Groenmaatje zelf heeft mij goed geholpen, na een verkeerde verzending, is mij een tweede pakketje opgestuurd. Hier bleek 1 Groenmaatje Sensor kapot te zijn, na melding is er per omgaande een nieuwe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Product werkt goed bij de meest voorkomende soorten. Helaas alleen niet de mogelijkheid om per soort plant in te kunnen stellen hoeveel water deze nodig heeft. Als voorbeeld, één plant heeft misschie... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nadat ik 1 groenmaatje had teruggestuurd omdat het batterijtje niet werkte, kreeg ik onverwachts en ongevraagd een nieuwe toegestuurd met een leuke handgeschreven boodschap! Komt niet vaak.meer voor.... Leggi di più
Correcte verzending en een mooi handig product. Jammer dateer maar 1 handleiding bij zit. Had er 3 besteld en de eerste in gebruik genomen. Rest opgeborgen. De 2e wilde in gaan gebruiken maar de betek... Leggi di più
Lastige planten Heb jij ook van die lastige planten die het net niet helemaal lekker doen en vraag jij je af wat je verkeerd doet? Geef ik te veel water? Geef ik te weinig water? Geef ik te vaak water? En zie jij dit terug in: Gele bladeren? Hangende bladeren? Dode bladeren of stengels? Bruine randjes of puntjes? Te veel water! Wist je dat 76% van het plantenleed wordt veroorzaakt door goed bedoeld, te veel water te geven? Want onze eerste gedachte bij een sneu uitziend plantje is toch echt altijd, MEER WATER! Wortelrot Maar door keer op keer water te geven terwijl dit niet nodig is, blijven de wortels in een laagje water staan. Hierdoor rotten de wortels letterlijk weg en verstik je de plant! 😢 oeps.. De oplossing Met onze super nauwkeurige vochtmeter hoef jij geen plant meer naar de gft-bak te sturen en staan ze er weer stralend bij! Instant groene vingers 😉 Meten is weten Het is nog nooit zo makkelijk geweest om je planten precies te geven wat ze nodig hebben. Zo krijgen ze nooit meer te veel of te weinig water! Je plaatst onze meter permanent in de pot. Vervolgens kun je aan het lampje heel nauwkeurig zien hoe dorstig je plant is: Rood = te weinig water (0~15%) Groen = voldoende water (16~60%) Blauw = ruim voldoende water (61~100%) Rood lampje Alleen als het lampje rood is geef je de plant water! Zo simpel is het! Dus relax, alles onder controle! Geschikt voor bijna alle planten Niet goed, geld terug!
van Asbeckstraat, 14, 8933ED, Leeuwarden, Paesi Bassi
Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Tot nu is het oké!
Ze hebben het keurig geleverd, nu nog kijken of het werkt!
Jullie maakte een foutje, maar hebben dat fantastisch opgelost!
Heb gelijk voor de familie een paar besteld, Je zet de vochtmeter in de pot en zodra het lampje rood is geef je de plant water! Door het lampje met 3 kleuren (rood, groen, blauw) weet je precies wanneer je plant water nodig heeft!. Zeker handig als je geen idee hebt van verzorging van planten. TOP
Zeer slecht plant val al de bladeren uit en dan voor 90 euro
Zeer duidelijk wat de plant nodig heeft al een paar keer dat ik water wilde geven maar de meter gaf blauw aan (ruim voldoende water) dus vanaf nu geef ik mijn planten nooit meer te veel .
De prijs vind ik wel wat hoog vandaar 4 sterren
In eerste instantie was er iets niet goed gegaan met de verzending. Na contact snel verholpen. Kreeg zelfs 1 extra sensor. Prima geregeld.
Wat ik ook doe het groenmaatje blijft blauw branden. Mijn dure planten zijn inmiddels doodgegaan.

Risposta di Groenmaatje
Snelle levering, vriendelijke communicatie.
Ik ging op vakantie en door de Groenmaatjes kon ik duidelijke aanwijzingen doorgeven aan degene die de planten verzorgde. Gaf me veel rust!
Geleverd wat er gezegd is erg makkelijk planten doen het veel beter
Nou het bedrijf is wel goed maar het product is waardeloos. Of het lampje blijft blauw of groen maar rood is die nog nooit geweest. Het is dat ik de plant zelf in gaten houden anders was die al dood geweest jammer en dat is snel 12.50 weg gegooit.

Risposta di Groenmaatje
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.