Har handlet her et par gange efterhånden og må sige jeg har fået bedre service andre steder end det jeg har oplevet her. Ret arrogant og slet ikke imødekommende.

Super service på alle punkter varm anbefaling her fra. Jeg havde bestilt en sukkerstrøer samt nogle afkølingsriste. Min pakke kom super hurtigt der havde dog være en drille nisse på lageret der... Leggi di più

Vi fik en pastamaskine i julegave, og grundet helligdagene kunne vi først reklamere over den igår den 28-12-2022. Maskinen blev ved med at komme med små “nitter” af et eller andet i dejen, når... Leggi di più

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Har handlet her et par gange…

Ret arrogant og slet ikke imødekommende.

9 febbraio 2026
Logo di Gourmetshoppen

Risposta di Gourmetshoppen

Hej Dorthe
Vi er kede af at du synes vi er arrogante og ikke imødekommende, hvilket vi ikke forstår.
Du skriver til os og fortæller at et af de produkter du har modtaget, er defekt, og kan ridse din bordplade.
2 timer efter svarer vi dig, og fortæller at vi samme dag fremsender et nyt produkt til dig, som du modtager dagen efter.
Samtidig oplyser vi at vi gerne vil have det defekte produkt retur.
For det første fordi vi ikke ønsker skader på din bordplade, og for det andet fordi vi skal vi producenten hvilken fejl produktet har.
Du spørger så om du kan købe produktet til nedsat pris, hvilket vi afviser baseret på ovenstående 2 årsager.
Så hvis vi er arrogante og ikke imødekommende når vi ombytter et produkt med det sammen, og ikke vil sælge et defekt produkt til nedsat pris, så er det svært at se hvordan vi skulle gøre dig tilfreds.
Med venlig hilsen
Claus

Under 24 timer

Under 24 timer
Kan på det varmeste anbefale denne shop. De levere, næsten før man har købt.
Super tilfreds.
Bestilt torsdag 16:18 leveret fredag 13:20.
Hvem kan slå den tid.

🙌🙌🙌👏👏👏👍👍👍🌲🌲🌲🌲🌲🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅

19 dicembre 2025

Super service på alle punkter

Super service på alle punkter varm anbefaling her fra.

Jeg havde bestilt en sukkerstrøer samt nogle afkølingsriste.
Min pakke kom super hurtigt der havde dog være en drille nisse på lageret der syntes jeg manglede en kødhakker i stedet for afkølingsristene.
Så jeg skrev til dem kl. 21:49 og 15 min efter fik jeg svar fra dem og de ringede også dagen efter og vi fik styr på sagerne. Dem jeg havde bestilt var desværre nået at blive udsolgt så de tilbød nogle andre afkølings riste i stedet og de sørgede for retur seddel på kødhakkeren.
Kan virkelig varmt anbefales.

11 dicembre 2025

Fejllevering

Har bestilt en kartoffelskræller men fået en kartoffelmoser af en art leveret !!!
Kundeservice var dog meget fin og en ny pakke sendes sammen med returlabel til den første 😊

25 novembre 2025

Fantastisk kundeservice og købsoplevelse

Jeg havde fået tilsendt et forkert produkt (tærteringe i anden størrelse end bestilt) og var lidt tidspresset ift. bagning til stor fest i familien. Men det hele blev bare så fint håndteret af Claus, og halvandet døgn efter min mail til firmaet, landede varen i korrekt størrelse hos mig. Kundeservice helt i top - jeg vil bestemt handle her igen og anbefale andre at gøre det samme.

18 ottobre 2025

Mystisk fejl ved pastamaskine

Maskinen blev ved med at komme med små “nitter” af et eller andet i dejen, når vi kørte pastadejen gennem valsen.

Jeg skrev til gourmetshoppen vis Messenger, de ringede til mig ved 15 tiden, hvor vi fik en god snak, og her til morgen fik jeg en sms fra postnord, at der idag bliver leveret en pakke fra gourmetshoppen idag.

Fantastisk service og mega søde mennesker at snakke med. Klart 5 stjerner og en kæmpe anbefaling herfra!

28 dicembre 2022

Anbefalesværdig sted at handle

Anbefalesværdig sted at handle.
Kvalitet og priser hængen sammen.
Fik forkert vare tilsendt (det menneskeligt at fejle) og henvendte mig.
Venlig og imødekommende svar og får nu den rigtige vare tilsendt.

29 giugno 2022

Ok Service

Første gang jeg har handlet her. Fik tilsendt et forkert produkt, men virksomheden har eftersendt det rigtige produkt uden ekstra beregning. Det må siges at være ok service.

21 aprile 2022
Logo di Gourmetshoppen

Risposta di Gourmetshoppen

Hej Søren

Vi beklager selvfølgelig at du har modtaget et forkert produkt, som skyldes en menneskelig fejl, ved pluk på vores lager.

Vi har ikke modtaget nogen henvendelse fra dig direkte, ud over ovenstående anmeldelse, og har forgæves forsøgt at kontakte dig i dag pr. telefon, for at få løst problemet.

Vi har i stedet fremsendt det rigtig produkt til dig i dag, og håber du får glæde af dette.

Med venlig hilsen og fortsat god dag
Claus
Gourmetshoppen.com

Minderværdig oplevelse

Mindeværdig oplevelse hos gourmetshoppen. Jeg bestilte søndag lidt forskellige grydeskeer og tirsdag modtog jeg dem. Dog var en af skeerne forkert og skrev til dem omkring kl 17, hvor jeg naturligt forventede at jeg først vil modtage svar næste dag. Men til min overrakselse modtog jeg en mail 10 min senere med en undskyldning og at de blot ville sende den nye grydeske, hvilket jeg betragter som fremragende service. Til min overraskelse modtog jeg grydeskeen måske 30 min efter til min hoveddør!! Det er sjældent, hvis ikke aldrig at man kommer til at opleve noget ligende. Kan ikke andet end at anbefale shoppen til alle og min nabo. Tusinde tak for den gode service!!

9 marzo 2021