God og hurtig service, fik et opkald om manglende varer. Efter dialog og fundet løsning ophøjede Kristian købet med extra fiskeudstyr. Det bliver da ikke bedre end det. Tak for god service, jeg vende... Leggi di più

Lækre produkter. Superhurtig levering. Og endda superb personlig betjening. Jeg blev ringet op, fordi en af mine valgte varer blev udsolgt i det samme, jeg lagde den i kurven. Så jeg fik vejledning og... Leggi di più

Rigtig god telefonisk hjælp og vejledning før bestilling af varer, - derefter hurtig ekspedition så varene var fremme næste dag. Godt at handle et sted hvor de ved hvad de handler med.

Hurtig levering 👍 Øje til fastgørelse af snor i enden af termometret, sad ikke fast, hvorfor jeg mistede termometret , men stadig har øjet til minde 😳 💪🏼🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰💪🏼💪🏼 Miraklet... Leggi di più

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

rigtig god sevice og hurtig levering

22 ottobre 2024

Hej John

Tusind tak for din anmeldelse her, det er meget værdsat! 🙏🙌😃

Dejligt at du er tilfreds med både vores service og leveringstid. Det er lige sådan det skal være!

Knæk og bræk til dig derude 🎣🍂

Hurtig levering 👍

Hurtig levering 👍
💪🏼🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰💪🏼💪🏼
Miraklet skete jeg har fået et nyt termometer
Kan simpelthen ikke være bedre
🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

7 ottobre 2024

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse.

Det lyder som en fejl på produktet, så det ligger lidt udenfor hvad vi kan gøre så meget ved. Jeg syntes dog helt sikkert at du lige skal sende os en mail, eller ringe til os. Så sender vi en ny afsted til dig.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Kristian fra GrejXperten.dk

Når prisen er OK og man får sine varer…

Når prisen er OK og man får sine varer som lovet, så kan man jo egentlig ikke forvente mere.

23 settembre 2024

Hej OCN

Mange tak for din anmeldelse her! Dejligt at du tog dig tid til at lave den 🙏

Det lyder til at alt bare har kørt som det skulle, og dejligt at du er godt tilfreds med både pris og levering 🙌

Kæmpe knæk og bræk til dig derude 🎣🍂

Kristian fra GrejXperten.dk

Jeg havde brug for at købe nogle…gavekort

Jeg havde brug for at købe nogle gavekort til fiskegrej og blev mødt med en meget enkel og let webshop.
Kan kun anbefale GrejXperten.
Let og enkelt med godt udvalg!

12 settembre 2024

Hej Bent

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er jeg virkelig glad for 🙏🙌

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med vores nye webshop 😃

Kristian fra GrejXperten.dk

Som altid er ekspedition med det samme…

Som altid er ekspedition med det samme og har aldrig oplevet problemer med varernes kvalitet

10 settembre 2024

Hej Anton

Tusind tak for din anmeldelse her, den er jeg virkelig glad for! 🙏😃

Håber det giver godt med fangst derude, her i efteråret 🎣🍂

Konkurrence dygtige priser

Konkurrence dygtige priser, og et fint udvalg, ejeren er super nem at snakke med, og hiver gerne et godt tilbud op af hatten.

16 settembre 2024

Hej

Mange tak for din flotte anmeldese her, og tak fordi du tog dig tiden til at skrive den 🙏

Det er super fedt at høre, at du er godt tilfreds med både priser og udvalg - det er jo lige som det skal være 🙌😃

Knæk og bræk derude her i efteråret 🎣🍂

Kristian fra GrejXperten.dk

En rigtig god fiskebiks med en altid…

En rigtig god fiskebiks med en altid glad og smilende indehaver, hvadenten du handler det helt store eller blot et par småting😀

30 agosto 2024

Hej Frank

Tusind tak for din gode anmeldelse her, den er jeg rigtig glad for! 😃🙏

Så håber jeg at det giver godt med fisk, og fede oplevelser her i efteråret 🍂

Knæk og bræk derude 🎣

Udover det sædvanlige…

Jeg havde bestilt lidt forskellige småting bla. en fletline. Her havde jeg ikke lige været OBS på line tykkelsen. Den fangede Kristian fra GrejXperten. I stedet for bare at sende hvad jeg selv havde lagt i kurven, kontakter han mig for at sikre at jeg fik den rette line.
Kan klart anbefale at handle her. Ikke kun er det kvalitet hvad de har i butikken men også yderst opmærksom og hjælpsom personale. Tak for at holde øje med ordrene Kristian 👍

20 agosto 2024

Hej Henrik

Tusind tak for at din anmeldelse, og for at du tog dig tid til at skrive den. Det er meget værdsat 🙏

Hvor er det fedt at høre, at du er tilfreds med serviceniveauet og vores udvalg. Det var godt vi lige fik rettet bestillingen lidt 😉🙌

Knæk og bræk til dig derude her i efteråret 🎣🍂

Kristian fra GrejXperten.dk

Gode priser og hurtig levering!

