Købte en collagen med acerola igennem Matas og ej hvor er den seriøst lækker i smag!!! Jeg kan allerede se forskel føler jeg på min hud, nærmest med det samme😍 (ved godt at collagen kræver længere t... Leggi di più

Altid troværdige produkter. Jeg er især stor fan af instant juicerne og chokolade collagen. Jeg ved at når jeg køber noget generelt fra Green Goddess, at så er det miljøbevidst, hormonvenligt og kun... Leggi di più

Jeg bestilte mine vare om eftermiddagen og allerede om natten blev de leveret. Det var dejligt med så hurtigt service og så synes jeg det er nogle gode videoer og beskrivelser af produkterne. Min e... Leggi di più

5 store stjerner for produkt og service ⭐️ Prøvesmagte Vital juicen og marine collagen som min søster havde købt, og valgte at starte med at købe juicen. En fejl i leveringen gjorde at jeg ikke modto... Leggi di più

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Inspirerende webshop med særligt udvalgte lækkerier til grønne gudinder. Særligt populære er vores Instant Juices og vores marine collagen. Alt sammen krydret med mere end 500 opskrifter på grønne retter, juicer, smoothies, snacks, desserter, is, kager, mv. Når vi siger 'nyd dig sund', ja, så mener vi det faktisk ;-)

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,7

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

En dejlig måde at få sundhed på

En dejlig måde at få sundhed på, at kunne tilføre vitaminer i sin mad eller drikke, så jeg kan slippe nogen af alle de piller jeg spiser .

7 ottobre 2023

Hej Eva
Det er det nemlig! Tak fordi du også er begejstret :-)
Carolina

Super hurtig ekspedition og lækre…

Super hurtig ekspedition og lækre produkter.

Fra at jeg bestilte til jeg modtog pakken, gik der omkring 1 døgn. Det var sørme hurtigt.

Jeg har købt det grønne og røde "Instant juice" og det smager super godt. En anbefaling herfra mig.

13 settembre 2023

Risposta di Green Goddess

Hvor er det dejligt at høre, du også er begejstret for vores instant juice - og at pakken hurtigt fandt vej til dig <3
Tusind tak for din flotte anmeldelse :-)
Carolina

Produktet ( marin kollagen) blev hurtig…

Produktet ( marin kollagen) blev hurtig leveret og smagen er acceptabelt men der mangler en ske eller anden måde at måle den daglige mængde. Der står i din vejledning den daglig mængde på 10 gr🤔
Det ville være rart og nemt i stedet for at bruge en vægt😏

11 settembre 2023

Hej Anca
Hvor dejligt, at produkterne hurtigt fandt vej til dig og at du er ok med smagen :-)

Vi har valgt ikke at have en måleske i fordi vores collagen varianter har forskellig massefylde - og det kan variere fra produktion til produktion. Derfor er vores opfordring, at bruge 1 spsk pr dag, da det ca svarer til 10 gram.
Derudover synes vi, det er lidt spild af emballage :-)

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering, godt produkt 😊 what’s not to like

7 settembre 2023

Risposta di Green Goddess

Perfekt! Det lyder præcis, som vi gerne vi have det ;-)
Tusind tak!

Kvalitet!

Jeg finder kun kvalitetsprodukter hos Green Goddess, så jeg er sikker på at købe noget ordentligt. Desuden hurtig levering!

22 agosto 2023

Kære Karina
Tusind tak for de flotte ord. Og ja, alt hos os er særligt udvalgt og testet. På den måde sikrer vi høj kvalitet :-)

Genialt

Genialt.
Jeg er super glad for mine instant juice - jeg har smagt dem begge, de er så nemme at tilberede og smager super godt.
Collagenen blander jeg med juicen - det er bare et super genialt koncept og jeg er fan !!

15 agosto 2023

Altid så gode produkter

Altid så gode produkter. Virkelig lækkert med eget brand og ny instant juice.

31 luglio 2023

Risposta di Green Goddess

Hvor er det SKØNT, at du også er begejstret for vores instant juices! De er godt nok populære!

Mange tak for de flotte ord <3

Carolina

Altid så nemt og ukompliceret at handle…

Altid så nemt og ukompliceret at handle hos Green Goddess.. Man kan tilføje til sit abonnement, der er altid hurtigt svar på chatten og kvaliteten af produkterne er altid i top :-)

8 agosto 2023

Kære Josefine
Tusind tak for alle de flotte ord. Dem er vi RIGTIG glade for <3

Nemt og overskueligt

Dejlig nem og overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering.
Tror aldrig jeg har sovet så godt, som efter jeg fik min Save My Face pude.

21 luglio 2023

Kære Anna
Hvor er det FANTASTISK at høre! Jeg elsker også de puder, og jeg sover aldrig uden dem :-)

Jeg er mildt sagt imponeret 😁

Jeg er mildt sagt imponeret 😁
Købte Marine Collagen for 5 uger siden og må sige at det har en absolut synlig virkning på hud, hår og negle - og i samme periode har jeg ikke haft smerter i muskler og led på trods af at jeg løber meget og ofte har problemer med ledsmerter. Jeg er 64 år.
Jeg er stor fan - og nu er min ældste datter også startet på Marine Collagen. Vi begge prøver nu de to Instant Juicer.
Udover min tilfredshed over produktet er Green Goodess hurtige til at sende og iøvrigt til at besvare henvendelser.
10 stjerner herfra 😀

28 luglio 2023

Wauuu! Tusind tak for din flotte anmeldelse 💚

Lyn hurtig levering.

Lyn hurtig levering.
Varerne lever helt op til forventningerne 😊

22 luglio 2023

Hej Diana
Tusind tak - og ja, vi sender langt de fleste af vores pakker dag-til-dag 💚