Altid frisk og velsmagende kaffe pakket ind i højt serviceniveau! Hjemme hos os er vi lykkelige for at have stiftet bekendtskab med ORIGIN ESPRESSO fra Greecofferoastery, som fast bliver leveret f... Leggi di più
Livet er for kort til semi god kaffe.....derfor er du kommet til det rette sted. Super crema, super smag og samtidig konkurrencedygtig på prisen sammenlignet med diverse supermarkeder Kan absol... Leggi di più
Super frisk kaffe der leveres til døren få dage efter ristningen. God smagsvejledning af Klaus og nem mulighed for at ændre produktet / smagsvariant på hjemmesiden, når man har abonnementsordning. Kan... Leggi di più
Vi er et passioneret kafferisteri til hele danmark
generatorvej 15, 2860 , søborg, Danimarca
Kaffen er god, men deres abonnementsløsning fungerer dårligt, da der er stor variation i tiden mellem fornyelsen og afsendelsen af kaffen. Det modarbejder hele formålet med en abonnementsordning.
Har taget 3 glas uden den mindste effekt på vægten.
Har været kunde i mange år
Stadig fantastisk og personlig service samt utrolig lækker kaffe med nogle rørende historier bag. 5 stjerner herfra

Lækker kaffe, god personlig service! 5 stjerner herfra

Risposta di Greencoffeeroastery
God nyristet kaffe. Der bliver leveret til tiden og til en ok pris. Jeg kan kun anbefale. Fin abonnementsordning.
Giver den kun en stjerne fordi man ikke kan give mindre end det. Jeg købte kaffen som gave til min mor og der var ingen effekt på min mor hverken med hendes sukkertrang eller vægt som der stod der ville ske på deres hjemmeside. Udover det ingen virkning havde har jeg og mine forældre brugt en krig på at komme af med det pludselig abbonoment vi stod med selvom der på deres hjemmeside står at de ingen bindingsperioder havde. Vi har endnu ikke kunne kommet ud af vores “abbonoment” og for at gøre ting være er kaffen pludselig steget til 298kr. Det jo sindsygt

Risposta di Greencoffeeroastery
Super lækker kaffe, til en meget konkurrencedygtig pris. Mødte indehaveren i Inco hvor jeg fik en virkelig god vejledning i brygningen af netop hans bønner.
Super frisk kaffe der leveres til døren få dage efter ristningen. God smagsvejledning af Klaus og nem mulighed for at ændre produktet / smagsvariant på hjemmesiden, når man har abonnementsordning. Kan kun anbefales.
The best roasted bean in Denmark (and I've tried many) Classic and Italy are my favourite blends.
Bedste kaffe, skønneste smag og hurtig levering.
De bedste anbefalinger herfra👌.

Risposta di Greencoffeeroastery
Kvik til at svare på mail.
Den ene pose jeg fik var helt nyristet. Den anden var tæt på nyrsister. Jeg er meget tilfreds. Får 2x1kg pr måned. En fast, som er samme type indtil videre. Den andet kg er forskellige typer. Det er kun "faste" den jeg har smagt. Er meget tilfreds med smagen.
Men få nu sat mobilepay på jeres shop. Det er godt til impulskøbet :)

Risposta di Greencoffeeroastery
Fremragende kaffe - nyder hver morgen i selskab med min espresso. Sender de varmeste anbefalinger!