Købte denne vare: Stor kapacitet solenergi bank 80000 mah eksternt batteri med lommelygte dual usb bærbar udendørs nødsituation mobil powerbank Stor kapacitet solenergi bank 80000 mah eksternt bat... Leggi di più
Har lige modtaget pakke fra grandado efter lidt misforståelser og chat med jer alt så fint og varen er også i orden
This company is a masterclass in how to completely sabotage a good brand. Let’s walk through this disaster: December 1st — I placed an order an... Leggi di più
I would give zero stars if I could, but unfortunately that option doesn’t exist.much like Granado USA’s customer service.
This company is a masterclass in how to completely sabotage a good brand.
Let’s walk through this disaster:
December 1st — I placed an order and selected 6-day shipping because I needed the items by December 15th.
December 11th — No tracking number. No updates. No confirmation that my order wasn’t just a shared hallucination. I emailed customer service asking where my order was.
Then, with zero explanation, a refund magically appeared in my account. No email. No apology. No “oops.” Just silence. Truly bold.
Since I still needed the products, I placed another order, this time paying extra for 2-day shipping, because clearly money solves everything, right?
Wrong.
The “2-day” shipping took so long that time itself began to feel optional. So yes, I paid more for shipping that was also delayed.
And then, because chaos loves consistency, TWO packages arrived.
Both orders.
Both useless.
Both late.
Now here’s where Granado USA really shines.
I’ve been trying to return the extra order.
There is no phone number.
Emails disappear into what I assume is a customer service black hole.
Follow-ups are treated as fictional literature.
On December 26th, someone named Mariana finally emerged from the void to say:
“I requested the return label, as soon as it is available I will forward it to you and we will continue with the process.”
That was it.
That was the whole show.
Today is January 5th.
How long does it take to generate a return label?
Is it being handwritten?
Is it crossing the Atlantic by boat?
Is it spiritually manifesting?
Meanwhile, Granado USA is holding my money hostage, and I’m stuck with two unopened boxes I absolutely do not want, because apparently returning an item is an advanced logistical challenge.
The irony?
Granado in Brazil is a beautiful, respected, well-run brand with excellent products. Somehow, the U.S. operation managed to turn it into a dismissive, disorganized, customer-repelling nightmare.
This isn’t a small indie startup. This is a global brand acting like it was assembled last Tuesday.
Amazing products.
Embarrassing execution.
Zero accountability.
Infinite audacity.
Granado USA: either refund my money, send the mythical return label, or stop pretending you offer customer support.
Absolutely ridiculous.
Har lige modtaget pakke fra grandado …
Dårlige powerbank batterier
Købte denne vare:
Stor kapacitet solenergi bank 80000 mah eksternt batteri med lommelygte dual usb bærbar udendørs nødsituation mobil powerbank Stor kapacitet solenergi bank 80000 mah eksternt batteri med lommelygte dual usb bærbar udendørs nødsituation mobil powerbank × 2 Orange til DKK 490.00.
Efter flere dages test, kan jeg konstatere, at de begge er på max5.000 maj.
Føler mig virkelig snydt .
Ikke hvad jeg havde bestilt.
Havde bestilt tandtråd/stikker , da de havde billeder på hjemmesiden, af et mærke jeg syntes er rigtig gode.
Og modtog et helt andet mærke og en anderledes forpakning. 🤔
Slatten tandtråd, der knækket nemt.
Når man bestiller noget, vil man jo gerne ha' det rigtige.
Køber aldrig mere fra deres side.
Og kunne man give 0 stjerner, så får de det af mig. 😋
Det er en scam-hjemmeside med dårlig…
Det er en scam-hjemmeside med dårlig kval fra Kina, til overpris. Man får oven i købe lov til at vente op til halvanden måned paa sin vare!
Not a reliable shopping website
I ordered a holder for a Dyson vacuum cleaner, but they shipped a completely different and very low-quality product. Delivery took a long time, and the return process was extremely difficult and frustrating. I strongly recommend staying away from this store.
Fup og svindel!
Fup og svindel!
Har aldrig modtaget den bestilte.. OG betalte vare 🤬
Har idag modtaget de sidste 485 kr fra…
Har idag modtaget de sidste 485 kr fra jer så har fået alle mine 970 kr tilbage.vil ikke sige at i kan være stolt af jeres forretningsmetoder.men tak
En stjerne er for mye .totalt søppel…
En stjerne er for mye .totalt søppel kundeservice. Sender sent. Svarer kun ved purring.Sender feil antall
TO ganger.
Min mand kristen fik en pakke idag fra…
Min mand kristen fik en pakke idag fra granado,
der var ikke det deri han havde bestilt,,Han havde bestilt dørhjul 30mm til drivhus,, og diverce og skruer dertil..
tracking nr LM416790775 SE
Der var stik, og en stik til en lader, og en nøgle
GRAN-293956
NUL stjerner til det svindler firma
NUL stjerner til det svindler firma.
Jeg så en bonsai planteskål som var irgrøn og den bestilte jeg til 115 kr +15 I forsendelse og det jeg fik var en bonsai planteskål der er af sort plastik til MAX 20 KR !!!
Idag på nettet kan jeg købe HELE 10 styk bonsai planteskål til 64 kr magen til den jeg har fået leveret og det siger ikke så lidt om et firma som har svindlet mig en gang før da de viser et billed af en kvalitets vare når du bestiller og den vare du får er af så ringe kvalitet KUN for at firmaet kan rage til sig.
Når man bestiller en kvalitets vare og du derefter får respons på mail for dit køb med billed som INGET har at gøre med det du har bestilt!!
Det fup og svindel
Det fup og svindel, bestil aldrig der fra man betaler men får ikke sine vare.
Veldig bra oppfølging og kundeservice
Veldig bra oppfølging og kundeservice. Anbefaler å handle her. Trygt og sikkert!!
Oseriöst företag
Köpte en 3d skärmförstorare.
Efter cirka 5 veckor kom äntligen varan. Då hade jag efterlyst den ett par veckor tidigare, men de svarafe inte på mail.
Det som kom var en plastig, rapplig ruta som inte förstorade utan gjorde bilden konstig. Allt trillar isär om man rör vid den.
Förstoringsglaset ser smutsigt ut men går inte att tvätta rent.
Försökte få kontakt för att returnera, men då behöver de ordernummer vilket finns kvar på Klarna.
Det numret fungerar inte och då går det inte att skicka till dem för det blir stopp.
Man kan ladda hem en egen retursedel till Hong Kong.
På hemsidan står gratis retur, men det stämmer inte😠
Skulle ha kollat Trustpilot innan jag beställde😓
Jeg bestilte en vare som jeg aldrig fik…
Jeg bestilte en vare som jeg aldrig fik leveret og hellere ikke pengene retur.
Når man skriver på deres e-mail så får man svar fra deres robot som ikke giver noget mening
DETTE FIRMAET ER SVINDEL.
DETTE FIRMAET ER SVINDEL.
HOLD DERE LANGT UNNA FOLKENS.
Ganado .com
I have just ordered a new tyre and innertube for caravan jockey wheel item was delivered to my home minus the tyre sent email explaining what had happened only to be told that i had only ordered innertube i sent them another email showing there add but to no avail please people be aware that this is not a good company to order anything from
Vare har aldrig kommet
Vare har aldrig kommet. Fikk Mail om at den var mottatt av meg, selv om jeg bestilte uten sporing. Har prøvd å få svar, men får ikke kontakt med dem
Ingen vare og ingen penger tilbake
Bestilte en vare og fikk beskjed om at den var sendt, men kunne se på "min side" at den ikke hadde forlatt lageret. Etter 2 mnd spurte jeg om å avbryte kjøpet og få pengene tilbake. På det tidspunktet hadde jeg funnet et lignende produkt fra en annen leverandør.
Fikk beskjed om at de kunne sende det i dag og at jeg kunne få 10% avslag på prisen.
Ruim 2 maanden na bestelling nog niets ontvangen
Sinds 8 januari een kachelventilator besteld en 17 maart nog niet binnen. Het schijnt zoekgeraakt te zijn, als ik het niet gevraagd had dan berichten zij ook niets. Hele slechte ervaring