Valutata 5 stelle su 5

Att köpa en Duotts C29 Max elcykel från Gripen Trading var nog det bästa jag gjort på länge. Jag var ute efter en bra, prisvärd elcykel och hittade Duotts C29 Max. Hittade den på Gripen Trading.... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Får defekt elcykel där det inte går att fästa sadel och styre och Gripen Trade hjälper inte till. Vrider mutter max med rörtång på sadeln och det diffar ändå massor. I beskrivningen ska det rä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Gripen trade är ett bra handla med leverans inom tiden ett litet problem vid leverans upppackning liten skada på skärmen jag kontaktade gripen trade med dom har löst problemet väldigt bra via deras su... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Har köpt två elcyklar, vid olika tillfällen, via Gripentrade och det har funkat perfekt! Den andra elcykeln jag köpte visade sig att ett dåligt fungerande batteri. Jag vände mig till Gripentrade och... Leggi di più

4,2

1 stella

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Rekommenderar GripenTrade

Fick personlig kontakt med Rickard som har hjälpt mig i valet av köp vid en Elscooter! Trevlig, engagerad, mån om att man får rätt information och rätt förväntningar inför köp. Går även att läsa sig till vad man kan förvänta sig inför köp på hemsidan och hur han är som företagare! Mycket uppskattad och jag ser fram emot min nya elspark! Rekommenderar varmt att köpa genom Gripentrade :)

26 aprile 2023
Valutata 5 stelle su 5

Jag handlade två El cyklar nyligen

Jag handlade två El cyklar nyligen, och är verkligen mycket nöjd med båda cyklarna, en bra mail service, som hjälpte mig med information tills cyklarna var i min ägo. Tyvärr har vädret inte varit på min sida, så själva provturen får bli senare. Jag kan rekommendera Gripentrade,
Jag hoppas mitt omdöme inte behöver förändras efter provturen. ; )

14 marzo 2023
Valutata 5 stelle su 5

Beställde en elcykel ifrån Gripen…

Beställde en elcykel ifrån Gripen Trade, stod leveranstid 5-7 arbetsdagar. Efter 7 dagar landade lådan på jobbet dit leveransen var beställd, en liten reva i kartongen men godset helt oskadat.
Rekommenderar detta företag starkt! Supernöjd!

6 febbraio 2023
Valutata 1 stelle su 5

bought a scooter for 12000sek then…

bought a scooter for 12000sek then after a month arrived to me when i start using that scooter was broken. and I called this company over 25 times and they never returned my calls, so I wrote a letter saying that the scooter they sent me was broken the first week I got it; he asked for a video, so I sent it to him; and so on, and the company made excuses for not taking it. But, in any case, I will say that this company is a sham; please do not buy from them because you will face this problem, which will irritate you greatly.

25 ottobre 2022
Logo di Gripentrade

Risposta di Gripentrade

GripenTrade tar gärna emot konstruktiv kritik men då får den gärna stämma lite bättre med vad som verkligen hänt. Jag kontrollerade våra samtal och Shekib Jon har ringt oss vid 3 tillfällen!!! Att samtalen inte besvarades kan självklart bero på att vi inte har en bemannad telefonsupport. Detta upplyser vi om på vår hemsida och rekommenderar därför kunden att skicka ett email. Dessa besvarar vi till 90% inom några få timmar, dygnets alla timmar oavsett om det är helg eller inte. Kunden fick sin leverans lite senare än vanligt. Leveranstiden var 9 dagar, vilket är kortare tid än efter en månad!!! Då Shekib Jon påtalade problemet så bad GripenTrade om en video som visade problemet så att den kunde skickas till tillverkarens support. Supporten svarade dagen efter genom att skicka länkar hur kunden skulle uppdatera displayen. Detta hjälpte dock inte. Därför skickade tillverkaren en ny display till kunden. Därmed ansåg GripenTrade att ärendet hanterats skyndsamt och till allas belåtenhet. Varför Shekib Jon skrivit detta usla omdöme verkar märkligt. GripenTrade anlitar endast seriösa tillverkare som är kundvänliga och sätter stort fokus på att hjälpa alla kunder om problem uppstår efter ett köp.

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt nöjd med kundservice och…

Väldigt nöjd med kundservice och produkt. Inte helt nöjd med batteriets prestanda eller räckvidden man får med elcykeln, men ”man får var man betalar för” och i det här fallet så får man mycket för pengarna.
Kan absolut tänka mig att handla igen.

20 settembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Tyvärr tog min leverans ca 2 månader…

Tyvärr tog min leverans ca 2 månader ifrån beställning. Men det var inte gripentrades fel direkt. Snabb på att svara på mail och väldigt hjälpsam! Om man bortser ifrån leveranstiden så är jag väldigt nöjd och skulle handla härifrån igen.

24 agosto 2022
Valutata 5 stelle su 5

Fantastiska priser och ännu bättre…

Fantastiska priser och ännu bättre service!

Beställde en Kugoo-G Booster från Gripentrade och den kom snabbt och smidigt. Småfel från fabrik som löstes snabbt av personalen och i övrigt var de mycket trevliga! Har rekommenderat till vänner som funderar på att skaffa elscooter och rekommenderar starkt till alla som är ute efter kvalitativa elscootrar för oslagbara priser!

24 agosto 2022

Red magic 7 - klockrent!

Testade denna lilla, och för mig nya nätbutik genom att skicka ett mejl och fråga om leveranstid på en ny Red Magic lur. Han svarade snabbt att jag kunde få den inom 7 dagar. 3 dar senare var den hemma. Telefonen är den snabbaste på marknaden och den kostade under 10000! Väldigt nöjd.

7 agosto 2022

GripenTrade

I received a quick response, advice on the product, and confirmation of product quality. The goods were delivered quickly. Many thanks to the owner of the company!

6 maggio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Bästa små handlarn på nätet

Denna handlaren har klartgjort att det är lättare att nå honom på mail istället för på telefonen.
Vilket stämmer. Han svarar fort på mailen också dessutom. Sedan gör han det alla dagar, hela veckan året om. Även röda dagar.
Jag hörde av mig på en lördag. Hade mailkontakt med honom ända till måndagen. Han besvarade ALLA mina frågor och dessutom lite till.
Hjälpsam in i minsta detalj. Dessutom följer han lagar och förordningar på det han säljer.

Eftersom att det är ett litet företag så hyr han lager i ett 3 parts logistik lager (tror jag, jag har jobbat på ett sådant själv). Där han hyr lagerplatser och lagerpersonal. Detta lagret ligger i Polen. Är man otålig så får man ta och skaffa sig det, för priserna slår alla andra handlarnas priser. Medans leveranstiden kan vara lite längre. Min E-Cykel var 700kronor billigare hos Gripen Trade än någon annanstans, och den var helt ny.
Så då kan man gott vänta lite längre på leveransen eller beställa i god tid. Priset överväger den lite längre leveranstiden med råge.

Polen har dessutom bra lager och transportverksamhet. Jag har aldrig haft problem med varor som kommer därifrån.

Sedan om man får problem med Gripen Trade så har man inte försökt kontakta handlaren ens på mail för man får svar väldigt fort. Han vill lösa eventuella problem. Försök kontakta honom FÖRST via mail, sedan kan ni klaga på handlaren i era omdömen om han inte sköter sina åtaganden.
Vilket han vill, för som sagt jag hade mail kontakt med honom en hel helg, och hans svarade på varenda mail, med adekvata svar som rörde mina frågor.

Så min produkt kom efter ca 5-6 arbetsdagar, paketeringen av E-Cykeln var så felfri att INGET kunde repas eller gå sönder. Transporten från Polen var felfri. Trotts att han inte har hemleverans så levererade posten den hem till mig, för den var för skrymmande (stor) för ombud. Detta var en mycket liten E-Cykel, den minsta. DYU D3F.

Eftersom jag inte har kompisar eller familj, så är detta omdömet mitt sätt att rekommendera Gripen Trade och Rickard. Detta var mitt första köp, och om jag någon gång behöver något från honom så kommer det bli mera inköp.
Billigare priser på produkter och bra kundtjänst (via mail) som är han själv, finner du på väldigt få ställen över hela internet.

Detta från en MYCKET van internet köpare, och en MYCKET erfaren lager och terminalarbetare och truckförare. Som både arbetat för kundtjänster på olika terminaler/lager och som haft att göra med kundtjänster som kund sedan mitten på 90-talet.

Maila honom så ska du se att du kommer bli nöjd med 95% säkerhet.

28 aprile 2022
Valutata 5 stelle su 5

Så serviceminded snabb på att svara på…

Så serviceminded. Snabb på att svara på mail. Det blev inge köp för mig denna gång. Jag velade en massa om produkten jag tänkt köpa och ändra mig stup i kvarten. Fantastisk tålamod och väldigt trevligt bemötande. Jag kan jag verkligen rekommendera Gripen trade.
Stort tack för all hjälp och framförallt för tålamodet.

8 gennaio 2022

Skämt företag

Skämt företag! Beställde mobil för nästan 6000kr som skulle vara "i lager".. Dom lurar er som kund, då telefon inte ens är i närheten av något lager.. Det plingade till att det hade skapats konto i mitt namn på en annan hemsida där telefon skulle komma ifrån. Tracking numret stod att endast en elektronisk fraktdokument var upprättat hos dhl och det var så i en månad. När jag kontaktar företaget om att jag önskar få tillbaka pengarna pga. att telefonen inte kommer, så blir jag oseriöst behandlad då man inte tas seriöst och bortvifftas. Försöker skriva några dagar senare igen och klaga och då vakna tomten och klagade till etoren som telefonen var beställd hos och då kom telefonen med expressfrakt på 3 dagar.

3 dicembre 2021
Logo di Gripentrade

Risposta di Gripentrade

Kära Kund,
Jag beklagar att du känner dig missnöjd med leveranstiden. Då denna mobil är en av de få i mitt sortiment som inte säljs eller skickas från EU har jag varit tydlig att informera om den något längre leveranstiden då den måste skickas från Kina. För att göra det så tydligt som möjligt har jag skrivit det i början och med röd text!!! Även att denna mobil levereras via min samarbetspartner är noterad i början och med samma röda text!!! Jag kan som sagt bara beklaga att du hellre tog dig tid att lämna ett dåligt omdöme om mig än att ägna den tiden åt att läsa min information som anges i min webbutik ganska nära där du klickar och lägger produkten i varukorgen.

Valutata 2 stelle su 5

Nja...

Nja - är mitt omdöme.
Jag helt och hållet för att återanvända och köpa begagnat, laga och ge produkter ett längre liv.
En Samsung som är renoverad blir bra då, tänkte jag.
Telefonerna är sålda i Europa och skall vara i A+ skick.
Men hela idén med att spara på tillgångarna i världen känns ganska bortkastat om min telefon skickas till Hong Kong för att bli renoverad och sedan skickas tillbaka. Och dessutom höll ni inte leveranstiden. Blev lovad leveranstid på inte mer än 10 dygn, fortfarande inget besked om när leverans skall ske, vid dygn 11.
Jag gjorde beställningen den 20:e, den 25:e skickas telefonen från Kina. Varför denna fördröjning? Är det inte bättre att säga att det är en längre leveranstid från början?!
Fick också säga till om att jag vill ha ett spåningsnummer. Varför får man inte det direkt. Bättra er.

31 agosto 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più