Greenroom Restaurant Recensioni 23

TrustScore 1.5 su 5

1,7

Min datter og jeg skulle spise her inden vi senere skulle se Matador. Vi spiser ofte ude, men dette er den mest kedelige og intet sigende menu vi nogen sinde har spist. Forretten var forskellige... Leggi di più

Vi fik menukort og mad og drikkevarer kom hurtigt. Herefter blev vi ignoreret. Til sidst lykkedes det at bestille kaffe. Herefter så vi kun tjeneren da han overfusede et par gæster der åbenbart va... Leggi di più

1,7

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Elendighed service og vi fik aldrig vores mad!

Min far og jeg havde booket bord før en koncert i går. Vi havde glædet os og blev positivt overraskede over den hyggelige atmosfære, vi kom ind til. Desværre ændrede det sig ret hurtigt, da vi først ventede længe på at få en øl og en sodavand. Derefter ventede vi knap en time på mad, indtil jeg kontaktede en tjener, der kunne fortælle, at ‘der var lidt kaos i køkkenet’, men at vi ville få vores mad indenfor 15 min. Det kunne vi ikke nå, så vi måtte gå derfra og tage til koncert på tom mave.
Der havde op til flere gange været tjenere omkring vores bord, som kunne ha’ taget kontakt, men det skete intet, før jeg tog kontakt. ‘Måske er det gået lidt udover jer’, var kommentaren.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og jeg kommer aldrig til at sætte mine ben der igen, ej heller vil vi anbefale stedet til andre.

30 ottobre 2025

Juleaften 2024

Min mand og jeg havde glædet os til en hyggelig juleaften 2024, men vi blev slemt skuffede. Først var der lagt op til noget lækkert fra konditoren, det viste sig at være lidt småkager, lidt slik og nødder. Det tog lang tid at få anvist vores bord ( der var kun et stk. personale til at følge folk til bords ) hovedretten var under al kritik, der var ikke sat middagstallerkener frem, kun små tallerkener. Meget lang kø for at ta’ sin mad. Risalamanden skulle man spise med kniv og gaffel og kirsebærsovsen var brand varm. Det eneste positive var personalet, de var søde og flinke. Det var sidste gang vi har spist i Green Room. Mvh Stig og Anne-Mette Larsen

24 dicembre 2024

Juleaften

Det er dog det værste vi endnu har oplevet, og så på en juleaften. Føler virkelig at alle gæster skulle have deres penge retur. Forret et stykke laks ,hovedretten en så dårlig ribbensteg at jeg ikke kan beskrive det, en and så tør som det overhovedet kan lade sig gøre inden det bliver til kul. Resten ja jeg har ingen ord for det. Og så var direktøren og familie selv tilstede og om de nød maden skal jeg ikke kunne sige, men han delte kærlig vin ud til udvalgte gæster ?Jeg er jo desværre ikke den eneste der dårligt at sige om denne restaurant så jeg håber at det vil taget til efterretning

24 dicembre 2024

Vi ventede 45 min på maden efter vores…

Vi ventede 45 min på maden efter vores bestilling, burger og pomfritter var kun lige lidt lune, min kones salat der var alt for meget salat ikke ret meget advokado, og der manglede brød til. Det undrer os meget når nu at der var reduceret menu, at sidebordet et fødselsdagsselskab kunne få serveret 3 retters menu, som vi andre ikke kunne vælge.
Tjeneren var venlig og opmærksom, han kom med et glas vin til min kone som kompensation for ventetiden, men jeg blev ikke tilbudt noget 😳

2 novembre 2024

Vanvittigt dyrt glas vin

Købte vin i baren inden forestilling i Falkoner Salen.
Kan det passe at 1 glas hvidvin koster kr. 119,-???
Det er jo fuldstændig uhyrlige priser for at hælde vin ud af en flaske. Det kan I simpelthen ikke være bekendt. Det er virkelig optrækkeri.
Næste gang tager jeg mine egne drikkevarer med, og opfordrer gerne andre til at gøre det samme.
Det bliver 0 stjerner her fra.

10 settembre 2024

Ingen service…

Herefter så vi kun tjeneren da han overfusede et par gæster der åbenbart var gået lige ind.
Tog også tid at få lov at betale.
Her kommer vi aldrig igen. Ærgelugt vi ikke havde tjekket trustpilot.

23 luglio 2024

En meget skuffet oplevelse

Vi havde valgt the green room da vi skulle til et arrengement i falkoner og jeg havde været der en gang før hvor jeg havde fået et godt indtryk, stedet levede dog på ingen måde op til tidligere oplevelse.