Gode priser og hurtig levering!

29 agosto 2024

Hej Susanne

Tusind tak for din gode anmeldelse her, den er jeg glad for 🙏

Det er jo bare godt at både priserne og leveringen, lever op til dine forventninger! 🙌

Knæk og bræk til dig derude her i efteråret 🎣🍂

Stort udvalg fantastisk kundeservice

Stort udvalg fantastisk kundeservice

20 agosto 2024

Hej Poul

Tusind tak for din flotte anmeldelse her. Det er super godt at høre, at du er tilfreds med både udvalg og service! 🙏🙌

Stort knæk og bræk til dig derude her i efteråret 🎣🍂

Kristian fra GrejXperten.dk

Super service og hurtig levering...

Super service og hurtig levering...
Kun positivt herfra...

1 agosto 2024

Hej Claus

Tusind tak for din fine anmeldelse her 🙏
Hvor er det dejligt at alt bare har spillet, og at du er tilfreds med det hele 🙌

Kristian fra GrejXperten.dk

Er yderst tilfreds med købet

Er yderst tilfreds med købet. God kvalitet til fornuftige penge så 5 stjerner herfra

16 luglio 2024

Hej Flemming

Tak for din flotte anmeldelse her, den er jeg rigtig glad for!

Så håber jeg at det giver godt med fangst derude 🤞

Knæk og bræk til dig 🎣

Købte fiskeudstyr som gave

Købte fiskeudstyr som gave. Blev ringet op da firmaet ikke længere havde det ønskede. Efter en god vejlende snak (for jeg er ikke fiske ekspert) fik jeg istedet noget bedre og til samme pris. Flot service!!! Alt kom som lovet og i bedste indpakket stand .

4 luglio 2024

Hej Pernille

Mange tak for din gode anmeldelse her. Det er meget værdsat 🙏

Jeg er glad for at du er tilfreds med servicen, og at det alt i alt her været en god oplevelse 😊🙌

Knæk og bræk til dig (eller modtageren af gaven) 😃🎣

Kristian fra GrejXperten.dk

Altid hurtig levering og har nogle…

Altid hurtig levering og har nogle rigtig gode tilbud

15 luglio 2024

Hej Henrik

Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er det fedt at du er tilfreds med vores leveringstid, og priser 😃🙌

Kæmpe knæk og bræk til dig derude 🎣

Super service

Super service, gode priser, god personlig hjælp - det kan ikke blive bedre

10 luglio 2024

Hej Nils

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏 Den er jeg glad for! Det er mega dejligt at du er tilfreds med vores service og priser!
Tak fordi du tog dig tid til at dele det her 🙌

Nem hjemmeside.

Nem hjemmeside.
Hurtig ekspedition.
Alt var i forventet kvalitet

8 luglio 2024

Hej Arne

Mange tak for den gode anmeldelse. Dejlig kort og præcis, og fedt at alt gik nemt og hurtigt 🙌

Kæmpe stort knæk og bræk til dig derude 🎣

forkert oplysning

jek købte kinitec springringetang til 49 kr .der står ikke noget om at de ikke kan bruges til str. 2 springringe som jeg havde købt senere

14 giugno 2024

Hej Jan

Tak for din anmeldelse.

Det er da en super god pointe, og det havde virkelig været en rigtig god information.

Der er den udfordring for os, at der er forskel på både diameter og tykkelsen på godset fra det ene mærke til det andet. Så derfor er det rigtig svært at sætte et præcist tal på det fra vores side. Måske vi kan lave en form for guideline til det.

Tag endelig kontakt til os på mail eller telefon, så finder vi en løsning på det.

God weekend til dig, og knæk og bræk derude.

Kristian fra GrejXpertend.dk

100 % I orden 👌

26 giugno 2024

Hej Allan

Tak for din gode anmeldelse her, og at du lige tog dig tiden 🙏

Det lyder ikke til at det kan blive meget bedre, selvom vi selvfølgelig gerne vil på 110% 😉

Knæk og bræk til dig derude 🎣

Fin service

Fin service, hurtig levering. Hjemmeside, nemt at finde rundt .

30 maggio 2024

Hej Frederick

Mange tak for din anmeldelse, det er meget værdsat! 🙏

Jeg er glad for at du har været tilfreds hele vejen rundt! Mega fedt 🙌