Virkelig et klamt sted at spise
Virkelig et klamt sted at spise, bare lad vær.
Virkelig et klamt sted at spise, bare lad vær.
Vi stod den 7 december foran en lukket restaurant. Nogle uger tidligere havde vi bestilt bord til fejring af en 80 års fødselsdag.
Bankede på, da vi kunne se det var nogen inde bagerst i restauranten.
En kom til døren og informerede om at de havde lukket. Vi var noget forundrede over ingen havde kontaktet os og fortalt de ikke kunne tage imod os alligevel. Der kom ikke en undskyldning eller " det beklager vi". Døren blev bare lukket . Vi måtte så hurtigt forsøge at finde et andet sted, der kunne tage os alle ind med så kort varsel.
Rigtig god oplevelse, og virkelig lækker mad. Stedet er pænt og rent, og der var super høflig betjening .
Har nu spidst der 2 gage
1 gang rigtig lækkert og saftig kød og en vildt lækker cremet humus og utrolig sød Servic
I dag dog en meget anden oplevelse kvalitet på maden var trist og lidt manglende betjening
Var forbi stedet og købte en kebab, den smagte så godt og en god gammel klassiker, nu om dage bliver en kebab blandet med hummus og alt muligt andet, men lige denne her smagte af barndommen. Det er ikke sidste gang jeg besøger stedet igen, næste gang vil jeg prøve de lækre spyd.
bestilte pitabrød med lidt chilli fik en kold og kedelig og så var den uspiselig for den sejlede i chilli..