Vi blev ellers taget godt imod og fik et menu kort hurtigt og bestlit maden hvilket kom hurtigt. Herefter blev vi total ignoreret. Da vi var færdig med vores hovedret sad i i 20-25 min og forsøgte at komme i kontakt med personalet på alle mulige måder for at bestlle dessert og kaffe vi sad med hænder oppe, vi var henne to gange om hive fat i en tjener på gulvet. Der var et større selskab lige ved siden af os, selv denne tjener forsøgte vi at få kontakt til men hun gik konsekvens forbi os hvergang selvom vi råbte meget høj, selv nabo bordet hørte det. Til sidst fik vi fat i en sød ung pige som vi fik indtrykket af var ny, hun tog endelig imod vores bestilling. Vores service fra hovedretten stod stadig på bordet. til sidst blev jeg noget frusteret og endte med selv at fjerne dem for at sikre plads til desserten og kaffen. På vej mod det sted hvor de henter mad kom den tjener vi oprindeligt var blevet betjent af og spurgte om hun ikke skulle tage servicen, hertil svarede jeg dog at det vist var lidt ligegyldigt nu hvor vi havde siddet og ventet i næsten 30 min på det. Vi fik desserten hurtigt og da hun kom ned med den bad vi om en regning med det samme så vi var sikre på vi kunne nå vores arrengement. vi fik spist vores dessert og ventede yderligt 15 min uden der skete noget. Herefter måtte vi igang igen med at få fanget personalets opmærksomhed. Det store selskab ved siden af os nåede at komme efter os og få betalt før os, og der var en ivrig tjener der vimsede rundt lige ved siden af os, og igen forsøgte vi at fange hendes opmærksomhed. På det tidspunkt var resturrenten ikke fyldt og flere steder så vi personale der stod, vi fik fanget en herres opmærksomhed og han ville give beskeden videre da vi ikke var hans bord. Hvortil vi ventede yderligt 10 min, før vi endelig fik lov at betale. Meget uprofessionel at man ikke sikre sig et min. fokus på alle gæsterne og næste gang vi skal til show i falkonere er det hverfald ikke der vi spiser.

20 aprile 2024

Matador teatermenu

Min datter og jeg skulle spise her inden vi senere skulle se Matador.
Forretten var forskellige slags tomater skåret på forskellig måde med lidt dressing - brød og smør smagte som det eneste godt.
Hovedretten var tør smagløs unghane med kartofler og intetsigende sovs, og det var ikke værd at spise.
Jeg er så skuffet over at få serveret så elendig mad, og da jeg klagede over vores oplevelse pr mail, så var svaret lige så intetsigende som maden.
Jeg sætter aldrig mine ben her mere, og jeg giver den kun 1 stjerne, fordi jeg ikke kan give mindre

25 febbraio 2024

Matador menue

Matador menue, sikken en dårlig oplevelse, kedelig salat til forret, og et stykke tørt unghane.
Tvivler på jeg kommer der mere.

17 febbraio 2024

Ikke et sted der er værd at besøge.

Vi var to herrer der besøgte restauranten lørdag 22 april 2023.
Vi var indkvarteret på hotellet, som jo sætter de flotteste rammer.
Men det mad de havde på menukortet havde de ikke, så vi kunne ikke bestille de ting der er på kortet.
Drikke-kortet kunne man heller bestille fra, da flere ting ikke var noget de havde. Og der blev serveret forkert.
Da vi endelig fandt noget vi kunne få, kunne vi med vores forkerte drikkelse, modtage en hovedret. Men ikke super godt tilberedt, og fra kortet bestilt med asparges kartofler, men det var der heller ikke.

Så ud af forret, drikkelse og hovedret, lykkedes det ikke at få en ting rigtig.
Min anbefaling vil være at hvis man er villig til at betale for mad af det niveau, kan man billigere finde det meget bedre.

22 aprile 2023

Ærgerligt at jeres mad og service ikke matcher restaurantens atmosfære

Ærgerligt, at jeres smukke og hyggelig atmosfære ikke matcher maden, i serverer og servicen, der ydes i restauranten.

Jeg fik en helt rå burger og måtte kalde flere gange for at få stegt til medium (alt farsen var helt frisk og stadig meget rød oksefars, trods jeg bestilte en medium stegt). Da jeg får den retur, er den stadig lige så rå, som da den blev indleveret. Jeg kalder flere gange efter tjeneren for at få burgeren stegt igen (det bliver man åbenbart nødt til, da jeg ingen opfølgning får på, om den er steg OK nu fra tjeneren). Da jeg endelig får kontakt til tjeneren, som løber forbi flere gange, får jeg den sendt tilbage for anden hang, og jeg må sige, at det føles lidt som en hån fra kokken, at jeg jeg burgeren tilbage fuldstændig gennemstegt, så den næsten ikke var til at skære igennem. Bestilte også bacon i min og min partners burger, som vi ikke fik, og da vi spurgte efter det sagde tjeneren “nåh ja undskyld det er udsolgt”. Min mor bestilte også en oksesteg, som var tør, og hvor der ikke var sovs til (det giver da sig selv, at der skal sovs med til bøf og kartofler? Hvis kunden ikke opdager, at det åbenbart skal bestilles som mersalg, så ville det være på sin plads, at tjeneren spurgte - om kinden skal ha sovs med til kødet, så man ikke først opdager det, når man er sulten og maden allerede er serveret).

Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse. Jeg arbejder med events for storkunder og ville aldrig anbefale eller benytte mig af dette sted - heller ikke i arbejdsregi.

21 aprile 2023

Horrible waiting time - no food

Horrible waiting time - Mother’s Day - Sunday roast - waited over an hour - after chasing got bread and butter - still no good - £18 a roast - not overly busy - lots of empty tables - lots of staff walking in and out of the kitchen empty handed - left hungry 🤬😡

19 marzo 2023

Ikke et besøg værd.

Ikke et besøg værd.
Meget ringe kvalitet af mad. Lever ikke op til restaurantens omgivelser i forhold til indretning og lokalitet.
Burger med koldt brød, en oversteget tør bøf uden smag, mangel på grønt og en enkelt klat dressing som man ikke engang har gjort sig den ulejlighed at smøre ud på brødet. Alt i alt en meget skuffende oplevelse. Lod maden stå. Kommer ikke igen.

22 febbraio 2023

Teatermenu:

Teatermenu:
Maden smagte fint men det var alt for lidt på tallerkenen. Ingen ved bordet blev mætte.
Ungt, venligt personale men alt for lang ventetid trods få gæster i restauranten.
Desværre ikke et sted jeg vil besøge igen.

28 dicembre 2022

Øv, øv…

Nok de kedeligste burger i byen.. Bestilte to burger, min mand ville ha løgringe og ost som ekstra tilbehør. Fik tre små løgringe til 18kr og en lille osteskive også til 18kr…. To små skåle på størrelse med en femkrone, mayo og ketchup. 215kr så er det også betalt.. Min burger var kun med en tynd kold skive tomat og et stykke salat.

1 ottobre 2022

Hyggeligt sted og fin indretning

Hyggeligt sted og fin indretning. Havde bestilt en 2 retters teater menu. Hovedretten var så lille at man næsten ingen gang kunne kalde det en forret. Det meget lidt kød man fik, var så desværre også sejt. Desserten havde fin størrelse, men sukkerlaget på creme bruleen var desværre ikke blev brændt ordenligt. Tjeneren virkede noget uerfaren, men sød og smilende.

15 agosto 2022

Vi blev fristet af body Card meny

Vi blev fristet af body Card meny - skulle ind og se forestillingen - fantastisk 🙏🤩- ikke just hvad man kan sige om Green Room. Restauranten er hyggelig indrettet meget flot dækket bord og søde tjenere der tog imod og anviste bord, men her stoppede det så.
Da vi skulle bestille vinen var der 2 rødvine de desværre havde udsolgt, så. Vi måtte finde alternativer.
Forretten var flot at se på -men mega salt og smagte ikke af ret meget andet end salt og så var den tør. Fik serveret godt brød til.
Da hovedretten kom havde vi ikke fået vores rødvin - den måtte vi rykke for. Da vi tog første bid konstaterede vi med det samme at maden var kold. Tjener var hurtig til at tage maden ud og kom lidt senere med noget nyt- det var en anelse mere varmt men ikke ok. Kødet var tørt og kedeligt .
Desserten var ok. På grund af det kolde mad blev der tilbudt kaffe på husets regning. Det var ok
Da vi skulle betale regningen - var den ca kr 600,- mere end vi havde regnet ud. Vi forklarede tjeneren at vi havde ikke fået 2 flasker vin med 2 glas hver.
Han rettede regeringen.
Nabo bordet fik en regning der var kr 900,- for stor - også her var der lavet fejl i forhold til at opkræve for flasker i stedet for glas.
Alt i alt en skuffende madoplevelse vi havde forventet mere.

19 settembre 2021

Hyggelige lokaler, fine priser, intetsigende mad

Var forbi i fredags og fik et bord.
Super hyggelige lokaler med live jazz om fredagen. Den første tjener var super høflig og havde styr på det hele. Herefter gik det knap så godt.

Min ven bestilte en juleplatte og jeg bestilte 2 retter. (Suppe og noget oksekød). Vi ventede pænt længe på maden, hvorefter tjeneren kommer med min forret og min vens juleplatte. Det havde været at foretrække, hvis begge hovedretter kom sammen.
Efter vi havde spist, ventede vi så 30 min på min hovedret, som så kunne indtages alene. Hovedretten var grillet bavette, der ikke rigtig smagte af noget. Portvinsglacen var kedelig og en købesovs havde nok været bedre.

Prisen var rimelig, såfremt standarden var højrere.

Havde maden og service været på niveau med lokaler og jazz, så ville det bestemt være et genbesøg værd.
Alt i alt en middelmådig oplevelse.

29 novembre 2020

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito