Snelle reactie na aanvraag verlengen. Na misverstand over datum activering werd ik door Rens prima geholpen en werd het probleem snel verholpen. Zelfs hulp bij instellen router.
De automatische activering kwam pas op gang nadat ik via de chat om hulp had gevraagd. Deze chat is alleen overdag bereikbaar, niet 24/7. Na via de toegestuurde link te activeren ging t goed.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Internet in het buitenland was nog nooit zo simpel. GoSim biedt je een snelle, veilige en voordelige verbinding zonder dat je ooit nog een simkaart hoeft te wisselen. Activeer je eSIM en je bent binnen enkele minuten online, waar je ook bent. Gewoon goed internet voor een eerlijke prijs.
Tol 2, 4267ES, Drongelen, Paesi Bassi
- 085 401 6547
- support@gosim.nl
- gosim.nl
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Prima eSIM werkte overal goed op het…
Prima eSIM werkte overal goed op het eiland
Esim met zeer goed bereik
Voordelig, makkelijke installatie en een zeer goed bereik. Aanrader!
Altijd goede verbinding
Snel, gemakkelijk en super verbinding!
Super verbinding gehad in Ecuador, zowel op het vasteland als op de Galapagos!! Vooral in vergelijking met een vriendin die een twee keer zo duur abbonnement had aangeschaft bij een andere provider en soms minuten lang moest wachten op het laden van een webpagina. Daarnaast ook supersnel en gemakkelijk te installeren, raad het zeker aan!!
Snelle reactie prima service
Eenvoudige installatie
Eenvoudige installatie , werkte meteen bij aankomst en activatie in Egypte.
Het contact om de mobiel instellingen…
Het contact om de mobiel instellingen op de juiste manier te doen om het werkende te krijgen vond ik heel prettig
Werkt super
Werkt super. Goed internet en makkelijk te installeren.
De verlenging van de simkaart "Europe 350Gb" werkte niet
De verlenging van de simkaart "Europe 350 Gb" bleek in onze mifi-router tijdens onze vakantie in Portugal niet te werken. De helpdesk/GoSIM support was zeer behulpzaam en geduldig. Na een dagenlange communicatie via Whatsapp waarbij diverse mogelijke oplossingen werden aangedragen en getest bleek dat waarschijnlijk de simkaart defect geraakt was. De helpdeks bood aan om een eSIM te leveren. Dit werkte probleemloos en we hebben nog een maand lang van uitstekend internet in onze camper kunnen genieten. Proficiat helpdesk GoSIM.
Vooraf prima de Esim kunnen regelen en…
Vooraf prima de Esim kunnen regelen en koppelen aan de telefoon. In Vietnam pakte niet meteen het netwerk maar door tel aan en uit te zetten lukte het wel.
Vanaf de aanschaf tot de installatie en…
Vanaf de aanschaf tot de installatie en het gebruik was heel eenvoudig.
De kwaliteit van de verbinding was super goed en overal bereik.
Alles was geregeld exact zoals ze…
Alles was geregeld exact zoals ze vermelden. Simpel en werkte fantastisch
Goed bereik Argentinie en Chili
Goed bereik, betrouwbaar en makkelijk te installeren
Snelle levering en goede hulp bij…
Snelle levering en goede hulp bij activeren Sim, snel kontakt en adequate reaktie bij vragen. Prima dekking in Frankrijk en Spanje Volgende keer weer klant.
Ik had overal bereik en het ging altijd…
Ik had overal bereik en het ging altijd snel met dingen opzoeken. Zelfs op het strand had ik goed bereik!
Werkte meteen en goede service
Werkte meteen en goede service. Waar andere reizigers via andere providers klaagden over geen service, had ik steeds bereik.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.