Granit Recensioni 763

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 5 stelle su 5

Rullbart oppvaskstativ: Jeg målte ikke nøyaktig nok på forhånd, men delte bare stativet på midten ved å klippe silikon/gummidelen. Da var stativet stort nok til å tørke espressokoker på, uten å ta... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wir haben eine wunderschöne Balkonbank erhalten. Nach einem Tag ist leider schon das erste Teil rausgebrochen. Ich habe reklamiert uns hab trotz Wochenenden sehr schnell eine Antwort erhalte... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Leverans bra. Parasollen ganska bra men plastig stång, men bordsfästet var skräp!! Så dåligt och klent och uruselt konstruerat. Gick inte att spänna åt plastkulan? som skulle ändra lägespositionen på... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har alltid handlat på granit när jag behövt något funktionellt, snyggt och prisvärt. Det har ofta varit planerade inköp, så också denna gång med ett antal svartlackerade metallkorgar som ska funge... Leggi di più

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di mobili in bambù
  3. Negozio di arredi e di design d'interni
  4. Negozio di mobili
  5. Negozio di articoli per l'illuminazione
  6. Negozio di mobili da esterno

Informazioni su Granit

Scritti dall'azienda

We believe in form and function that last — designs that work everywhere, regardless of personal style. Sustainable and long-term, in a color palette inspired by the nature around us.

We are not here to fill your home with things. We aim to offer smart, lasting, thoughtful, and comfortable solutions for your home and everyday life — so you can simplify, and make more time for what truly matters.

Our story began in Stockholm in 1996 with an idea: functional and timeless storage solutions designed to create order and simplicity.

Today, almost 30 years later, we have developed a wide range of products for the entire home. Yet the core philosophy behind the Granit collection remains unchanged — inspiring and sustainable functionality that simplifies your life and gives you more time to live. From the very beginning, our motto has been clear: Simplify life.

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans. Nöjd med produktkvalite, handdukar och bordsduk

18 marzo 2026

Hej Katariina,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både leveranstiden och kvaliteten på handdukarna och bordsduken. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen.

Valutata 4 stelle su 5

Kallista mutta kivoja tuotteita.

Kallista mutta kivoja tuotteita.

25 marzo 2026

Hei Georgina,

Kiitos palautteestasi! Olemme iloisia, että pidät tuotteistamme, vaikka hinta olisikin korkeampi. Pyrimme aina tarjoamaan laatua, joka vastaa hintaa.

Enkelt och bra

Enkelt och bra

7 febbraio 2026

Hej Pia,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade enkelheten och att allt fungerade bra. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans. Allt toppen.

23 marzo 2026

Hej Eleonore,

Tusen tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med allt. Det är precis så vi vill att det ska fungera!
Hoppas vi får se dig hos oss snart igen.

Snabbt levererad.

Snabbt levererad.
Skitsnygg matta

Hej Monika,

Stort tack för ditt härliga omdöme! Vad kul att mattan levde upp till förväntningarna och att leveransen gick snabbt, det är precis så det ska vara.
Vi hoppas att mattan kommer pryda sin plats hemma hos dig under lång tid framöver!

Mkt bra service vid reklamation

Mkt bra service vid reklamation
Så nöjd med ljusen

Hej Camilla,

Tusen tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du uppskattade vår service vid reklamationen, vi strävar alltid efter att lösa eventuella problem så smidigt som möjligt för våra kunder.
Vad härligt att du är nöjd med ljusen också! De är verkligen en favorit för att skapa rätt stämning.
Hoppas vi ses snart igen!

Alldeles utmärkt

Alldeles utmärkt. Mycket nöjd med leveransen och mitt köp.

Hej Karlsson!

Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och ditt köp. Ditt omdöme värmer verkligen.

Valutata 1 stelle su 5

To av vasene var dessverre knust i…

To av vasene var dessverre knust i postgangen.

21 marzo 2026

Hei Marit,

Tusen takk for din tilbakemelding. Det var veldig trist å høre at to av vasene ble knust under transporten, slik skal det selvfølgelig ikke være.
Vennligst registrer en transportskade via vår nettside så snart som mulig, så vil vi løse dette for deg med en gang. Vi ønsker naturligvis at du skal få hele og fine varer hjem!
Takk for din tålmodighet, så håper vi at du blir fornøyd med løsningen.

Rotting möbler

Köpte rotting soffan och fåtöljen förra året och dynan till fåtöljen ingick tydligen inte, trots att den var med på bilden samt att dynan ingick till soffan. Det tycker jag är missvisande. Så nu i år köpte jag till dynan och då ser jag också att momsen inte ingår i priset vid artikeln, utan det tillkommer i kassan. Detta är en sak som gör ett köp mer omständigt. Bra att det var fri frakt över en viss summa samt att det gick snabbt att få hem grejerna. Själva produkterna är superfina och otroligt mjuka och sköna att sitta i.

Hej Anna,

Tusen tack för att du tog dig tid att skriva till oss! Vad roligt att höra att du är så nöjd med dina rottingmöbler och att de är sköna att sitta i, det är verkligen en av våra favoritserier.

Jag förstår din frustration gällande dynan. Vi försöker alltid vara tydliga med vad som ingår, men vi tar med oss din feedback till vårt produktteam för att se hur vi kan göra det ännu tydligare för att undvika missförstånd i framtiden.

Gällande momsen låter det som att något har blivit tokigt i visningen, då våra priser på hemsidan (för privatpersoner) alltid ska visas inklusive moms.

Vad skönt att frakten var smidig och att leveransen gick snabbt! Vi hoppas att du får många härliga stunder i dina möbler.

Valutata 5 stelle su 5

Produktene var akkurat som jeg ønsket

Produktene var akkurat som jeg ønsket! Rask levering og fin pris!

14 marzo 2026

Hei Trude,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi er glade for at produktene møtte forventningene dine og at du var fornøyd med både leveringstid og pris. Det setter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Bra kvalitet och väldigt vacker…

Bra kvalitet och väldigt vacker tvättkorg. Min andra av samma modell, älskar den!

21 marzo 2026

Hej Veronica,

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar kvaliteten och designen på vår tvättkorg. Det värmer extra att det är din andra i samma modell. Din lojalitet betyder mycket för oss.

Bra produkt

20 marzo 2026

Hej Anna!

Tack för din positiva recension! Vi är glada att du är nöjd med produkten och uppskattar att du tog dig tid att lämna feedback.

Alles super!

14 marzo 2026

Hallo Patricia,

vielen Dank für deine super Bewertung! Es freut uns sehr, dass du rundum zufrieden bist.
Hoffentlich sehen wir dich bald wieder bei uns.

Valutata 3 stelle su 5

Der Korb ist leider nicht so schön wie…

Der Korb ist leider nicht so schön wie auf den Bildern.

Hallo Sophia,

vielen Dank für dein Feedback. Es tut mir sehr leid, dass der Korb nicht deinen Erwartungen entspricht und anders aussieht als auf den Bildern. Das sollte natürlich nicht sein!

Da unsere Körbe oft aus Naturmaterialien handgefertigt werden, kann es manchmal zu leichten Abweichungen kommen, aber natürlich musst du nichts behalten, was dir nicht gefällt.

Falls du den Korb zurückgeben möchtest, kannst du dies problemlos innerhalb unserer Widerrufsfrist tun. Melde dich gerne bei unserem Kundenservice, falls du Hilfe bei der Retoure benötigst!

Zufrieden

Trotz des stark reduzierten Preises wäre
Es gut gewesen über den Mangel im Produkt vorab informiert worden zu sein

Hallo Julia,

vielen Dank für deine Rückmeldung. Es tut mir leid zu hören, dass das Produkt einen Mangel aufweist.
Melde dich bitte direkt bei unserem Kundenservice. Sende uns am besten ein Foto des Mangels zu, damit wir gemeinsam eine gute Lösung für dich finden können.

Super

Super! Top Quality!

Hallo Ciprian,

vielen Dank für die super Bewertung! Es freut uns sehr, dass du mit der Qualität unserer Produkte so zufrieden bist. Wir geben uns viel Mühe bei der Auswahl unserer Materialien, daher ist dein Lob das schönste Kompliment für uns.

Viel Freude weiterhin mit deinen Einkäufen!

Toppenpersonal

Fina grejer. Hjälpsam personal.

19 marzo 2026

Hej Katrin,

Tusen tack för ditt fina omdöme! Det värmer extra mycket att höra att du fick bra hjälp av vår personal, vi strävar alltid efter att ge det lilla extra.
Kul att du även gillar våra produkter! Vi hoppas att du får mycket glädje av dina nya fynd.

Valutata 2 stelle su 5

Schlechte Verarbeitung, schlechte Qualität.

Der Lampenschirm wurde zwar schnell versandt, ist jedoch verbeult. Es ist nicht möglich, ihn ohne Beule aufzuspannen.

12 marzo 2026

Hallo Gregor,

vielen Dank für dein Feedback. Es tut uns sehr leid, dass der Lampenschirm beschädigt bei dir angekommen ist und sich nicht einwandfrei aufspannen lässt. Das sollte natürlich nicht sein!

Wir möchten dich bitten den Schaden über das Reklamationsformular auf unserer Homepage zu melden. Dort kannst du ganz einfach ein Foto hochladen, damit wir dir so schnell wie möglich eine Lösung anbieten können, sei es durch einen Ersatz oder eine Erstattung.

Vielen Dank für deine Geduld!
Team Granit

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più