God mad og fantastisk grillmester – men alt for lidt mad og dårlig opfølgning Vi havde GrillCatering.dk ude til et arrangement, hvor maden smagte rigtig godt. Grillmesteren Jon var helt fantastis... Leggi di più
Holdte konfirmation for 45 gæster, hvor Grillcatering kom og serverede en lækkert grill menu for vores gæster. Det var meget venligt personale og god mad som alle nød. Vi kan virkelig godt anbefale de... Leggi di più
Vi havde bestilt mad fra GrillCatering til vores 2*50 års fødselsdag d. 8. aug. 2020 Som aftalt blev maden leveret i god tid hvorefter vores cater, Søren kom og satte pavillon, grill mm op i haven.... Leggi di più
Stor ros til GrillCatering fra start til slut vedrørende levering til vores 2 x 60 års fødselsdag. Vi fik hurtigt positivt svar fra Henrik, ændrede lidt i menuen og der kom en opdateret bekræftelse... Leggi di più
I Grill Catering har vi mere end 25 års erfaring med at tilberede lækker mad på trækulsgrill. Derfor tør vi godt garantere, at din grill event er i sikre hænder hos os. Helstegt pattegris, lam og vildsvin er blot nogle af vores mange grillede specialiteter - og vi har delikate grillmenuer til enhver smag.
Rønnevej 3, 4060, Kirke Såby, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Jeg holdt min 40års og havde inviteret omkring 30 mennesker til spisning og der var rigeligt med mad. Kokken Nicolai var yderst professionel. Folk var rigtig glade for at kødet grillet på stedet, det gav en oplevelse. Jeg vil på det varmeste anbefale Dansk Grillcatering.dk og vil tøve med at bruge dem igen.
Brian
Vi har netop brugt Grillcatering til min mands 40 års fødselsdag og skal vi holde en fest igen er jeg sikker på at vi vil benytte os af dem endnu en gang. Gæsterne har rost maden og der blev delt en god stak visitkort ud.
Det var rigeligt mad og det smagte super lækkert. Kokken, Per, kom i god tid og sørgede for at det hele bare gled uden vi skulle bekymre os om noget. Resterne var pakket ned da han var færdig og alt var rydtet op, så vi blot skulle koncentrere os om vores gæster.
Forløbet har været super professionelt og vi har hele vejen igennem følt os i trykke hænder. Så tak til grillcatering for super lækker pattegris og en dejlig oplevelse 😉👍👍👍
Grill Catering lavede mad til vores bryllup. Vi bestilte helstegt pattegris med buffet. Både os og vores gæster var meget tilfredse. Selve grisen kom med hoved og det hele, hvilket var lidt af en seværdighed i sig selv. Et absolut hit. Meget venlig og hjælpsom grillmaster. Kan anbefales.
Jeg havde booket dem til min 30 års fødselsdag hvor vi var omkring 50 mennesker. De kom til tiden, tilberedte i 5-6 timer (helstegt pattegris + grill pølser) samt havde salat m.m. med. Det hele blev opstillet/serveret og de pakkede det hele sammen igen efterfølgende. Maden var virkelig god - og selve ideen om at jeg intet selv skulle gøre var perfekt. Hvis jeg skal sige noget netativt, så var broccoli salaten lidt kedelig og der var ikke nok smør (men det kan have været fordi nogle af mine gæster måske to flere end en!!). Personalet var også søde og snaksagelig....
Jeg vil klart anbefale dem, og endda gøre brug af dem igen!!!!
Tak for god service og rigtig lækker mad!!!
Mvh. Camilla Richter Spliid/Karrebæksminde
Vi bestilte 95 kuverter grillbuffet med tilbehør og blandede frugttærter til dessert til vores bryllup.
Vi var lidt spændte på kvaliteten, da vi ikke kunne finde anmeldelser på Trustpilot eller andre blogs.
Grillmaden blev tilberedt af 2 kokke på stedet, mens salater, kartofler og brød var medbragt fra deres køkken og blev varmet i ovne på stedet med hjælp fra vores køkkenpersonale. Menuen bestod af grillet laks med birkes, mør kalvemørbrad og kyllingespyd og som tilbehør fik vi flødekartofler, urtekartofler, pastasalat, bulgursalat og en blandet salat. Det hele så indbydende ud og smagte friskt og lækkert og kødet var perfekt grillet. De medbragte flutes var friske, men lidt kedelige uden at det gik ud over helhedsindtrykket.
Frugttærterne var rigtig gode, men lignede ikke billederne fra deres hjemmeside.
Alt i alt en professionel og god oplevelse, der var med var med til at sætte prikken over i'et ved vores bryllup.
Kan varmt anbefales! Vi vil benytte dem igen, hvis lejligheden byder sig!