon. Anden gang vi bruger dem - og alt har bare været rigtig godt.

13 luglio 2025

Rigtig god rejseoplevelse!

GrønRejs arrangerede en helt fantastisk tur til Dolomiterne og Alperne. Alt gik efter planen, alle tog gik til tiden og de hoteller, GrønRejs havde fundet til os var rigtig fine.

Valutata 5 stelle su 5

Rejsen som vi ikke troede kunne lade…

Rejsen som vi ikke troede kunne lade sig gøre.

Gik længe med planer om en togrejse sydpå men fandt billetbestilling, interrailkonceptet og planlægning en anelse uoverskueligt. Faldt dog over Grønrejs der fik sammensat en fed rejseplan til en god pris. Undervejs var der enkelte mindre forsinkelser der gjorde at vi ikke kunne nå den næste tog, men ringede dog til Grønrejs, der fik hurtig bestilt nye pladsbilletter uden problemer på næste afgang.

Virkelige god personlig service og søde mennesker!

Ferien bliver med tog ( og Grønrejs) fremover.

Mvh Christina

Valutata 5 stelle su 5

Alt spillede bare da vi var på ferie i…

Alt spillede bare da vi var på ferie i Schweiz.
God praktisk rådgivning i planlægningsfasen. Vi oplevede at Grøn Rejs hurtigt tunede ind på, hvad vi er for ‘typer’. Vi følte slet ikke, at vi blev prakket noget på. Vi fik fornemmelsen af, at man rent faktisk havde meget viden om destinationerne og det viste sig at holde stik i virkeligheden.
Alt ift. togture og hoteller fungerede som det skulle.
Da vi undervejs (en lørdag eftermiddag) havde brug for hjælp til en kode, blev telefonen hos Grøn Rejs besvaret straks. Det gav en god følelse af tryghed.
Stor anbefaling herfra 👍

12 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Tak for en god og fin rejseoplevelse

Grønrejs har gennem processen været gode til at imødekomme vores ønsker. Vi beskrev som udgangspunkt, hvad vi kunne tænke os. Der kom et tilbud og vi bad om et par justeringer. Før afrejsen fik vi dokumenter på en måde, der gjorde det hele meget overskueligt og tilgængeligt. På rejsen havde vi gode oplevelser med hoteller og stederne. Ét sted var der en udfordring ift vores forventninger. Grønrejs bidrog hurtigt med at finde en løsning. Det bidrog yderligere til en samlet set rigtig god ferie, herunder oplevelse ift brug af Grønrejs.

Norge: Oslo og Trondheim

Alt var godt planlagt af GrønRejs efter vores ønsker, samtidig med at Interrail-modellen levnede plads til egne justeringer mht togafgange. Rigtig gode hoteller med fin beliggenhed i både Oslo og Trondheim.

3 luglio 2025

Planlagt god rejse til Bergen

Rejsen var veltilrettelagt med ophold i Bergen 3 nætter og 2 i Oslo.
Vi havde en fantastisk ferie til og fra Bergen og i Bergen.
Kombinationen med at Grønrejse bestilte og reserverede rammen (rejsen og hoteller) og at vi selv valgte vores kulturelle oplevelser var perfekt.

Togrejse i sidste øjeblik

I forbindelse med en meget sen sommerferieplan, har jeg været i kontakt med Grøn rejs omkring en togtur til Sydtyskland og Italien.
Jeg har fået rigtig fine forslag til rejsen, som desværre blev for dyr i forhold til det planlagte budget, selvom Grøn rejs har gjort hvad de kunne for at justere prisen
Lektie lært: planlæg din togrejse i god tid 😊
Tak for jeres store tålmodighed /imødekommenhed .

Valutata 5 stelle su 5

En helt igennem veltilrettelagt togrejse. Succes.

En helt igennem veltilrettelagt togrejse fra Kbhvn til Krakow. Alt fungerede efter planen. Ændringer ( togbus situation) var meddelt os på forhånd. Vi følte os trygge ved at have døgndækket telefonnr. til Grønrejs hvis noget kiksede. Grønrejs personale er venlige og ikke mindst tålmodige.
Hotellet var supergodt på alle måder.
Vi var 3 generationer afsted og vi er helt enige om ovenstående bedømmelse.

24 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

GrønRejs er et meget professionel rejebureau med yderst venlig betjening

Grøn Rejs var gennem hele forløbet - planlægning, bestilling, vejledninger og alm. informationer - 100 % professionelle og meget venlige.
At så selve rejen - både til og fra Wien blev lidt af en prøvelse - kan kun tilskrives DB - der netop disse dage køre uregelmæsigt bla. pga. uvjer. Men også her hjalp firmaet med løsninger - selv på en fredag aften/nat. Dog tror vi - at selve konceptet ikke er særlig velegnet til rejsende på over 80. Vi er rimelig friske - men var alligevel noget pressede.

23 giugno 2025

Tur til Berlin

Vi var i Berlin for 2. gang, havde ingen problemer med at komme der ned selvom der kun var 2 spor i brug på Aarhus Banegård og en fest i Hamborg. Vi var så heldig at få nogle gode billetter, da vi havde tilmeldt os Grøn Rejs nyhedsbrev, hvor man får nogle gode oplysninger.

30 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Vi havde den store fornøjelse at rejse…

Vi havde den store fornøjelse at rejse til Como.
Der var planlagt god rejsetid, inkl skiftetid. Så de forsinkelser der var, havde ingen betydning for videre rejse.
Hotellet har helt fantastisk.
Vi har haft kontakt under rejsen med personalet fra Grønrejs, og der var hurtig svar.
Det er tredie gang vi rejser med Grøn Rejs, og ikke sidste gang.
Altid en kæmpe fornøjelse.

8 luglio 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più