Gijs Recensioni

3. Azienda specializzata in energia solare
  4. Consulente edile
  5. Servizio di installazione elettrica

Scritti dall'azienda

Bij Gijs zijn we gepassioneerd over het technisch verduurzamen van woningen. In een wereld waar 'duurzaamheid' vaak een commercieel buzzwoord is geworden, zetten wij ons in voor echte verandering. Wij erkennen dat de weg naar verduurzaming complex is, en dat een gebrek aan kennis kan leiden tot verkeerde keuzes. Onze missie? Het creëren van synergie, waarbij iedereen profiteert: onze klanten, de gemeenschap, en de planeet.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

3 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn ontzettend tevreden over Gijs!

Wij zijn ontzettend tevreden over Gijs en al het contact. Vanaf het eerste contact werd er actief meegedacht en kregen we eerlijk en duidelijk advies zonder verplichtingen. De uitvoering was strak gepland, het team werkte hard en netjes, en het eindresultaat is precies wat we hoopten, misschien zelfs beter. Je merkt aan alles dat hier vakmensen werken met oog voor detail én klanttevredenheid. Absoluut een aanrader.

3 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend goede ervaring met dit…

Ontzettend goede ervaring met dit bedrijf! We zullen Gijs iedereen aanbevelen. We waren op zoek naar een om onze woning in Zwolle te verduurzamen. We kregen verschillende verhalen van verschillende bedrijven te horen. Via de gemeente en BEN zijn we bij Gijs terechtgekomen. We kregen eerlijk, overzichtelijk en betrouwbaar advies, wat eigenlijk flink afweek van alle andere adviezen, namelijk sommige verduurzamingsmaatregelen NIET doen. Uiteindelijk hebben we voor Gijs gekozen en hebben wij onze woning laten isoleren en een nieuwe warmtepomp. Ze regelden de subsidie en ook nog een de gemeentelijke subsidie. Bedankt voor alles en de ontzorging!

19 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Groen in je Straat geeft professionele service

Groen in je Straat heeft mijn verwachtingen overtroffen! Van het begin tot het einde was de communicatie uitstekend. Ze hebben duidelijk en tijdig geantwoord op al mijn vragen en er was altijd een open lijn voor overleg.

Wat ik vooral waardeer, is dat ze de gemaakte afspraken altijd zijn nagekomen. Geen verrassingen, alles werd precies zoals afgesproken uitgevoerd.

Wat dit bedrijf echt bijzonder maakt, is de ontzorging in het hele proces. Van het ontwerp tot de uitvoering werd alles professioneel en met aandacht voor detail geregeld. Ik heb me geen moment zorgen hoeven maken, want alles werd tot in de puntjes verzorgd.

Ik kan Groen in je Straat van harte aanbevelen voor wie op zoek is naar een betrouwbare partner voor verduurzaming. Ze maken het écht gemakkelijk en zorgen voor een mooie, duurzame verandering

20 marzo 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più