Groenigen Klussenbedrijf Recensioni 21

4. Tuttofare
  5. Idraulico
  6. Posatore di piastrelle

Scritti dall'azienda

"Ik ben al jaren met trots actief als klusjesman. Mijn toewijding aan hard werken zorgt altijd voor uitstekende resultaten. Ik hanteer een uurtarief, wat transparantie en eerlijkheid biedt voor mijn klanten. Daarnaast zet ik me in voor duurzame praktijken, waarmee ik streef naar een groenere aanpak in al mijn werkzaamheden. Dit commitment aan milieuverantwoord werken maakt mijn service niet alleen kwalitatief, maar ook verantwoord."

4,5

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Gelijk dezelfde dag werd er plaats…

Gelijk dezelfde dag werd er plaats gemaakt om onze douchekraan te vernieuwen.Wij hoefden dus de andere dag niet koud te douchen.
Het werk werd keurig gedaan.

9 febbraio 2026

Bedankt Theo.
Graag gedaan.
Geniet maar van een lekkere warme douche.

Meedenken

René denkt mee en waardeert het dat je als klant ook meedenkt. Gezellig samenwerken is het motto, en toch werkt hij heel stevig door.

28 gennaio 2026
Non scritta su invito

Bedankt Marco.
Samen met klant overleggen en mogelijk werken geeft het beste resultaat.
En is uiteraard goedkoper voor de klant.
Klant gerichte denkwijze. Haha
Ik heb werk, en betaalbaar voor de klant.
Iedereen blij.
Daar gaat het om.

Fijne en betrouwbare klusser

Renee is een fijne en betrouwbare klusser/professional! Denkt mee in oplossingen en denkt aan je budget. Pakt alles zorgvuldig aan en laat alles netjes opgeruimd achter!

14 gennaio 2026

Dank dank dank.

Efficient and professional

Rene did an excellent job hanging paintings, installing shelving and bathroom accessories. He worked efficiently, gave thoughtful and practical advice and was professional throughout. We would recommend Groenigen for handyman jobs.

17 gennaio 2026

Thank you.

Ervaren allround klusjesman

René heeft diverse klusjes bij ons gedaan o.a. op gebied van electra, timmerwerk en loodgieterswerk.
Hij werkt snel, hij denkt met je mee en houdt zich aan de afspraken.
Je kan hem overal voor inzetten, hij heeft de kennis, ervaring en het benodigde gereedschap.
Wij zijn zeer tevreden!

21 novembre 2025

Risposta di Groenigen Klussenbedrijf

Dank je wel Gérard en Lieke.
Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn.
We hebben het gezamenlijk tot een goed resultaat gebracht.
Team work

Valutata 4 stelle su 5

Windveren vervangen c.q. repareren en buitengevel schilderwerk

René is een harde werker, die de problemen die zich voordoen tijdens de klus ziet. En met je overlegt/ je adviseert over een mogelijke oplossing. Dus meedenkt. Werkt met goede materialen. Komt afspraken na. Mooi resultaat.

19 ottobre 2025

Risposta di Groenigen Klussenbedrijf

Dank je wel voor het compliment.
Het was fijn om voor u te mogen werken.

Ps
Klant is aardig en denkt en werkt goed mee.
Daardoor is het eindresultaat weer top zoals gewoonlijk.

Uitstekend werk van Rene Groenigen

De verschillende werkzaamheden zijn volgens afspraak, op tijd en met kwaliteit uitgevoerd. Prima dus!!

16 ottobre 2025

Graag gedaan Jack.
Fijn om u blij te kunnen maken.
Bedankt voor u compliment
Groetjes Rene

Erg tevreden

Erg tevreden. Rene is een heel fijne man. Werkt keihard, systematisch, heeft oog voor detail en is integer en gezellig. Heeft de boel netjes achtergelaten. Een houtbedrijf in de buurt kon de balken niet in een bepaalde vorm zagen, voor Rene bleek dit geen probleem. Eindresultaat zijn we erg blij mee. Hebben al complimenten gekregen van de buren!

24 maggio 2025

Dank je wel Esther.

We hebben als team gecommuniceerd.
Wat tot een top resultaat heeft geleid.
Veel plezier met u nieuwe aanwinst.

Groeningen Klussenbedrijf levert…

Groeningen Klussenbedrijf levert vakwerk

René heeft bijzonder veel weet van zijn expertise en elke klus word schitterend afgewerkt. Een aanrader voor iedereen!

6 aprile 2025

Thanks Daan en Victor.
Het is fijn voor jullie te werken.

Zo'n professionele werker

Rene is ontzettend goed in wat hij doet. Zeer vriendelijk, professioneel, en communiceert duidelijk alles wat de werkzaamheden zullen inhouden. Ik kan hem van harte aanbevelen en zal bij een volgende klus weer contact met hem opnemen.

20 ottobre 2024

Robin is echt top

Rene is echt top, hij heeft geduld en komt zijn afspraken na, iemand waar je goed overleg mee kan hebben en met de expertise die je van een proffesional mag verwachten..ons vokgende project is al in de maak.
Jan

5 febbraio 2024

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più