Grevetandcenter Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Jeg kan varmt anbefale Greve tandlægecenter. De er yderst professionel, altid venlige og til tiden. Der er rent og pænt

Har benyttet klinikken i flere år og giver mine bedste anbefalinger! Føler mig tryg ved en grundig behandling, foretaget af et dygtigt og venligt team!

Jeg kan varmt anbefale Grevetandcenter. Efter mit første besøg i dag, har jeg kun godt at sige. Tandlægen, Vanessa, er kompetent og grundig med at informere, og viser fx undervejs arbejdet til pa... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Dårlig kommunikation

Mødte op der i dag. Mit første besøg i klinikken. Jeg sad og ventede i en halv time over. Der skete ikke noget. Så gik jeg til skranken, hvor jeg fandt ud af min tid var aflyst, fordi tandlægen var syg. Det jeg bliver vred over er, at de siger, at de havde givet mig besked på både mail og SMS dagen før, at det var aflyst. Jeg har INTET modtaget hverken på mail eller SMS. Jeg scannede mit sundhedskort på skærmen, da jeg kom. Skærmen sagde, at jeg havde en tid samme dag kl. 9.30. Hvordan kan det lade sig gøre, hvis tiden var aflyst?? Jeg havde sat tid af i dag, fordi jeg havde ferie og ikke skulle på arbejde, men nu har jeg bare spildt min tid. Hvordan ville de selv have det, hvis det gik den anden vej, og folk bare ikke mødte op til deres aftaler.

8 luglio 2025

Manja

Fantastisk.
Imødekommende og venlige.
Manja er en dygtig, ærlig og grundig tandplejer.
I en jungle af tandlæger er det den bedste oplevelse jeg har haft..

9 febbraio 2025

Den bedste oplevelse hos en tandlæge

Jeg har altid haft dårlige oplevelser hos tandlæger, men hos Greve TandlægeCenter fik jeg den bedste behandling. Jeg føler mig altid velkommen på klinikken. De er professionelle, ærlige og informerer grundigt om alt der skal laves, så man føler sig inkluderet. Jeg kan varmt anbefale klinikken.

17 agosto 2022

Super god kundeservice

Super god kundeservice! Man bliver mødt med et smil og en snak så man føler sig velkommen og derefter ind til byens bedste og mest dygtige tandlæge, som får en til at føle sig i de bedste hænder!

2 marzo 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito