Valutata 5 stelle su 5

Köpte en greentrip Urban för ett tag sedan, verkligen supernöjd med allt. Känns som bra kvalitet och den klarar allt min vardag behöver. Den var lätt att sätta ihop och upplever att laddningen räcker... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Uppdatering Idag ringde VD för företaget och bad om ursäkt för leveransproblem samt gav en kompensation för problemet som det har åsamkat mig. Det är goodwill. Min cykel kom aldrig och jag fick i... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Super enkelt att ta betalt men väldigt dåligt med svar på epost/chatt eller någon form av kontakt utanför när det gäller betalning. Då det dröjt ca 7 veckor med leverans av min order, har jag beh... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Du som söker efter efter bästa elsparkcykeln, då har du hamnat rätt! Prisvärda hojar med väldigt bra kvalitet. Snabb och personlig respons från företaget och förtroendeingivande personal. Jag kommer... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1 stella

Ha risposto al 5% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 2 stelle su 5

Inte bra service, låg kvalitet på Greentrips egna Scooter. Vi köpte en Greentrip Elscoter som…

Vi köpte en Greentrip Elscoter som visade sig vara ganska låg kvalitet, när stänkskärmen bara gick av så tog det veckor att få svar, sen veckor att få en ny som antagligen skickades med båt från Kina. När batteriet dog ett halvår senare är det jättesvårt att hitta nytt hos service ställe (för man tröttnar på att Greentrip är så långsama att svara inte har telefon att ringa osv) för batteriet är inte standard utan antagligen billig kopia något annat batteri.

Efter att vi skickade film med problemet där vi visade att batteriet var dött slutade Greentrip höra av sig.

Jag rekomenderar att köpa från en butik där man kan komma i kontakt med butiken via telefon och köpa mer etablerat märke så att det faktiskt går att laga den istället för att som nu bara slänga på tippen.

2 novembre 2025

Bedrövlig upplevelse!

Min upplevelse hittills är enbart starkt negativ.

Den 21/8 hade jag kontakt med kundtjänst via mail fram och tillbaka då jag hade frågor om en s.k FatBike.
De svarade snabbt och var trevliga, det stod på siten att cykeln fanns på lager och allt var frid och fröjd.
Jag lägger en beställning och får en orderbekräftelse.
Några få dagar senare när jag inte fått något besked om leverans så mailar jag och frågar hur det går, jag får inget svar.
Jag väntar i 2 veckor för att se om det kommer något besked, inget svar.
Jag provar chatten, inget svar där heller, verkar övergiven.
Jag mailar igen, inget svar.
Jag börjar ana oråd, provar chatten igen där jag lägger fram mitt ärende och vädrar min frustration över deras brist på återkoppling, utan någon som helst reaktion från deras sida.

Idag, nästan exakt 4 veckor efter beställningen så provar jag att utge mig för att vara en ny kund som är intresserad av samma produkt - Då svarar man i chatten efter mindre än 1 minut.
Jag frågar om cykeln samt om den finns på lager.
Får svaret att den finns på "lagret i Polen" och att jag kan förvänta mig leverans inom 10 dagar.
Jag berättar då vem jag är och att jag fortfarande undrar över varför jag inte får leveransbesked om produkten finns i deras lager.
Får svaret om att det är "svårt med containrar i tullen" samt att man har leveransproblem generellt.
Man ljög alltså från början om lagersaldo, samt att man är selektiv med vilka frågor man besvarar till vem.
Personen jag chattade med menade också att hen inte kunde se orderhistorik och endast skötte chatten, vilket verkar mycket osannolikt.

Efter några ursäkter blev jag lovad att de skulle ta upp mina frågor med deras ledning som skulle kontakta mig personligen.
Detta har i skrivande stund inte hänt ännu.

Några ytterligare varningsklockor jag tyvärr valde att ignorera är att företaget inte har något telefonnummer, samt att de inte längre samarbetar med Klarna då "det blivit så dyrt med nya ägarna" som man berättade för mig under min beställning.

För mig handlar detta inte om att det är synd om mig för att jag får vänta på en leksak som kostar 12.500:-, utan faktumet att man tagit emot mina pengar, men inte levererat eller ens bemödar sig att svara på mail eller chatt.
Att man däremot snabbt svarar potentiella nya kunder anser jag vara bedrövligt och mycket genant för Greentrip.

En lång harang här, men sammanfattat så rekommenderar jag inte Greentrip, och om du mot förmodan beställer någonting, betala INTE direkt.

Jag överväger starkt att försöka häva mitt köp och eventuellt försöka anmäla vidare för falsk marknadsföring alt. avtalsbrott.

Uppdatering: Hävde idag (250923) köpet, får se hur det går med återbetalning.

21 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jag beställde en elcykel för 1,5 månad…

Jag beställde en elcykel för 1,5 månad sedan. Företaget har hållit inne med mina pengar och vägrat återbetala, trots att varan aldrig skickats. Det var först efter att jag hotade med polisanmälan som de ens började reagera. Dom har inte svarat på ett ända mail ja skickat och i deras chatt svarar dom en gång i veckan om du har tur. Extremt oseriöst företag – jag avråder starkt från att handla här.

6 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ytterligare uppdatering om detta odugliga företag

Idag är det den 17/9 och jag har hållit på sedan den 15/8 med att försöka få svar om vart våra varor är, om jag får en återbetalning osv. Noll återkoppling på frågor från kundtjänst (provat alla kontaktvägar). Fått svar två gånger på en hel månad med dagliga försök och det har bara varit blaj för det har fortfarande inte hänt något. De lovade återbetalning den 4/9 - alltså 13 dagar sedan nu.
Fortfarande inget. Handla inte här för om ni får ett problem så får ni ingen hjälp och de ignorerar alla kontaktförsök.
Se uppdaterade omdömen längre ner på sidan.

17 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Varning! Gör inte samma misstag som mig - lyssna på andra.

Vill varna för detta bolag. Betalade för en elsparkcykel som de enligt deras hemsida hade på lager. När jag inte hörde något och ingen försändelse gick iväg fråga jag om status och fick reda på att de hade leveransfördröjning. Det är väl helt OK och de svarade iaf. Men sedan dess har det bara varit tyst. Inga uppdateringar och de svarar in på mail eller chatt. Önskar att få backa köpet men, som sagt, helt tyst. De har såklart inget nummer att ringa heller.

Jag borde ha lyssnat på andra som recenserat bolaget men har aldrig tidigare upplevt något liknande... dum som jag är lärde jag mig inte av andras misstag.

Mitt tips är att inte försöka spara några hundralappar utan köp från ett seriöst bolag. Tiden det kostar att försöka få svar och framförallt om man måste göra en rättslig process av detta hela är INTE värt det.

17 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Kundtjänst under ALL kritik!

Kundtjänst under ALL kritik!! SÄMSTA FÖRETAGET!

Beställde en V10 PRO i början av juni som inte vill starta. Efter flertalet mail med endast två återkopplingar att man vill ha en klipp på problemet för att flera veckor och ytterligare antal mail få till sig att man väntar återkoppling från fabriken har vi börjat ge upp.

Efter att ha tagit hjälp privat lutade det åt att det var laddaren som spökade. Skrev till kundtjänst igen och förklarade att vi kan ha hittat felet själva och önskar en ny laddare. Men INGEN som helst återkoppling denna gång och har fortfarande inget hört i skrivande stund!! Chatten är bara att glömma, den verkar mest vara för synes skull. Har skrivit i den många gånger och ALDRIG fått något svar tillbaka.

Hela förbannade sommarlovet har gått och det som var tänkt som en 15-års present står nu istället orörd i hallen som en tråkig förbaskad påminnelse om sämsta företaget NÅGONSIN!!

