Göteborgs Takmontage AB Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Vi är mycket nöjda med takfirman. Arbetet utfördes professionellt och med hög kvalitet. Personalen var trevlig, punktlig och höll oss informerade under hela projektet. Resultatet blev mycket bra och d... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Takarbetet utfördes med kort varsel och med hög kvalitet. Det blev mycket snyggt. I arbetet ingick att byta en taklucka. Jag upptäckte att låsblecket var monterat på ett sådant sätt att det inte gi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Anlitade Göteborgs Takmontage för att lägga om taket på vårt hus. Hela vägen från första besök till färdigt arbete har varit kanon. Proffsiga, kunniga, höll offerten och alltid lätta att komma i konta... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Impresa specializzata in tetti

Scritti dall'azienda

Varmt välkomna till oss på Göteborgs Takmontage. Vi erbjuder ett tryggt takbyte med utbildade takläggare och långa garantier. Vi arbetar alltid mot en god kundkontakt och kundnöjdhet. Vi har våra rötter i Dalarna där en lång byggtradition och yrkesstolthet alltid genomsyrat hantverket.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

44 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Rekomenderar Göteborgs Takmontage AB.

Rekomenderar Göteborgs Takmontage AB.
Resultatet blev väldigt bra och vi är supernöjda!

Bytet av taket gick snabbt och smidigt. Ett plus var också att arbetet var väldokumenterat med bra före och efter bilder.

26 novembre 2025

Hej Richard.
Stort tack för det fina omdömet och tack för att vi fick förtroendet att byta ert tak.

Takbyte Göteborg

Det har varit ett sant nöje att anlita Gustaf och kollegorna på Göteborgs Takmontage! Allt från första möte till slutinspektionen sköttes professionellt med ett mycket trevligt bemötande och djupt kunnande. Hög tillgänglighet för frågor och funderingar under hela projektet .Oväntade händelser under arbetets gång löstes helt friktionsfritt. Vi är mycket nöjda med resultatet!

30 settembre 2025

Hej Simon.

Stort tack för det väldigt fina omdömet och stort tack för att vi fick förtroendet att byta ert tak.

Valutata 5 stelle su 5

Lars med sitt gäng är ett par hjältar

Lars med sitt gäng är ett par hjältar! Allt fungerande utan några som helst problem. Från första mötet till att allt var klart. Här fanns inga frågor, allt hade Lars och gänget koll på under hela projektet. Spot on! 10/10.

25 agosto 2025

He Joachim.

Stort tack för de fina omdömet och stort tack för att vi fick förtroendet att byta ert tak.

Valutata 5 stelle su 5

Underbart vackert tak med nytt takfönster, nya stuprör och allt på under en vecka som utlovades.

Proffsigt och väl utfört arbete. Bra första info-möte. Goda råd om material och uppföljning kontinuerligt. Höll tiden som utlovades och vi är fantastiskt nöjda med material och särskilt nöjda med bemötandet. Kände oss trygga och kan varmt rekommendera företaget.

4 luglio 2025

Hej Annsofi.
Stort tack för de fina orden och tack för att vi fick förtroendet att byta ert tak.

Valutata 5 stelle su 5

Vi är mycket nöjda med Göteborgs…

Vi är mycket nöjda med Göteborgs takmontage som utförde arbetet effektivt och levererade ett riktigt bra resultat. Rekommenderar varmt.

13 agosto 2025

Hej Christine.
Stort tack för det fina omdömet och för att vi fick förtroendet att byta ert tak.

Valutata 5 stelle su 5

Vi tyckte att vi fick bra information…

Vi tyckte att vi fick bra information före arbetet. Vi
hade en bra kommunikation under arbetet och ni
arbetade snabbt, Vi är mycket nöjda.

28 luglio 2025

Hej Lars.
Stort tack för det fina omdömet.