Om jag kunde skulle jag ge dem -5 ⭐️
FY FASEN vad dåligt! På måndag kontaktas konsumentverket!

16 giugno 2025
Valutata 2 stelle su 5

Mycket dåliga på att svara i chatten…

Mycket dåliga på att svara i chatten och mailen. De har sagt i nästan två veckor att jag ska få spårningsnumret till cykeln ”imorgon” men får aldrig det. Har väntat i snart en månad på cykeln och känns som att jag får vänta längre än så…

21 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Usel kundservice och försöker sälja cyklar som inte finns i lager

Grabben har väntat på en fatbike i två månader. HELA sommarlovet har nu gått och ingen leverans. Att det står att det finns ett visst antal cyklar i lager på sidan är rena lurendrejeriet, det stämmer inte alls.

Verkar vara stora problem med att få in cyklarna genom tullarna. Man kan ju undra hur Greentrip deklarerar sina importerade cyklar.

Har du tur kan du få kundtjänstsvar via mail efter flera dagar, chattfunktionen på hemsidan ska du inte bemöda dig använda för där händer inget alls.
Kundservicen är med andra ord under all kritik. Varför finns det inget nummer man kan ringa??

Tur att man valde Klarna för att betala i efterskott. Har dock fått kontakta dem för att pausa min betalningfrist (första gången man gör det, helt otroligt att det ska behövas!).

Nej, undvik Greentrip! Sämre kundservice får du leta efter.

22 luglio 2025

Börjar ångra mitt köp.

Börjar ångra mitt köp.
Fick snabbt ett mail om att "leveransen skulle bli något försenad." Hur länge? Ingen som vet verkar det som, eftersom jag inte får svar på mail. Hade jag inte köpt via Klarna hade jag varit helt säker på att jag blivit blåst.

31 maggio 2025

Dålig service och kommunikation

Dålig service och kommunikation

Jättedålig med deras support och kommunikation. Gjorde beställningen på en barn elbil och på webbsidan stod att leveransen är mellan 7-9 dagar men inget sms eller mejl gällande min order eller något och sen man försökte kontakta dem att göra en ändring på adressen men fick inte svar.

Dålig service och tycker att ingen får verkligen komma och köpa hos greentrip.

30 maggio 2025

Aldrig sätt sämre

Aldrig sätt sämre, köpte en viss model på min elscooter och fick en helt annan som jag inte ens gillade det var första felet, andra felet var att bakdäcket hade punka. Och det sista är ju kundservicen som är så dålig, har skickat över tio mail senaste månaden och inget svar.
Gick Minus typ 8000kr🙏🏼

2 giugno 2025
Logo di Greentrip

Risposta di Greentrip

Hej Omar,
Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse – vi är givetvis ledsna att höra att något inte blev som det skulle.

Hos oss är det en självklarhet att rätt vara ska levereras, i gott skick. Om något blir fel så åtgärdar vi det alltid skyndsamt – så även i ditt fall, förstås.

Vi har gått igenom vår inkorg och ser inga obesvarade mail från dig, och hittar tyvärr inte heller någon beställning kopplad till ditt namn. Det kan ha blivit ett tekniskt fel eller att meddelandet inte kommit fram till rätt adress.

För att vi ska kunna hjälpa dig direkt, skicka gärna:
• Ditt ordernummer eller fullständigt namn + mailadress du använde vid köpet
• Kort beskrivning av vad du fick kontra vad du beställde

📧 Mejla oss på info@greentrip.se så ser vi till att hitta en lösning.
Vi vill såklart att du ska känna dig trygg som kund hos oss.

Andreas
Team GreenTrip

Sjukt bra

Sjukt bra, hjälpsamma och allt, min cykel hade kändes som ny allt var på plats, en hel vetenskap lär gått ned på greentrips kontor! Rekommenderas 5/5⭐️

20 maggio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più