Valutata 5 stelle su 5

De gjorde ett mycket fint jobb med mitt tak

De gjorde ett mycket fint jobb med mitt takbyte. Jag valde att även byta råsponten, så de fick passa på en dag med uppehåll och då körde de på med 6 man i 10 timmar och gjorde allt väder tätat (de byte all råspont och på med all papp) innan de åkte hem för dagen.

Kan verkligen rekommendera detta företag.
Alla personer pratade Svenska, vilket jag uppskattade samt att de var mycket trevliga allihopa, och svarade på alla mina frågor.

/ Stig

28 maggio 2025

Hej Stig.
Stort tack för det fina omdömet och för att vi fick byta ert tak.

Toppenbra!

Mycket trevligt, proffesionellt, bra bemötande! Noggrann besiktning före, där alla bilder skickades på mejl. Snabbt, effektivt takbygge med fantastiskt resultat! Slutbesiktning med fotografering av drönare som också kommer på mejl. Vi är jätte nöjda!

31 luglio 2025

Bra och tydlig kommunikation

Bra och tydlig kommunikation. Enkelt att få tag på och trevligt team på plats. Två veckor från första byggställningen till färdigt.

22 aprile 2025

Risposta di Göteborgs Takmontage AB

Stort tack för det fina omdömet Helena.

Rekommenderas

Ett riktigt gott bemötande och hög kvalité genom hela arbetet på både tak, kontakt och leverans. Vi rekommenderar Göteborgs Takmontage och skulle inte tveka att använda dem igen. Supernöjda!

11 maggio 2025

Hej Kristofer.

Snyggt, Snabbt, Proffsigt

Vi anlitade Göteborgs Takmontage för att fixa taket på vårt hus i Bräcke och vi är jättenöjda! Bra kommunikation, snyggt, snabbt, proffsigt - ni levererade över förväntan!
Erik & Helene

6 aprile 2025

Hej Erik.

Tack för det fina omdömet och för att vi fick byta ert tak.

Super Nöjd med arbetet

Super Nöjd med arbetet, enkla, smidiga och inga extrakostnader!

10 marzo 2025

Hej Mikael.

Tack för det fina omdömet och stort tack för att vi fick förtroendet att byta ert tak.

Mycket bra kommunikation före

Mycket bra kommunikation före, under och efter utfört arbete. Mycket nöjd med resultatet, fick även snickarhjälp med lite tillbyggnad på ett smidigt sätt.
Bra personal.

24 febbraio 2025

Hej Magnus.

Göteborgs Takmontage AB

Göteborgs Takmontage AB har gjort ett kanonjobb från början till slut, trevlig och tillmötesgående kommunikation hela vägen. Rekommenderar varmt, mycket nöjd kund. Tack Gustaf och killarna. 🤩

22 gennaio 2025

Hej Robert.
Tack för det väldigt fina omdömet och för att att vi fick förtroendet att byta ert tak.

Valutata 5 stelle su 5

Vi är otroligt nöjda med Göteborgs…

Vi är otroligt nöjda med Göteborgs Takmontage AB. Hela processen med takbytet har skötts proffesionellt med tydlig kommunikation och ett vänligt bemötande. Vi är supernöjda med resultatet. Är du på jakt efter takläggare så är det detta företag du ska välja.

18 novembre 2024

Hej Linda.

Mycket nöjda

Proffesionellt bemötande från offert till färdigt tak. Snabb återkoppling vid frågor och funderingar. Supernöjda.

21 ottobre 2024

Hej Daniel.

Valutata 5 stelle su 5

Bra kontakt från början till slut

Bra kontakt från början till slut. Trevliga och serviceinriktade säljare och montörer.
Löser problem samt ger löpande råd om möjliga förbättringar. Mycket nöjd och sitter skyddad under ett snyggt och säkert tak i många år.

18 ottobre 2024

Hej Jesper.
Stort tack för det fina omdömet och att vi fick förtroendet att byta ert väldigt speciella och vackra tak.
Vänlig hälsing Gustaf & Lars, Göteborgs Takmontage.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più